Tråkig dag

Heej!! Nu var det dags igen att skriva ett litet inlägg. Idag har jag haft det jätte tråkigt så har gjort massa meningslösa saker. Som målat naglarna som jag aldrig gör, skalat potatis, bakat en sockerkaka, pluggat lite granna och redigerat bilder. 

I morgon är det skola men bara i fyra dagar sen är det LOV!! gud vad jag längtar dit. Fast först så måste man ta vara på den sista dagarna innan lovet och göra dem roliga.



GODNATT GOTT FOLKET <3

Heej!

Hahaha ska man skratta eller ska man gråta?
Jag har helt enkelt inte orkat skriva på ett tag har haft andra saker att tänka på men nu tänkte jag skriva lite. Hmm... vad har hänt sen sist jag skrev? Jag tror det var någon dag innan jag skulle åka upp till torpshammar. Vi tar det därifrån.

Bussresan upp till Torpshammar gick bra, vi stannade som vanligt på Donken i Söderhamn. Efter vi hade fått typ 40 min rast så var det bara att sätt sig på bussen och fortsätta till Gälegården. Vi såg på en väldigt sjuk film!!! Jag satt med fötterna på sätet och med min kudde för ansiktet nästan hela filmen, TÄNKER ALDRIG I HELA MITT LIV SE DEN IGEN! Den var så sjukt äklig så det inte är sant. För att jag hade suttit med kudden för ansiktet så fick jag värme slag så det blev jätte varmt. Jag tror att vi kom till Gälegården runt tio och då var det bara att ta sina väskor och snabbt springa och ta det rum man ville ha. Jag, Elina och Jemina tog rum numer 8 som vi hade sist.
Den veckan i Torpshammar så pratade vi om rök och kemdykning och massa farliga kemikalier. Vi pluggade faktiskt mera än vad vi brukar göra så jag hoppas jag fick Godkännt på mina två prov. Den veckan var ju sista veckan vi åkte dit så nästa gång kommer vi inte åka upp för ens om ett halv år. Det är faktiskt lite sorligt för jag börjar trivas där uppe. Men visst man längtar verkligen till Stockholm efter en vecka.
Det var min vecka uppe i torpshammar i kort het nu får bilderna tala för sig xD

   
  
   
  
  
  
 
  
   
  
  
   
  
  
   
 
  
  
  
  
   
   
 
Det var några bilder i Från Torpshammar :D


Jaa, vad ska jag säga nu? Den här veckan i skolan har varit väldigt bra förutom att jag har varit lite halv snorig och så. Jag blev inte sjuk för ens nu och det är väl både bra och dåligt. Har inte kunnat vara med på idrotten för det var bad och ville inte bli sjuk. Tog lite bilder i skolan. Jag vill verkligen ha en digitalkamera så jag kan fota hela tiden och så att bilderna blir bra. Jag säger inte att bilderna som jag har tagit med mobilen blir dåliga men det är lite jobbigt att ta med den. Det har inte hänt något speciellt den här veckan igentligen. Vi har gjort det vi brukar göra. Nu får ni lite till bilder ifrån skolan och sen säger avslutar jag inlägget.

  
  
  
  
  
  
   
    

Mys

OJDÅ....det var ett bra tag sen jag skrev men haft väldigt mycket att göra eller inte, men ändå har helt enkelt inte bloggat. Idag har jag haft en toppen dag med Jemina och Elina fast tyvär så blev slutet inte så jätte lyckat. Orkar faktiskt inte skriva exakt vad vi gjorde även fast vi hade det roligt. Var hemma vid sju så det blev inte så sent. Just nu sitter jag med en skål popcorn i knät och ska snart sätta på luftslottet som sprängdes. Jag har mys Fredag med mig själv på mitt rum eller jag är faktiskt inte själv jag har Pärlan min katt brevid mig oxå. Fast det kan vara skönt att bara sitta nerbäddad i sin säng med en film på och sen bara ta det lungt.

I morgon så ska jag packa för på söndag så ska jag upp Till Torpshammar med klassen en sista gång. Kommer som vanligt vara där i en vecka men den här gången så kommer datorn att få följa med så jag hoppas att mitt internet fungerar.

Nu ska jag prata lite med Frida en stund till sen blir det film. Så ha det BÄST! 

RSS 2.0