Söndag kväll

Heej, Är lite så där halv trött men inte så faligt. Kan bero på att det har varit soligt runt 25, 30 grader hela dagen. Det har varit så fint väder och hoppas verkligen det blir lika fint på onsdag då vi ska få gäster efersom Jimmy tar studenten.

I mogon är det en ny skol vecka att se farm emot, fast pallar inte skolan. så det ska bli fett sönt att vara ledig på onsdag och att det bara är två veckor kvar tills vi slutar. Fyfan vad skönt det kommer att bli.


Soligt

Heej, idag är jag med Frida och vi har inte så mycket att göra så vi ska nog spela lite sims. först tänkte vi va ute men det var för varmt så vi gick in men vi går kanske ut lite senare.

Som sagt igår var jag bara hemma och slappade och kollade på finalen på robinson och det var spänanande. Jag tyckte att Anna skulle vinna men det är inte helt fel med Ellenor heller.
Vi får höras lite senare eller något.

Lördag

Gud vad gott det var,  jag har pricis ätit grillat kött och potatisgratäng med sallad. och sitter nu och väntar på att Robinson ska börja så jag kan mysa i soffan och äta lite chips och kolla på finalen. Det kan inte bli en bättre lördagskväll. Idag har det varit runt 30 grader i solen typ hela dagen och jag har bara suttit inne gud va tråkig man kan vara, men jag har ju faktiskt vilat och tagit det lungt. så i morgon är jag redo att Festa och röja runt.

Som ni kanske ser på bloggen så har den fått en förändring, själv tycker jag den ser helt okej ut och att den blev bra. Jag ville göra om För att det gammla utseendet på bloggen var jätte fint men jag tyckte det var lite för mörkt och det är ju sommar nu så då vill man ju ha det lite glatt. Vad tycker ni? tycker ni att den gammla var bättre eller den nya?

Balen 2009

Nu får ni se några bilder på oss från balen 09, men jag tog typ inga kort. Vet faktiskt inte varför men det bar blev så.

  Frida

  Jag och Frida

 Sandra, Hanna, Frida, Hanna, Erica, Ulrika och Mikaela

helt slut

ooh gud vad jag är slut. Jag är slut i hela kroppen ända från topp till tå, Men fan var roligt vi hade det. Igår var det ju bal för alla nior i vallentuna och snacka om roligt vi hade. Spela roll hur ont i fötterna man får man dansar ändå. Vi dansade från 09:00 till 24:20 ungefär, det var ju ingentligen vals man skulle dansa men typ ingen dansde det så musik snubbarna satte på dunka dunka musiken i stället med fett häftig belysning och rökmaskin. Så vi hoppade runt och dansade hela kvällen lång. MEN Gud vad slut man blir av det så idag sak jag bara vara hemma och slappa. Jag säger bara det den första och den bästa balen jag har varit på ever. Tack tjejer och killar för ni gjorde min bal Bäst. Lägger kanske upp en bild på min och mina kompisar sen. ha det bra.

Drygt

Heej, kom hem för ugefär en timme sen. Vi fick sluta tidigare för att det blev ingen slöjd och det var skönt men jag ville bli klar, men då får jag göra klart min sak någon annan dag. Jag jobbade bara på en lektion idag för att på dem andra hade jag ingenting att göra. Så igentligen så kunde jag ha gått hem redan efer första lektionen. så fett drygt att sitta och inte göra nånting. I morgon är det ju bal och jag ser frammemot att gå, men det kommer ju vara lite läskit och så men det går säkert jätte bra. Jag kanske lägger upp en bild på min klänning i morgon så får ni se.

Snabbt inlägg

Ett snabbt inlägg, Ska nu skriva plus programet som är jätte tråkigt men måste göras för att få bra betyg. För hoppningsvis så hinner jag skriva klart den innan halv 6. För då är det match som gäller. Elvira ska spela och det är alltid roligt att kolla på henne. Skoldagen har varit bra men lite lång kanske. Idag lärde vi oss dansa till balen och var i mörkerrummet på bilden. Men hinner inte skriva mera så vi hörs i morgon, kanske i kväll.

Hanna

Heej, Hanna har pricis åkt hem och nu så sitter jag här och äter glass. Hjälpte Hanna med hennes blogg idag, Hedern blev riktigt bra. funderar på att gå ut en sväng eftersom det är sånt fint väder ute. Idag gick jag och Hanna hem lite tidigare och det var skönt, men imorgon får vi nog stanna tills halv fyra. Drygt eller vad.

Musik och data

Hallå, Sitter här farmför datan, lyssnar på Tillbaka till Livet av Danish. Har pricis ätit och har inte ont i huvudet längre. Så jag är på lite bättre humör en vad jag var tidigare. Igentligen skulle jag vilja vara ute men det är ju inge roligt att vara ute själv och vet inte vad jag ska göra ute i sånna fall. Har inge mera att skriva nu så vi får höras i morgon!!

Snart Sommarlov

Skolan idag har varit den segaste dagen på länge säger jag bara. Det började med att vi komm typ 20 min innan vi började och sen fortsatte bara dagen att sega sig iväg. Det var väll lite glada miner och så men mäst var det segt och dött. Komm hem med huvud värk och försökte vila men det hjälpte inte så jag satte mig vid datan. Kom på världens bästa överaskning till Hanna som ska flytta men Frida dissade min ideé och då tappade jag hoppet. Jag är så trött på att alltid det är jag som ska komma med ideér och sen gillar ni dom aldrig, så jag ska sluta komma med ideér så får vi se vad som händer. Jag gillar er ändå jätte mycket men det är väldigt jobbigt när ni nästan alltid säger att dom är dåliga. Men Men jag är van vid det.

Strunt i det nu går vi till något roligare i stället min käre bror Jimmy ska ta studenten och det ska bli jätte roligt, både för han och för mig. Ska vara ledig från skolan då och det är skönt, även fast det bara är en dag men det är bättre än ingen. 3 juni han ska ta studenten och Jag hoppas det blir lyckat. Efersom han tar studenten så betyder det att jag snart slutar skolan och det är ännu skönare och gud vad jag längtar dit alltså ni fattar inte hur skönt det komemr att bli. Jag tror jag aldrig har längtat så mycket efter sommarlovet som jag gör nu vet inte varför jag längtar så mycket nu. Kan vara för att Jag ska sluta 9:an och börja på gymnasiet, Men jag har ingen aning.

Måndag morgon

Godmorgon!! Nu är det måndag igen och ännu en skol vecka framför oss. Ska snart cykla till skolan men väntar bara på att Frida ska komma. Är lite seg så där, men det är nog bara för att det är måndag. Jag hoppas att det blir en bra dag både i skolan och hemma.


Söndag

Hej! Som ni kanske har märkt så tog jag en liten paus från skrivandet för jag behövde lite vila. Men nu är jag tillbaka. Idag var jag i Täby med Frida. Jag hittade tyvär ingenting, medan Frida hade två kassar. Nu sitter vi hemma hos mig och gör nästan ingenting. Det är skönt att Frida är hemma igen för jag har saknat henne.

Imorgon är det en helt vanlig skoldag alltså jättetråkigt, men men... Jag har ju mina vänner.


Fredag

I går hann jag aldrig skriva ett inlägg för att jag följde med pappa till affären och efter det hämtade vi Hanna. Som jag har skrivit tidigare så skulle Hanna sova hos min torsdag till Fredag och det gjorde hon. Vi hade det roligt och kollade på film. Det blev en så kallad Dogge kväll, sa vi. För att första filmen vi kolla på var han med i och sen kolla vi på han på tv och efter det hade han rösten i en film. Sen började vi kolla på Arn men vi var för trötta så vi gick och la oss. Vi hade en underbar dag och kväll. Nu har Hanna åkt hem och jag sitter själv framför datan som vanligt, men det får man göra när det är sånt här fult väder ute. Ska snart gå en sväng ut till grannarnas kanin Totte och ge han lite mat, för jag är typ kaninvakt. Vi får höras mera sen kanske ha det bra.


Skogen

Idag på idrotten så skulle vi till Ip och ta kort på en sten, så då passade jag på att ta lite fler kort.



Dags att springa eller?



Välj ett spår och börja spring, nej springa är inget för mig.



100 meter kvar till mål!!



Vi var för lata för att gå till Ip så vi tog våra cyklar.



Jag tycker att det är så mysigt att gå i skogen iblan och bara kolla på alla vakra saker och tänka på allt man har i sig. Det är underbart. Eller vad tycker ni?

Lång ledig

Har precis kommit hem från skolan, vi fick sluta tidigare idag också, super skönt. Nu är det ju lång helg och det betyder att man kan vara uppe länge och sova ur länge man vill. Inte för jag kommer göra det men men, det är ju alltid skönt när man vet att man inte har någon skola att passa. Skolan var helt okej idag förutom att den var lite trög även fast vi inte hade så många lektioner. Imorgon ska min guss slagga här och det kommer att bli super kul. ( När jag skriver guss menar jag Hanna, jag tycker bara det är roligt att skriva min guss. Det låter liksom roligt på något sätt. Bara så ni vet)
Ska gå och käka låte mellis så det inte blir försent som det oftast blir.

Alla minnen finns kvar

Här är en låt text på en av mina favoritlåtar, den är så himla bra.

Rmk - Alla minnen finns kvar

Vers 1 :

Den här sången kommer från botten av mitt hjärta-
Om all den kärlek ja känner, och all den smärta-
Har svårt att berätta, mina känslor e svåra-
Jag känner glädjen, ändå fäller jag tårar-
Har upplevt saker, som gjort de hela jävligt svårt-
Men ändå lever jag, år efter år-
Trots självmordstankar, har jag kämpat mig hit-
Tagit dag för dag å kommit igenom bit för bit-
Livet va skit, jag ville sluta leva-
Stöta kniven i bröstet, komma bort från de hela-
Men sen hitta ja musiken, å skrev ner mina känslor-
Själen e full av rispor å brännsår-
Ja vill tacka mina vänner, för att dom finns till å stöttar-
Att dom stannar när ja e nere å inte tröttnar-
Utan er e ja död, utan er e ja inget-
Allt ni gjort för mig stannar kvar i mitt minne-

Reff. x2
alla minnen finns kvar , å dom bränner i själen-
Va e meningen me livet , hör ja hemma i denna världen-
Varför känner ja såhär , va e de som fattas-
Ja e vilse i livet , mitt liv e borttappat-

Vers. 2
De e en bit som fattas, men ja vet inte vad-
Ett hål i min själv, som ja känner av varje dag-
De sticks å de svider, ja plågas å lider-
Men ja tänker som så att de läks nog me tiden-
För de sägs, att tiden läker alla sår-
Men de finns kvar, å ja e på min 16onde vår-
När ska de försvinna, den dagen ska ja fira-
För då blir de den dagen som ja ska sluta lida-
Ja hatar livet, men jag älskar att leva-
Ja e fri som en fågel, bunden i en kedja-
Värk å sveda, sveda å värk-
Mitt hjärta e brustet, men utan att de märks-
Kärleken så vackert, men ändå så farligt-
Förtrollande känsla, men ändå så skadligt-
Trots alla risker, så älskar ja dig linn-
Ja skiter i va dom säger, ja vill att du blir min-

Reff. x2
alla minnen finns kvar , å dom bränner i själen-
Va e meningen me livet , hör ja hemma i denna världen-
Varför känner ja såhär , va e de som fattas-
Ja e vilse i livet , mitt liv e borttappat-

Vers 3:
Alla känslor på en gång, nu kommer huvudvärken-
Alla känslor på en gång, skärsår å rivmärken-
Känslan vill ut, den har rivit å klöst-
Ja kämpar emot, men jag kämpar meningslöst-
Ut me agretionen, alla har sitt eget sätt-
Man blir av me känslan, känslan går till retrett-
Men den kommer tillbaka, när man minst anar-
De är som mardrömmar, känslan har vissa dagar-
Ilskan knackar på, å stiger in objuden-
Detta är värsta delen, nu kommer alla ljuden-
Jag börjar skaka, handen flyger in i väggen-
Ett stort jävla hål, ska ja ta de som ett täcken?
Ett tack till familjen, kärlek utan gräns-
Och ett lycka till, till dom som vet hur de känns-
Vi hittar alla en mening, vi hittar ett svar-
Och kämpa vidare, ni som har en bit kvar-

Reff. x2
alla minnen finns kvar , å dom bränner i själen-
Va e meningen me livet , hör ja hemma i denna världen-
Varför känner ja såhär , va e de som fattas-
Ja e vilse i livet , mitt liv e borttappat-

Tråkigt

Gud vad jag har tråkigt, kan ingen göra så jag får det roligt. Har jätte tråkigt och ont i huvudet. vet inte vad jag ska hitta på. Har ingenting att göra.

Tisdag

Har precis kommit hem från skolan, det är skönt att få sluta lite tidigare än vanligt tycker jag. Det blev en helt okej skoldag, fast mitt humör gick lite upp och ner. Jag blev glad när jag fick reda på att min NO planering var så bra så jag fick använda den. På bilden satt jag bara där för jag kunde inte rita för det blev bara fel, så när jag kollade på Hanna så tyckte jag det var orättvist för hon hade ritat jätte fint och jag bara några fula strek.  Men men dagen blev rolig ändå. Jag funderar på att göra om min heder vad tycker ni om det?

Fasnade farmför datan

Jag har inte Dusch än för fasnade framför datan men jag ska duscha innan jag går och lägger mig. La upp två bilder på Bildagboken, det var typ år och dar sen jag var där inne men idag var jag där och la upp två bilder. I morgon är det en värdelös skoldag det ända som är viktigt är lab nationella provet. Har inget annat att göra på hela dagen antagligen kommer jag bara sitta där och inte göra något eller så skiter jag i det och går hem efter provet, men jag vet inte hur jag ska göra.

Längtar tills torsdag för då ska min "guss" slagga här och vi ska ha det trevligt. Men så länge så får vi ha det trevligt i skolan. Ska gå och duscha nu så det inte blir så sent och får hoppas att det inte kommer komma något i vägen.

P.S Laddade ner Danish album idag, jag vet att jag skulle ha gjort det förut men jag pallade inte det. Som man brukar säga bättre sent än aldrig. D.S


Måndag

Idag har det varit en rättså seg dag men rolig på slutet. I skolan gjorde jag typ inget vättigt men man måste ju vara där. Sen helt plötsligt så blev det att Frida, Hanna, Ulle och jag var med varandra. Först var det så att bara jag och Hanna skulle vara med varandra men sen blev det alla fyra men det var roligt också. Vi körde sanning och konsekvens sfter det så körde vi sing star. Nu sitter jag här och har det tråkigt men det måste man ju också ha. Ska typ gå och ducha nu så vi ses.


Äntligen färdig

Äntligen är jag klar, det gick snabbare än vad jag trodde. Överaskningen blev super fin och jag längtar tills hon ska få den. Skulle vilja lägga ut en bild på den men det är ingen bar ide för då ser hon ju den. så ni får vänta tills den 12 juni. Jag blev fett stolt över den och hoppas Hanna kommer att gilla den lika mycket som jag gör. Idag har jag bara hållt på med överaskningen och nu är jag trött men får vänta med att sova. Får se vad jag hittar på nu kanske ser på tv eller surfar runt på internet. Det är verkligen inte långt kvar tills skolavslutningen jag längtar men ändå inte vill komma bort men ändå vill jag vara kvar. Kommer sakna hjälmsta men kommer inte att sakna alla klasskompisar, kanske bara några styken. Snart är det också dags för 9:ornas årliga bal och jag är redo, men jag har inte bestämt vad jag ska ha för frisyr men det löser sig säkert. Det känns lite värdelöst att gå till skolan nu tycker jag för att jag har typ ingenting att göra och då är det liksom bortslösad tid men men skolan är viktig och då måste man även fast man kanske inte alltid vill.

Överaskning

Nu sitter jag och klurar och tänker på hur överaskningen ska vara. Vet på ett ungefär men det säger jag inte eftersom hanna läser min blogg. Har som mål att bli klar till den 12 juni för då är det skolavslutning och då ska hon få den. Jag tror jag blir klar innan det beror på hur mycket läxer vi får och så men nu har jag jätte mycket tid att jobba på den. Nu kan jag inte sitta och blogga längre utan måste fortsätta fixa.

Söndag

Igår blev det en toppen dag och det hoppas jag på idag också. Ska nog bara ta det lungt kanske fixa lite men anars bara ta det lungt. I morgon är det skola och den här veckan går vi bara tre dagar och det är jätte skönt vet inte vad jag ska hitta på när jag är lång ledig funderar på att ringa marianne och fråga om jag får komma, men vet inte. På tisdag är det de sista nationella provet och det är super skönt. Men nu ska jag inte täncka mera på skolan utan nu ska jag bara slappa medans jag kan.

Fin dag

God morgon alla. Idag är det en fin och solig dag och jag tänkte åka med pappa och handla något gott till kvällen eftersom det bara blir jag och pappa hemma så måste man mysa lite extra. Sen kanske jag ringer någon men får se anars ska jag fortsätta på överaskningen till Hanna. Men ha det bar så hörs vi.

Städat

Nu har jag städat rummet och det behövdes verkligen. Det var jätte dammit och stökigt, men nu är det fint och det är skönt. Ska nu mysa framför tv och sen får vi se.

Fredag

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Jag har typ inte gjort något vettigt idag bara suttit och pratat. Äntligen är det helg och det tycker jag är jätte skönt. Vi hörs!!!

H+E+C=SANT

Igår hann jag aldrig skriva något så det får bli lite längre idag. I går var det ju skolfoto för alla nior så lektionen vi skulle ha blev inte som den brukar. Men efter fotot fick vi gå hem och då följde Hanna med mig hem. Vi fikade och sen spelade vi mario kart och efter det gick vi in på mitt rum och låg och skrattade och pratade. Sen så skulle Hanna cykla hem och Hanna + Mig + Cykel = Sant,För vi är typ fast vuxta i cykeln. Vissa kankse tror att hur kan man ha så roligt med en cykel. Jo jag och Hanna han ha det väldigt roligt med en cykel, vi hittar på olika sätt att cykla och så blir det inte alltid som man har tänkt sig.  och så blir det väldigt mycket skratt.

Idag var det skola och det var inte så super roligt idag dels så fick jag aldrig säga hejdå till Sebastian och dels så var jag bara allänt deppig. Om jag ska vara helt ärlig så höll jag på att somna när några i min klass redovisade på SO, inte för att det var tråkigt utan för att jag var super trött. När vi fick sluta runt tre så var jag med Hanna igen fast denna gång hemma oss henne. Först så hade vi det tråkigt sen så blev det roligt vi skrattade och vi skrattade när vi cyklade. vissa tänkte säkert vilka  idioter det där två är. Men det brydde inte vi oss om utan cyklade vidare. Sen hämtade vi ulle och fortsatte cykla. det var lika roligt det. Sen var det dags för mig att cykla hem och när jag kom hem var jag helt slut utav allt cyklande. nu sitter jag här nästan helt slut och jätte mätt efter den goda maten.
Ha det bra och sov gott!!

Glad och trevlig

Nu har gästerna åkt hem, eller Frarmor och farfar. Det var bara dem som kom för att morfar orkade inte och marianne och omar bor i Hanninge och det är en bit här i från men dem kanske kommer innan dem åker till maroko. Anars så får vi träffas på sommar lovet. Jag lär väl åka ut till landet för jag har inget annat för mig och så är det så mysigt och skönt där ute.

Nu ska jag se lite till på tv sen ska jag nog gå och lägga mig för det är ju skola i morgon och man måste ju vara utvilad så man orkar. I morgon är det avslutnings foto för niorna och vårat tema blev läggdags och då måste man typ ha pyamas kläder så det är bara att packa både gympa kläder och pyamas kläder. Ska prova det jag tänkte ha på mig och se om det blev bra eller så måste jag tänka om. Kanske ska jag ta med en filt men vet inte. Den här dagen blev lyckad och jag var på bra humör typ hela dagen hoppas morgon dagen blir lika kul och rolig som den här dagen blev.
Godnatt alla och ha det så bra så syns vi i morgon!!

Grattis

Idag är det ingen vanlig dag för det är Elviras födelsedag Hura hura hura. Min lilla syster fyller 11år idag och det ska vi fira med tårta som jag har gjort och pizza. Vet inte om det kommer komma någon men spela roll det får bli mys med familjen anars. Skolan var helt okej idag faktiskt Hade nationella No prov som jag inte vet hur det gick känndes ganska bra men vat inte, Edter det hande vi So och gjorde nästan ingenting. Lunchen var inte jätte god men den gick att äta efter det hade vi Svenska redovisning och det gick super duper bra. Efter det så var det dags för min och Hannas favorit lektion med Sebastian, eller inte direkt favo lektion men när han är där så tycker vi det är kul. Han är en super bra människa och jag kommer verkligen att sakna honom efter han slutar på torsdag. Jag sa till honom idag att jag kommer sakna han och det var lite pinsamt men jag ångrar det inte han sa att det värmde och han blev jätte glad. Det blev en bar skol dag och det hoppas jag morgon dagen också blir. När jag kom hem började jag med tårtan som blev jätte fin och säkert jätte god.
Som ni ser denadför så är det en bild på tårtan!! Ha det Bäst.



GLAD

GUD VAD GLAD JAG BLEV!!!! Jag fick nyss reda på att Hanna Fick sin lägenhet som hennes familj stod på kö till. Visst jag vill inte att hon ska flytta men det är ju bra att dom har någonstans att bo så jag kan komma och hälsa på. Fast det är tur att dem inte flyttar förns i juli augusti. så då kan jag ha henne kvar ett tag till. Jag har lovat att hälsa på henne där nere och det lovar jag. Hon har också lovat att komma upp hit och det tror jag att hon gör. Men det kommer kanske inte att bli så ofta.

Vad som än händer så kommer jag alltid att Älska Hanna!! Även om du flyttar ner till skåne och lämnar mig här uppe så kommer jag alltid att Älska dig och det vet du.

Fotboll

Kom nästan precis hem från Fotbollen som jag var på idag. Vi hade det ganska kul och jag ångrar inte att jag valde Fotbollen. Ska typ duscha lite nu så får jag se vad jag hittar på sen. Ikväll är det i alla fall dags att åka till kalberg och se på syrran som ska spela fotboll. jag hoppas att ni andra också har haft det än trevlig dag.

Skrattatack

Det blev en sveng ner till Hanna och det ångrar jag verkligen inte för jag Hanna och Frida hade det JÄTTE roligt. Jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde då. Gud vad jag skrattade. Jag kände mig nästan lite galen när jag skrattade så mycket. Sen var jag tvungen att åka hem och äta mat. Det var väldigt synd. I morgon är det Fotboll som gäller för min del och det hoppas jag blir kul ska vara med Ulle och Hanna n. För hoppningsvis Caroline också. Men nu får det vara nog med skrivande ska se på tv och mysa framför soffan så får vi höras i morgon.

P.S Jag tycker min blogg är super fin så därför gillar jag att skriva, som ni kanske märker så skriver jag mera inlägg nu än vad jag gjorde innan jag gjorde om bloggen. D.S

12:58

Nu har jag varit och handlat med pappa och det blev en dricka, två mackor och en yohgurt som jag ska ta med mig i morgon. Efter jag hade kommit hem så ringde telefonen och det var min granne Linda. Jag gick över för att leka lite med henne och så åt jag lunch där också. Har precis kommit hem från henne för hon skulle på simskola så vi kunde inte vara mer. Men jag tror att hon kommer att ringa när hon kommer hem, men får se vad jag gör då. Kanske inte pallar Leka med henne.

09:50

Nu har jag ätit frukost och är i stortsett klar. Väntar bara på att pappa ska bli klar så vi kan åka ner till centrum. Efter det så får jag se vad jag gör. Ska plugga lite på föredraget om renässansen så jag kan det utan till. För jag och Frida, Hanna och Ulrika ska redovisa om det på tisdag. Och vi hoppas verkligen att det går bra.  Men vi får höras!!

Söndag morgon

Nu är jag vaken och påklädd jag hade svårt att sova och vaknade tidigt kunde inte somna om så jag gick upp. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Måste i alla fall köpa matsäck för i morgon så är det frilufsdag i skolan. Kanske ska ringa Hanna och Frida och kolla om dem vill hitta på något. Men jag får nog vänta ett bra tag innan jag kan ringa för dem lär väl ligga och sova nu.

Jag har bestämt att jag inte ska spara till en data längre för jag insåg att jag aldrig kommer att få i hop så mycket penger. Jag kanske köper den i slutet av sommaren eftersom jag fyller år då så kanske pappa och mamma kan betala lite också. Jag ska köpa ett par hörlurar som jag kan ha till datan. Väntar bara till den 25 då jag får pengar.

Går dagen blev tillbringad framför datan nästan hela dagen förutom på kvällen för då blev det fram för tv. Fixade klart med bloggen och hjälpte mamma att fixa. Det blev en lång men bra dag, så jag hoppas den här dagen blir bra.

klar

Nu får min blogg vara klar för idag. Det tog tid men det var det värt. Fick in en musik spelare nu så man kan lyssna på musik. Jag tycker att bloggen blev fin, vad tycker ni?

Fixar

Nu är jag på god väg med min blogg. Har fixat med färgerna och med hedern ska försöka fixa lite till. Så får vi se hur det blir sen.

Lördag

Idag ska jag nog bara ta det lungt tänkte fixa lite med bloggen, så vi får se om det ger resultat eller om jag ger upp. Ska också hjälpa mamma lite med Jimmys student så får vi se. Jag är typ Gladare än Han att han ska ta studenten, Men han är också jätte glad. Jag har bestämt att jag ska njuta av helgerna och ta dagrana som dom kommer i stället att säga något på förväg. Men ska börja fixa lite nu för anars blir jag aldrig klar.

Bloggar och youtobe

Just nu sitter jag framför datan och kollar lite bloggar och klipp på youtobe. Ska kanske baka något men får se. Så jävla skönt med helg nu så man slipper skolan. Vi får höras sen hejdå

No Prov

Har nu tagit en paus från NO pluggandet och sitter nu framför datan. Har NO prov i morgon och har inte övat något mera än idag så vi får värkligen hoppas på det bästa. Ska snart äta och efter maten så får det bli mera plugg.
Hejdå!!

Som Piff och Puff

Hallå Alla Glada!!

Idag är jag på bra humör men det blev en liten sur stund men Hanna hjälpte mig att bli glad igen. Vad skulle jag göra utan den personen. Hanna och jag för evigt lixom vi två är som piff och puff. Hon gör min dag bättre än vad den skulle vara. Idag när vi var på käppala reningsverk så var det inte så roligt men med Hanna med så får man det alltid roligt, vi är så lika men ändå så olika. Jag kan fatta att vissa tycker att vi är barnsliga men det bryr vi oss inte om för vi älskar att vara med varandra och fajanta oss i bland, som inte alla andra också gör det. Så därför hatar jag när folk säger taskiga saker och trackar oss för det vi gör och hur vi ser ut. När ni är taskig mot Hanna så lider jag med Fatta det så sluta upp med det. Vi har gjort så mycket tillsammans som i går när vi hade haft nationella prov och vi behövde skratta och det fick vi också. Jag skulle rida på Hannas rygg och det gick lite fel och vi började skratta och alla lärare frågade hur det gick och vi bara skrattade och skrattade. Så Utan Hanna så vore allting så dött.
Nu vet ni alla att Hanna betyder så mycket för mig så skada henne aldrig för då skanar ni mig också.
H+E=Bästa vänner för evigt<3

Tillbaka till helvetet

Nu  är man tillbaka till helvetet igen men jag få hålla ut tills den 12 juni för då slutar vi och kommer inte att sakna klassen, Bara några kompisar. Idag var det ingen god mat så var jätte hungrig men fick hålla ut tills jag kom hem. På vägen hem var det tyst och dystert och massa tankar som snurrade runt hos mig. I morgon är det sista nationella provet i matte, får hoppas på det bästa men matte är inte mitt starkaste ämne.

Jag blir så jävla arg på dem som är taskiga mot mina kompisar har dem inga andra att tracka eller? Jag vill inte se mina kompisar vara arga och lesen så SLUTA vara taskig hon har faktiskt också känslor. Vi är i alle fall eniga att vi inte kommer sakna det här helvetet. 
Men ha en bra dag så får jag hoppas på att morgon dagen blir bättre.

Spara

Heej bloggen!!

Ska försöka spara till en bärbar data men vet inte riktigt hur jag ska få i hop till ungefär 4000 - 5000 kr. om några dagar har jag 1000 kr men behöver mera innan juli helst. Om ni har några tips på hur jag kan käna i hop pengar lätt och smidigt så skriv gärna en komentar till mig.

Söndag

I morgon är det skolan som gäller, fast vill inte dit men det är inte så långt kvar så man får hålla ut. Idag kommer Frida hem och jag har verkligen saknat henne fast hon bara har varit borta i några dagar. vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag avslutar här, är ingen riktig skrivare som ni ser men ibland så är det skönt att skriva av sig.

RSS 2.0