Ska iväg

Heej, idag har det varit en lungn men ganska bra dag. Ska dra till min farmor i morgon så jag kommer inte att kunna skriva på typ några dar så vi alla vet. Men hoppas ni får en bra vecka och så får vi höras när jag kommer hem.

Komm in

Är bara tvungen att skriva att jag kom in på mitt första val på gymnasiet. Är jätte glad för det och ser värkligen fram emot att börja, men blev lite sur på att vi börjar den 17 aug och jag fyller år den 18 och har alltid firat min dag på sommarlovet. Fast det kommer säkert att bli super bra.

Det kommer när det kommer

Pallar inte skriva så mycket och så ofta nu men det kommer att komma lite inlägg när jag har lust och ork. Idag var jag med Carro och vi  hade det som vanligt ganska roligt. Campingen i helgen gick bra och nu sitter jag och väntar på intagningen för gymnasiet sidan dampade och det blev error så jag kan inte kolla. Sur eller vad!!! Ska äta nu och sen får vi se.

Ska ut

Var i Täby med Hanna idag men hittade ingenting så får åka och kolla någon annan stans. När vi kom hemm till Hanna så bakade vi kladdkaka och muffins. Sen skulle jag hem.

Det är ingenting bra på tv så jag ska nog gå ut och hitta på något. I morgon är det tältdags och det ska bli superroligt. Jag, Hanna, Ulle och Frida ska tälta hemma hos mig.

Vi får se om jag hinner skriva något i morgon annars så får det bli på söndag men ha en trevlig helg i solen.

Fredag

Hej, som vi ser så har jag gjort om min blogg ännu en gån men nu blev jag faktiskt väldigt nöjd med den och förhoppningsvis så ska jag ha kvar den ett tag framöver.

Idag är det lika fint väder som det var i går men idag har jag inga planer på att sola så det får bli skuggan för min del. 

Brände mig:(

Hallåj, Solade hela dagen idag det trodde jag faktiskt inte jag skulle orka göra för jag hatar att sola det är så tråkigt och man blir så varm, men jag höll ut. fast jag smörjde in mig med sol kräm så brände jag hela jäkla ryggen. Så jimmy sa att jag såg ut som en räka och det tackar jag för. Men den bruna färgen kommer med tiden och då slipper jag den här röda färgen. Fast att bränna sig tillhör väl sommaren om jag får säga det, för att det är alltid någon i varje familj i hela sverige som bränner sig i solen.

En vilo dag

HEEJ, I går var det en fantastisk dag på Grönalund. Jag, Frida, Sara och Elvira åkte till grönan i går och vi hade det superroligt. Jag och Sara åkte Extreme för första gången och det var superrolig, den måste jag åka flera gånger. Vi åkte nästan allt, till och med Insane och snacka om läskig gud vad jag skrek, det är svårt att förklara men den var läskig man snurrar ju upp och ner flera gånger och så ser man inte när dem släpper för man sitter baklänges. fast tur att det bara tar några sekunder att åka sen är det över. En sak Frida och Sara åkte som jag inte trodde om henne var Fritt fall, men dem gillade den attraktionen. Elvira höll sig till det lite lugnare attraktionerna. Fast hon åkte vilda musen. Nästa gång jag besöker gröna lund då ska jag åka katapulten. Det var väldigt varmt men väldigt roligt. Vi åt super god mat och hade det superroligt. Men det var piss att inte roslagsbanan gick så vi fick ta buss tunnelbana och buss, det var lite jobbigt men inte så farligt. När man kommer hem från en solig och varm dag på grönan så är man helt slut och det var vi alla fyra. Frida och Elvira orkade knapt cykla hem. Jag hade dunkande huvudverk och mådde lite dåligt med det var allting värt.

När jag vaknade i morse så hade jag jätte ont i mina revben och det har jag fortfarande men jag hoppas verkligen det går över. Fast tur som det är så ska jag bara vara hemma idag och inte göra något speciellt. Det ända jag har bestämt mig för är att jag ska sola sen får vi se.

För att samamfatta gårdagen så vill jag bara säga, Ni som inte har varit på Gröna Lund ni måste verkligen åka dit. De är en upplevelse. Och en dag man aldrig glömmer, för vi hade det skit roligt som ni kanske läste.

Min favorit attraktioner är:
Pop-Expressen och Extreme. Fast alla är roliga.

Super rolig vecka

Nu är det kväll och jag har haft en superrolig dag med Frida. I morgon så är det Erica som gäller och på onsdag är det grönan. På torsdag är det shopping med Frida och på fredag så är det en överaskning till Hanna och Ulle som vi ska säga sen. Hoppas det kommer att bli najs för jag längtar så. Så den här veckan blir full med massa rolig heter.

Vill bara säga att det här är mitt 100 inlägg och jag är fett stolt över mig att jag har lyckats skriva så många inlägg på bara några månader.

Gognatt och sov så gott så kanske vi ses i morgon.


Shopping hela dagen

Heej, Idag har jag och min familj varit i stinsen hela dagen typ känndes nästan som det. Så vi har shoppat massa med saker. Handlat mat för hela veckan eftersom pappa är i Holland, och köpt nya skor och lite annat också.  så nu har jag jätte ont i huvudet så ska i gentligen inte sitta här men det var massa saker som jag var tvungen att fixa först. Nu Har Frida äntligen kommit hem så ska nog vara med henne i veckan.

Lyckad kväll

Heej, igår var det ju som sagt midsommar och det blev väldigt lyckad jag firade ju med Hannas "Familj" och vi hade det trevligt. Lat som jag är så orkar jag inte ladda upp några bilder. så det får komma med tiden i såna fall. Idag ska Familjen och jag ta en promenad först till kyrkan och sätta blommor på mormors grav och sen en säng till Anita och Åke.

För en liten stund sen så ringde min farmor och pratade lite och undrade om vi mådde bra osv. Hon har nämligen varit i Maroko så vi har inte hörts av på länge. Men nu är hon hemma och jag ska typ till henne någon gång nästa vecka för att den här veckan kommer att bli hennes sista arbetsvecka för sen är hon pensioner, och då kan jag komma till henne när jag vill.

Ska gå nu så vi får höras när jag har något mera att skriva.

Midsommar

Trevlig midsommar, Hoppas ni får en trevlig och rolig midsommar med fint väder. Hos mig är det inte så fint väder men det regnar inte fast det kommer väl. hur ska ni fira ska ni bort någon stans eller bara vara hemma. Själv ska jag vara hemma och fira. Min kompis Hanna och hennes mamma och Kim ska komma till oss och äta lite gott och bara umgås och ha det trevligt. Så jag ser verkligen fram emot det.

Så jag säger bara ha en trevlig midsommar och var glada.

Torsdag

Heej, i går gick det inte att skriva konstigt nog så gick det inte och då struntade jag i det. Men nu hoppas jag på att det funkar. Ska ringa Hanna idag så ska vi prata lite om midsommar och så ska vi hämta ut tåg biljetterna som vi inte kunde hämta ut igår. Det är inte lika fint väder som det var igår men det regnar i alla fall inte och de får vi va glada för. Vi får höras när jag har mera att skriva om.

Mot Hanna

Hallå, ska cykla till Hanna nu så ni alla vet. Hoppas att ni får en bra dag och är ute mycket eftersom att det är sol här i Stockholm. Vi får höras i kväll om jag sätter mig här.


Nya låtar till mobilen

Godmorgon, Idag är det soligt så jag tänkte vara ute lite. Så nu sitter jag och fixar med min mobil så den får lite nya låtar och tar bort gamla låtar. När jag är klar så ska jag äta frukost och sen får jag se vad jag hittar på. Får inte glömma att ringa farmor som fyller 65 år idag, men kommer säkert att glömma. Ska fortsätta för annars så blir jag aldrig klar. Vi får höras sen.

Blev nöjd

Blev nöjd med hedern och färgerna men profilbilden vet jag inte varför den inte visas, jag stör mig skit mycket på det. Och jag har verkligen försökt att fixa men det går inte. Men får se om jag försöker mig på det i morgon för nu orkar jag inte. Men annars så blen den nya bloggdesignen fin. Ska nog snart gå och lägga mig för är lite trött.


Förnyar bloggen

Godkväll, som ni ser så har jag ändrat min blogg, försöker att fixa men det är inte så lätt för jag vill ha det perfekt. Det är inte helt klart bara några små detaljer kvar tror jag. Ska försöka att fixa till det nu. Det är alltid roligt att för nya sin blogg lite då och då. Fast ni kanske tycker att jag gör om min blogg lite för ofta. Nu ska jag fortsätta att fixa och så får ni säga vad ni tycker när det är klart.


tv dag

Heej, har inte så mycket att skriva om för idag hände det ingenting typ. Kollade på i taket lyser stjärnorna och efter det så ringde Frida och ville hitta på något och först ville jag inte men det är ju klart att jag vill umgås med henne. Vi kollade på Harry Potter och Fenixorden. Efter filmen var slut stannade vi kvar framför tv och man kan säga att vi satt och kollade på tv hela dagen. Nu är det datan som gäller och det är ju inte så himla mycket bättre.



Sommarlovet

Heej alla i det regniga sverige. Det har varit lite ödet på de senaste dagrana för att jag har haft det fullt upp.  I fredags var det som sagt skolavslutning och äntligen efter tre års hårt arbete på högstadiet så var den dagen längtad. Jag kan inte fatta att jag var så lycklig under hela den dagen vet inte varför men jag kännde bara lycka av att få gå ut där och känna mig stor och bra för att jag har lyckats. Medans alla grät så var jag glad men självklart så var det tungt att lämmna alla som man gillar och veta att man inte kommer att komma tillbaka. Den personen som jag mest kommer att sakna som jag nog aldrig kommer att träffa lika ofta som jag har gjort är nog Malin våran bild lärare. Vi kom bra överens och var Bara helt klart bäst. Efter vi hade sagt farväl till alla och till skolan så cycklade vi hem till mig och mös och hade fem-kamp!!!

Igår så var det meningen att jag bara skulle hämta min cykel hos Hanna men det blev ändringar. Fär Hanna ville att jag skulle stanna hos henne. Hennes kompis Lolli var där och vi hade det trevligt vi så på en bra film men mins inte vad den hette. Sen drog vi till centrum och lämnade Lolli på tåget hem mot Enskede. Och då drog jag och Hanna till Ica för att handla lite snacks till kvällen. Vi bestämde att jag skulle komma till henne efter jag hade varit hemma och ätit för vi skulle bara umgås och kolla på film. För man får ta vara på var ända minut som man får med Hanna eftersom hon flyttar till Eslöv den 24 juli. Föresten min överaskning som jag gjorde till Hanna var ett collage med bilder på oss två och en text som jag hade skrivit själv och en dikt som jag också hade skrivit själv. Hon gillade den jätte mycket och jag tror jag gillade den lika mycket som hon.

Idag åkte jag och pappsen till Hudiksvall och kollade på lille syrran som hade cup. Vi åkte runt halv sju på morgonen och var inte hemma förns vid fem. Det var riktigt dåligt väder och jag hade apsolut inte kläder efter väder, men det var inget man kunne göra på så det var bara att stå ut. Men tur var det att kan hade en bil som man kunde värma sig i på den 3 timmars långa bilresan. värken pappa eller mamma orkade göra mat så det blev kina mat och då i centrum så träffa jag den bästa av dem bästa.

Det har varit mina tre första dagar på sommarlovet underbara men regninga men får verkligen hoppas på bättre väder. Vi får höra för nu ska jag göra annat.

Skansen

Hej, ska snart gå och krypa mer i min säng men först måste jag skriva lite.
Idag var våran klass och pararell klassen på skansen, det var trevligt men synd bara att det regna för man såg ut som ett miffo i rengnjackan. Men Men, jag och Hanna sa det. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder, så lite roligt var det när de regna på alla som inte hade regnkläder. Vi kom dit vi 11 sen fick vi gå var vi ville men vi skulle samlas klockan två. Vi gick runt lite och kolla på lite djur men det var tråkigt så vi gick till solliden där vi satte oss för att äta. Det var veldigt mysigt även fast det regna. Efter vi hade ätit klart gick vi och köpte sockervadd. Klockan började sig närma två och vi begav oss till entrén. Sen var vi ju tvugna att vänta på bussen, efter buss turen så tog vi roslagsbanan hem mot vallentuna. Då bestämde Hanna och jag att vi skulle hitta på något så vi begav oss först till skolan för att hämta lite bilder sen hem till Hanna. Efter en liten stund hemma hos Hanna så kom hennes roliga bror på besök. Vi följde med Hannas mamma till centrum och hade det roligt på vägen dit. När vi hade kommit hem från affären så skulle Hannas mamma och hennes bror bort så jag och Hanna blev själva hemma, så vi satt å prata med varandra allt från himmel och jord. Klockan började närma sig 6 och jag cyklade hemmått. 

Tack För en underbar tid med er och tack för en underbar dag på skansen.


Jag måste tillägga att jag kanske inte kommer att skriva lika ofta eftersom jag har sommarlov om två dagar och då har jag kanske andra saker att göra en att sitta framför datan. Så det kommer kanske vara lite öde emellan åt. 


Tisdag

Godmorgon, Idag är det Tisdag och ännu en dag närmare skolavslutningen. Jag längtar verkligen dit, för då ska vi ha det roligt hemma hos mig. fast ju mer dagar det går desto närmare dagen då Hanna ska flytta. Vi räknade ut att det bara kommer att vara ungefär två vecker som vi kan umgås på innan hon flyttar. Det är ju ingenting, vi som hade sagt att vi har all tid i världen men det har vi inte. Gud vad jag kommer sakna dig Hanna.

Det är ungefär en timme tills jag ska cykla iväg till Hanna, så på den timmen kan man göra mycket saker, men jag tror att jag ska spela sims. Så ha en bra skoldag ni som fortfarande går i skolan.

Shopping

Heej, kom precis hem från täby och är jätte trött, men jag är jätte nöjd med det jag köpte. Jag köpte två klänningar, en kjol, ett par mjukisshorts, två par leggins, ett diadem, en mascara och ett spel. Så nu ska jag ducha och sen ska jag kolla lite på tv.

Idag var det en veldigt slapp och skön skol dag och hoppas morgon dagen blir lika bra.
Vi får höras i morgon!!

Måndag morgon

Godmorgon, Har ni sovigt gott? Det har inte jag gjort. Jag gick och la mig runt 10 och somnade nog inte förs vid ett eller två tror jag, sen vaknade jag hela tiden. Så här dåligt har jag aldrig sovit i hela mitt liv. Så jag hoppas verkligen jag klarar av dagen och inte blir så sur eller somnar på filmen vi ska se idag. Vi får verkligen hoppas.

Nu väntar jag på att Frida ska komma så vi kan cykla till Hanna och Ulle, och sen vidare till skolan. Jag tror att den här dagen kommer att börja fett segt för vi har No och Lena våran NO lärare brukar prata en hel lektion alltså i en hel timme och så pratar hon om No ännu värre liksom. Så vi får verkligen hoppas att hon inte pratar hela lektionen.

Nu ska jag börja avsluta så jag hinner göra dem sista sakerna innan jag ska dra. Hejdå

Inget Liv eller vad?

Heej, allstå jag har inget liv. Har suttit framför datan hela dan och då är man sjuk det finns ju andra saker att göra en att sitta framför datan en hel dag. Det är också lite läskigt att tiden framför datan går så himla fort. Det tar tid att kolla allt man ska så det är inte mitt fel att tiden går fort. Först gjorde jag det vanliga framför datan och det var att skriva ett blogg inlägg och sen läsa alla bloggar som jag läser. Efter det hade jag faktiskt inget att göra framför datan men då skulle jag bli medlem på sims men det var inge roligt så jag gick in på Frizon som jag fastnade framför i några timmar. Sen tyckte jag det var dags att länma sidan och börja spela sims och det gjorde jag. Nu har jag precis slutat spela och ska kolla lite tv innan jag går och lägger mig. Men min dag var ändå rättså nice. Hoppas eran blev bra!!

Vi ses i morgon fast kanske inte hinner skriva efter skolan för ska till Täby tror jag, men vi får se hur det blir.


Hemma

Heej, det belv ingen Täby C idag för mamma ville vara ute för det är så fint väder, så vi kanske skulle åka dit i morgon. Sitter nu framför datan och gör ingenting ska kanske spela sims men vet inte. Det får bli en dag hemma.

Sista veckan i skolan och det ska bli super skönt med lov och sen gymnasiet. Gymnasiet kan ju verken bli sämre än vad högstadiet blev. Så jag ser verkligen farm i mot att börja på gymnasiet.

Lördag

Hej, har inte skrivit på några dagar men det är för att jag sov över hos Hanna i går tills idag och jag hann aldrig skriva några inlägg i går. Men nu är jag hemma och det är skit skönt, borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Vi hade det super roligt och det var synd att inte Ulle kunde vara med.

Sista helgen innan sommarlov och det käns skit skönt. Så jag har firat det bra var med dem bästa i går och idag. Ska till Täby i morgon med mamma. Då ska jag passa på att titta på avslutningskläder och jag hoppas verkligen jag hittar något.

Nu ska jag bara ta det lungt framför tv, efter maten så blir det mys framför tv. Ha det bra


I taket lyser stjärnorna

Heej, Nu har jag precis tittat klart på filmen som kom och det var I taket lyser stjärnorna. Gud vad jag har längtat efter den och nu har den äntligen kommit. Den var super bra men i början var den lite seg tyckte jag men helt klart värd att se. så det är därför jag inte skrev något när jag kom hem för jag ville se på filmen så fort som möjligt.

Idag hände det inte så mycket, allt var nästan som vanligt och en dag närmare skolavslutningen.
I går var det som sagt Jimmys student och den blev lyckad, det kom inte så jätte många men det visste vi ju redan. MEn det var super trevligt ändå. Bilder lägger jag upp kanske lite senare eller någon annan dag orkar inte idag.

Studenten

Godmorgon alla. Klockan är 08:08 och om ungefär en timme ska jag följa med pappa och fixa dem sista sakerna innan vi alla sak hämta Jimmy. Så ska snart äta frukost och fixa min lite så är jag redo att åka, men klänningen sätts inte på förns vid 12. Det roliga är att Jimmy inte vet om att vi har köpt massa saker och gjort plakat så det ska bli super rolig att se hans min. För han ville abusolut INTE ha plakat, för han tycker det är pinsamt. Jaja det ska bli roligt att få lite gäster. För det händer inte ofta. Kanske lägger upp lite bilder sen om jag hinner annars får det bli i morgon. Puss på er och hoppas ni får en bra dag och alla ni som tar studenten hoppas jag får en lyckad student.

Tisdag

Har precis städat klart. Det gick rättså snabbt eftersom det inte var så mycket att städa. Så nu kan jag sitta framfördatan igen.

Jag gillar att läsa bloggar så ni kan väll länka lite bra bloggar eller er egen så jag kan läsa den, det våre super roligt. Så har jag något att göra. Har typ inget mera att skriva för tillfället så vi kanske hörs.

Dålig dag

Hej, Är lite trött för den här dagen har bara varit piss. Den började dåligt och jag todde den skulle bli bättre men det blev den ju inte. Så är lite trött och hängig och bara allmänt sur typ. Ska snart städa rummet eftersom det kommer gäster i morgon. För då är det ju den stora dagen för Jimmy. Skulle igentligen inte sätta mig här utan gå och städa på en gång men jag var tvungen att skriva ett inlägg och kolla lite bloggar. Om jag ska hinna så får jag sluta skriva nu så vi hörs kanske sen om inte jag ska hjälpa mamma att fixa.

En rolig dag

hallåj, har varit med dem bästa idag och det blev lyckat. Det är därför som jag inte har skrivit något inlägg och så är det så soligt så då vill man vara ute. Den här dagen började fett segt men slutade helt perfekt om jag får säga det.

Om jag ska kortfatta dagen så börjar jag med No och det var tråkigt vi skulle redovisa om våran berg och dalbana efter det var de matte och då satt vi bara och pratade om vad vi skulle hitta på på sommarlovet och hur kul vi hade det på balen. Vi kom fram till att vi ska kanske åka till Nrj in the park den 11/6 på grönan och så kom vi fram till att det skulle vara roligt med lite alsång så det kanske blir alsång på saknsen. Efter vi hade pratat lite om det kom Mikkan och satte sig hos oss och det är alltid revligt med lite annat sällsakap ibland. Då frågade hon om vi hade det trevligt på balen och så vidare, vi sa som det var, att det blev lyckat. Efter matten så begav vi oss till svenskan och som alltid nästan är lika långtråkig som alltid, men med Hanna så blir allt roligt och den roligheten började efter lunch. Maten blev helt okej men den kunde varit bättre. Som sagt så hade jag och Hanna det roligt och vi skrattade och vi skrattade. Först blev Hanna lite sur på mig eftersom jag retade henne hela tiden men vi skrattar ändå.
När skolan äntligen var slut så hade jag sagt att alla vi fyra skulle göra något men jag hade typ bara skojat och jag tordde inte att dem skulle ta det på alvar, men det var trevligt. Vi var hemma hos Hanna och hade det roligt.


När vi hade ätit mellis gick vi ut i det fina vädret och en rolig sak som jag kom på var att Hanna skulle testa att vara blind. Så snäll som Hanna alltid är så gick hon ju med på det såklart. Vi gick till stora lekparken och lekte lite sen palla vi inte så vi drog till Hannas gård istället. Vi hade inte så mycket att göra så då kom ju självklart jag med ännu en super bra ideé och det var att vi skulle göra en lite film, för det är ju alltid lika roligt att se på. Så då gjorde vi det och det gick super bra förutom att Hanna började skratta hela tiden. Efter det så hade vi inte så mycket att göra så jag och Hanna cyklade medans Frida och Ulrika satt och sola. När kolckan började närma sig halv 6 så cyklade jag och Frida hem till oss och sa farväl av våra vänner. Sen åt jag lite mat som Jimmy hade lagat pch nu sitter jag här och tråkar mig. 

Jag skulle ju igentligen vara kort fattad men det blev väldigt lång text. Jag får hoppas att ni gillar den ändå. Puss och Kram så hörs vi i morgon. 


RSS 2.0