Den nya hedern är klar

Tjoo, nu är äntligen den nya hedern till bloggen klar men den kommer inte komma upp för en när jag kommer hem från torpshammar så ni får vänta. Jag kan lova den är fin. Jag kanske ändra en sak innan den kommer upp om jag kommer på något bättre jag vill att den ska vara perfekt. Men en så länge är den jätte bra. Självklart så måste jag ändra färgerna i bloggen också och kanske byta lite. För det måste ju passa hedern.

Snart ska jag åka till kyrkogården och tända ljus. Vi får höras.

200 inlägget

Hej eller man kanske säger Glad Halloween. Idag är det halloween eller allahelgona dagen och i kväll så ska jag till kyrkan med mamma och sätta ljus på mormors grav det kommer att bli jätte mysigt och jag älskar det. Dels för att det är så magiskt och sagoligt att gå på kyrkogården när det är mörkt och det ända man ser är tusentals ljus som står vid varje grav.

Snart ska jag sminka mig och äta frukost sen ska jag och mamma åka till Arninge och handla lite sen tror jag att jag ska fixa min blogg när jag kommer hem. Det blev inte så mycket fix på den igår eftersom Frida kom och hon stannade typ till tolv på natten så då orkade jag inte fixa med det. Det var nog bra för att jag kom på en mycket bättre sak i mitt huvud så jag hoppas att den bli bra.

Har inge mera att säga en att det här är mitt 200 inlägg och jag kan erkänna att jag är väldigt stolt över mig själv. Dels för att jag ett tag ville ta bort min blogg och andra orsaker så nu är jag värkligen glad att den är kvar. För den har fått mig att tänka lite anurlunda och här kan jag skriva av mig. istället för att lägga in dagens låt eller veckans låt eller något annat så tänkte jag kanske lägga in veckans dikt istället. Vad tycker ni om den ideén? I sånna fall så ska det vara dikter som jag själv har skrivit för det blir bäst så. Jag börjar nog när jag kommer hem från torpshammar.

Har nog glömmt att sagt att jag åker i morgon vid tre upp till Torpshammar igen så då kommer det att vara dött här i en vecka. Tråkigt jag vet men det finns inte så mycket att göra när det är skolan som gäller.

Men ha en super bra halloween så ses vi kanske senare eller lite snabbt i morgon. Puss på er alla <3

Förnya mig

Just nu har jag egentligen ingenting att skriva men jag skriver ändå. Jag har ingenting att göra heller men jag kanske ska fixa min blogg lite. Man måste ju förnya sig lite ibland. Egentligen så gillar jag min blogg men det kommer säkert att bli finnare sen. Det brukar ju vara så man gillar den man har men sen gillar man den nya bättre. Jag får se hur den blir jag tror den kommer att bli bra men jag vet inte. Jag har några ideér men jag får se hur dem blir.

Ont i huvudet

Idag har jag som sagt bara tagit det lungt och av någon konstig anledning så har jag jätte ont i huvudet och känner mig allmänt seg. Orkar inte göra så mycket så det blir inte så mycket sitta framför datan i kväll utan det blir tv Först ska jag se på S.O.S Gute sen blir det Inlåst och sen får jag se vad det blir för något. Men ha det bäst så hörs vi i morgon.

Torsdag

Hej, nu är det redan torsdag och det suger jätte mycket. För då betyder det att veckan snart är slut och att skolan börjar. Man får ta vara på varje stund man får för när man kommer tillbaka börjar allt. Just nu sitter jag här inlindad i mitt täcke och bara myser och tar det lungt. För idag ska jag bara ta det lungt ta allt i min tackt och göra det jag vill. Måste kolla på en data som jag ska köpa så jag vet vad jag ska spara till. Det kommer nog att bli lite lättare då när man vet på ett ungefär vad man ska ha.

Igår kom jag på en jätte bra sak som jag skulle skriva här men så som mitt minne är så har jag självklart glömmt bort vad det var. Men jag hoppas att jag kommer på det snart.


Min Nu

Äntligen är den min!!! Idag var jag i Täby med Frida, Ulle och Sara vi var där i några timmar men efter ett tag blir man trött och jätte seg. Jag köpte inte så mycket bara två saker och det ena var whitboard pennor och sen ÄNTLIGEN min efterlängtade skiva Ken Ring. Jag var nära på att köpa en julklapp till mamma och pappa men jag gjorde inte det. Det får bli en annan dag.

Just nu gör jag det vanliga fast jag har min gulliga katt i knät som gör mig sällskap.

 Ken Ring är min nu!!!

Klar

Nu har jag nästan precis blivit klar med mitt rum. Det blev faktiskt rättså najs och jag kommer nog att trivis. Frida skulle ju hjälpa mig men hon satt mäst och kollade på men det blev bra ändå. nu är jag helt slut och ska snart äta och sen blir det nog tv rästen av kvällen.
För i morgon blir det en heldag i Täby Centrum tror jag. Det finns rättså mycket jag måste köpa så det får bli i morgon.

Puss på er<3

möblera om

heej nu är det tisdag och jag ska snart äta frukost sen ska jag möblera om mitt rum och Frida är så snäll som ska hjälpa mig. Det kommer troligtvis att ta hela dagen men man vet aldrig. Som jag sa igår så hade jag bestämt hur jag skulle ha men vi får se hur det blir.

Det finns inte så mycket att säga nu eftersom jag sa det mästa igår. Hoppas ni får en bra dag!!! <3

Långt inlägg

Förlåt för att jag inte skrev något i går men jag hade så mycket att tänka på och sen så hade jag jätte ont i huvudet så jag gick och la mig super tidigt. Men nu är jag frisk och kry eller i alla fall nästan det är ju alltid något som spökar i min lilla kropp.

Idag var jag med min barndoms kompis Caroline och vi har alltid roligt när vi är med varandra synd bara att vi inte träffas så ofta. Men i alla fall vi pratade typ i flera timmar om allt som hade hänt och så vidare. Sen var vi inne på datan lite. Vi blev sugna på att baka så vi satt och letade vad vi skulle baka och det blev en super duper god kladdkaka. Juste vi att och skickade låtar till mobilerna så nu har jag 382 låtar på mobilen. Vi hade inte så jätte mycket att göra så vi satt och spelade spel och sen kollade vi lite på tv.
Nu sitter jag här som vanligt och skriver och gör det vanliga. Som är att kolla blogg inlägg, gå in på facebook och fixa min farme ville och mina fina fiskar sen kollar jag in om det har laggs upp några nya bilder på bilddagboken och kanske lägger upp en själv. Jag brukar oxå vara inne på msn om det är några roliga personer att prata med annars inte. Musiken är ett självklart val när man sitter vid datan så det är ett måste. jaa vad gör jag mer det händer att jag går in på youtube och lite andra sidor.

Jag har tröttnat på mitt rum nu så jag tänkte möblera om. Det ska bli mysigare och trevligare men jag gillar det som där är bara det att jag har tröttnat lite. måste ju göra om lite ibland. Så någon dag denna vecka så tänker jag nog göra det. Jag vet hur jag ska ha det så jag hoppas verkligen att det blir som jag tänker, men det blir nästan aldrig som jag tänker men det blir säkert jätte bra.

Då har ni fått reda på vad jag gör när jag sitter vid datan och sen har ni fått reda på att jag ska möblera om och när jag ändå håller på så kan jag ju lika gärna säga att jag SKA spara pengar till en bärbar data och jag ska verkligen försöka. För jag vill så gärna ha en. Det finns hundra fördelara med en egen data, dels så kan man sitta hur länge som helst utan att folk ska klaga och så kan man sitta ifred på sitt rum och massa mera finns det. Om jag känner mina föräldrar rätt så knske dem kan bidra till en liten del. Jag får hoppas på det.

Nu har jag skrivit jätte mycket så det får räcka för den här gången men vi ses ju som vanligt i morgon.

LOV

Idag har det varit en bra dag förutom att imorse var jag så trött att jag knappt orkade gå upp men till slut så kom jag upp. Började 8-16 och det var rättså segt men det gick bra. I morgom så är det samma tider så då måste jag gå och lägga mig om några timmar i alla fall inte sitta uppe länge. Fast som tur är det sista dagen i morgon sen är det LOV som jag har längtat efter. Det ska bli jätte skönt att få vara ledig och slappa och göra det man vill i stortt sett och skita i vad klockan är.

Nu är är klockan halv nio och jag måste duscha och sen tror jag att jag sätter mig och myser framför tv. Inlägget i går vet jag inte vad jag tänkte på egentligen jag skrev att jag började fyra men rubriken fick bli halv fyra av någon konstig anledning. Det såg jag inte förns när jag var hos Frida och jag började bara skratta och tänkte att vad har hänt med mig jag tänker något men jag skriver något helt annat.
Nu ska jag duscha som jag skrev där uppe men nu ska jag det för annars så kommer det bli försent och jag orkar inte duscha på morgonen. Men alltid när jag säger att jag ska göra någonting nu så blir det kanske om en timme eller två.

GODNATT ALLA SÅ HÖRS VI I MORGON!!!<3

halv fyra

Idag börjar jag klockan fyra och slutar halv tio. Nu har jag precis ätit frukost och pratat med Erika i telefonen, ska ringa henne snart igen och prata lite mera. Ja det finns inte så mycket att skriva om nu så jag tänkte visa en bild på mig i mitt bruna hår.


Brunhårig

Bara så alla vet så är jag inte blond längre jag är brunett!!! men jag orkar inte lägga upp någon bild nu kanske i morgon. Ville bara säga det.

De gamla

Det är skönt att man är ledig idag också för behövde verkligen det. Jag vet inte riktigt hur jag mår lite sådär kanske. Ska gå och duscha för det blev inget igår för gick till ulle en sväng och kom inte hem förns vid kl.23:00 typ. Sen blir det frukost som vanligt och sen får vi se hur mycket klockan blir för jag ska möta ulle i centrum när hon kommer hem. för vi ska nämligen gå och hälsa på de gamla som jag sa igår och då menar jag våran gamla skola med alla minnen i.

Jaja kan inte sitta här längre utan måste fixa mig nu. Vi får höras.

Mums

Nu har jag fikat, min goda sockerkaka, kakor, bullar och en god prinssestårta. Så nu är jag jätte mätt och det var supergott. Idag har jag suttit vid datan sen så blev det tv och så var jag ju tvungen att baka så det har jag gjort. En sak till men det tänker jag inte säga den ända som vet är Hanna och det kommer förbli så. Fast jag gjorde inte precis det jag skulle men ungefär. Om du kommer ihåg vad jag skulle göra.

Ska väl gå och duscha snart och sen får jag se vad jag hittar på.


Grattis

Heej idag är jag glad för att jag är ledig visst det finns inte så mycket att göra eftersom alla går i skolan men ändå det är fett skönt. ska snart äta frukost och sätta mig vid tv sen ska jag baka en sockerkaka till Jimmy eftersom han fyller 19 år idag.

GRATTIS MIN ÄLSKADE STORE BROR PÅ 19 ÅRS DAGEN HIPP HIPP HURA!!!

 Nu är du inte längre så liten ett år till så är du 20 år!!! <3<3

Vill inte

Nu ska jag snart gå till min praktik och kan säga med än gång att jag inte har någon lust alls att gå dit. Just nu vill jag bara vara hemma och mysa, sitta framför datan och bara göra det man vill. istället för att göra något som är jätte tråkigt. Fast jag är ju ledig i morgon och på torsdag så jag får gå dit idag och göra det bästa av situationen.

Jag känner mig inte deppig men jag känner mig inte heller glad. Jag vet jag är konstig.
Jag längtar tills höstlovet så jag kan vara med Elina och alla andra underbara människor.

Hejdå så länge så ses vi i morgon tror jag, jag hoppas att ni mår bra och får en bra dag.

En ny dag

Nu är det Tisdag och ännu en dag att se frammemot, Eller inte. Jag börjar kl.14:00 idag och går till kl.21:30 Fett jobbigt men det går säkert bra. Jag ska äta lite frukost och klä på mig sen ska jag sminka mig och lyssna på min musik som är så bra. Sen kommer jag antagligen sätta mig här eller framför tv.

Imorgon fyller min store bror Jimmy 19 år. Jag vet inte om det kommer att komma några gäster men vi får väl se.

Jag kom på att jag inte kommer att kunna åka till Hanna på lovet. Eftersom jag jobbar första helgen sen andra helgen åker jag upp till Torpshammar och då kommer det vara lite tajt om tid. Så vi får ses på jullovet, ja jag vet det är fett långt dit men tiden går snabbt när man har roligt.

Måndag

Hej nu är klockan fyra och jag kom hem för ungefär 40 min sen. Precis när jag skulle gå så kom pappa för han hade lämnat av en tjej precis vid mig så jag fick åka med han hem och då kom jag hem tidigare än beräknat. Nu sitter jag här som vanligt och tråkar mig. Jag ska laga maten idag potatismos med korv blir det och sen tror jag att jag ska ta en dusch.

När jag är så deppig hela tiden så ställer jag bara till för mig, jag mår liksom inge bra och det är bara jag som kan göra så jag mår bra och dåligt. Även fast jag har massa problem så ska jag försöka skita i dem och i alla fall inte haka upp mig på små saker som jag oftast gör.
Jag ska leva för stunden och försöka vara den jag var förut.

Gnistan är tänd

Nu har jag jätte tråkigt så måste skriva av mig lite.

Livet suger just nu för jag skulle träffat Erika i morgon men jag ska ju på den jävla tråkiga praktiken och hon skulle komma efter egentligen men sen sa hon att hon skulle vara hemme klockan sex för att äta och då måste hon typ åka halv fem och då är det ingen ide att hon kommer och det suger k**. Jag är jätte sur att jag inte är ledig i morgon för att Erika är det och för att Elina är det.
För bara för det så kommer vi typ ALDRIG kunna träffas. Det är det värst att känna den där saknade efter alla. Att inte kunna träffa dem när man vill och när jag saknar dem som mäst. Man blir bara deppig och man saknar dem så mycket att man nästan börjar gråta.

Fuck att livet ska vara så svårt och komplicerat :( Jag kommer värken kunna träffa Hanna eller Erika på typ hundra år och jag är så arg för det. Arg för att det ska kosta så mycket att åka tåg. Och arg för att jag måste gå i skolan och gå på min tråkiga praktik. Och arg för att jag inte kan skita i allt.
Livet suger så jävla mycket just nu jag känner mig jätte nere för att jag måste gå på praktiken i morgon och bara tanken på att jag inte kan träffa Erika och Hanna gör mig bara ledsen.
Vad ska jag ta mig till jag får panik nu jag vill träffa er och jag vill skita i allt, men jag vet att jag inte kan.

Ni är mitt allt och ni är hela min värld. Vad skulle jag göra om inte ni fanns där för mig? Jag skulle inte klara mig, så jag är så jävla glad att jag har er och jag hoppas att ni är lika glada att jag finns för er. Jag säller upp för er till MAX och skiter aldrig i er. Jag tar er före mig Och jag hoppas ni vet det.

Ni är mina ÄNGLAR och jag hoppas att ni aldrig lämnar mig för då kommer jag aldrig bli hel igen!!! Ni ska veta att jag tänker på er alla 24/7 och jag hatar det för jag blir bara ledsen och vill tillbaka till det gammla och vill att allt ska bli bra. Vill träffa er alla nu och det suger att jag inte kan. Jag vill må bra och skratta varje dag som jag gjorde varje dag förut. just nu är allt piss men jag har ändå en gnista tänd och den gnistan ska aldrig slockna det lovar jag. Jag vill värken tänka på alla gammla minnen för då börjar jag gråta men vill inte heller tänka framåt för på något sätt så känns det som om allt kommer att bli sämmre. Så jag måste tänka på dagen som är och inte på dagarna som varit och dagarna som kommer.

Jag ni alla fattar att mitt liv är komplicerat och jobbigt.

Nu har jag skrivit av mig lite men jag kommer nog skriva av mig flera gånger.

Vill bara tacka er Erika, Frida, Hanna, Elina, Ulrika och Caroline att ni finns där för mig. Även fast ni inte sms eller ringer mig 24/7 så vet jag att jag alltid har er och det gör så att jag blir glad. Det är egentligen ni som gör så att den där gnistan inte slocknar. Fö utan er så skulle jag ju inte klara mig.

Helg med Frida

Hej det har varit en helg med Frida. I går var vi nere i centrum för det var höstfest och Linda Begtzing kom så självklart var vi där och såg henne. Sen köpte vi godis till våran film kväll och bara satt och myste. Idag tog vi det lungt och sen cyklade vi till ip för att kolla när min pappa spelade. Nu har vi precis kommit in från ett kallt höstväder och nu ska vi väl ta det lungt och mysa lite mera.

I morgon är det praktik som gäller och sen är det att möta Erika i Centrum. Det ska bli jätte roligt.

Tack för en underbar helg Frida!!!


Vi två igen

Att det är du och jag igen det trodde jag aldrig när du var så sur på mig men nu är jag bara så jävla glad att det är vi. Vi två för alltid och så ska det vara.

Jaa jag vet inte vad jag ska skriva, jag är lycklig fast ändå inte. Jag är glad för allt men ändå så tänker jag tillbaka och då gör jag bara mig själv ledsen. Jag är egentligen världens lyckligaste jag har mina underbara kompisar en underbar familj och mitt liv är en blommstrande äng jämfört med andras, så jag ska inte klaga på mitt liv. Men visst man har sina dåliga dagar och man blir trött på allt och bara vill försvinna, men ändå vill man stannna. Jag har varit och är inne i en sån period där jag inte mår så bra och bara vill försvinna. Men jag har låvat att kämpa och har man låvat så har man.

Världens gulligaste

Idag är det fredag den 16 oktober och det har varit en jätte seg och tråkigt dag. Visst jag blev lite glad när jag träffade Frida och Ulle men inte jätte. Ni vet varför, jag är inte riktigt mig själv nu men det får ni ta för ett tag fram över.

Måste bara säga att Erika är världens gulligaste och hon är helt klart bäst. Jag fick världens gulligaste sms av henne och det kommer jag läsa mins flera gånger om dan. Jag kommer läsa det när jag mår dåligt och när jag saknar Erika.

Jaja pallar inte skriva mera.

Ångrar det

Nu har jag lite mera att skriva om dels så har jag blivit medlem på facebook och jag ångrar det redan. Jag fattade ingenting och allt var jätte rörigt och fick jätte många e-post medelanden. Så nu ska jag vänta på att Frida ska hjälpa mig, ja jag vet jag är inte världs bäst när det gäller datorer. Men jag försöker i alla fall men nu var det för mycket.

Jag hoppas att Erika orkar ringa mig sen efter sin praktik så kan vi snacka lite för det var typ år och dar sen vi pratade. Och jag känner verkligen att jag måste prata med henne.

Snart ska jag äta och sen ska jag nog kolla lite på tv eftersom jag har jätte ont i huvudet.

VILL BARA SÄGA ETT STORT GRATTIS TILL SARA SOM FYLLER 12 ÅR IDAG HIPP HIPP HURRA FÖR HENNE PÅ SIN FÖDELSEDAG.

Tomt

Nu är det Torsdag och snart helg. Idag gick allt bra förutom att jag har sån huvudvärk att jag borde gå och lägga mig men jag orkar inte så jag sitter nog här tills vi ska äta.
Jag har inte så mycket att skriva om eftersom det fortfarande är tomt i mitt huvud.  Så det får räcka för en liten stund.

Onsdag

Nu är det redan onsadag och jag har varit på min praktik i två dagar nu. Det har gått alldeles utmärkt. Men det är inget jag skulle vilja jobba med. Jag trodde inte att det syntes på mig att jag mådde dåligt men tydligen gjorde det de. För det var två gammla gubbar som fråga om jag var ledsen, Eller om jag hade bekymmer. Men självklart så sa jag nej och log lite snällt.

Jag började på min hemlis igår men sen så fastnade jag så jag kunde inte fortsätta. Ska nog försöka lite nu och se om det blir något.

Jag har inte så mycket att säga, det står helt tomt i huvudet nu så jag får se om jag kommer på något sen.

Hemligt

Hej alla läsare, jag sa ju att jag skulle fasna här igen. Alltså jag har inge liv känns det som. men men nu har jag ätit och ska göra en sak som ni inte får reda på vad det är förns den är klar. Så ni får ha tålamod.

Tänkte lägga upp ett klipp det är 2 världar - Mellan liv och död



Min Lediga dag

Som jag sa förut så skulle jag åka till Elina och det gjorde jag också. Det tog sin lilla tid eftersom hon bor i Duvnäsutskog och för er som inte vet var det ligger så ligger det i Skuru och ni som inte vet var skuru ligger så ligger det i Nacka. Så jag tog tåget som gick tio över elva och var inte framme hos henne förns klockan var halv ett ungefär. Vi snackade lite och satte oss vid datan. Vid halv två skulle vi ta bussen till sickla för att Elina skulle köpa innetoffler, så vi gjorde i ordning oss och gick till bussen. Eller snarare sprang vi för klockan var 30 och bussen skulle gå 31, fast sån tur var så bor hon precis vid busshållplatsen. Och när vi kom framm skulle bussen komma men den kom aldrig så vi väntade lite och efter typ tjugo min så orkade vi inte vänta mera så vi gick och tog en anna buss. MEN JÄVLA SL VI KOM INTE SENT DET VAR SNARARE BUSSEN SOM KOM TIDIGT OCH ÅKTE. NI SKULLE VETA HUR SUR JAG BLEV!!! Nästa gång det där händer så ska jag fan ringa sl och klaga.

Vi åkte till sickla köpcenter och köpte toffler sen blev vi hungriga så vi gick in en snabbis på donken och köpte två cheseburgare var. Sen skulle hon åka till finntorp och praktisera och jag skulle hem. Jag hade inte så mycket att göra så jag åkte till danderyd och tog bussen och väntade på att Frida skulle sluta så jag fick lite sällskap. Det var typ inga folk på bussen så vi satte oss längst bak för oss själva. Frida skulle egentligen göra sin läxa så vi kunde inte göra något men sen sa hon att vi kunde bara hon fick göra sin läxa, och självklart så fick hon det. Det är alltid frida som får bestämma så vi var hemma hos mig fast jag ville vara hos henne. Ungefär för en halvtimme sen gick hon hem för hon skulle äta.

Så nu sitter jag här igen!!!

I morgon är det praktik igen och hoppas att det går bra för pallar inte med massa problem. Börjar åtta och går till tre så det kommer vara chill. Nu är det dags för lite mat och sen kommer jag toligtvis hamna här igen för det är inget bra på tv och då slösar man tid vid datan.


Vad vill jag egentligen?

Nu är klockan lite över tio och jag har precis duschat och nu hamnade jag här. Som sagt så är jag ledig idag och det är hur skönt som helst. Just nu vill jag vara ledig dem här två praktik veckorna och sen lovet och sen åker jag upp igen. Så när jag kommer hem där är jag hur utvilad som helst och redo för nya friska andetag i skolan. Men det är ju bara vad jag vill och jag vet att det aldrig kommer att hända, så det är bara att kämpa som jag alltid har gjort.

Nu är mitt huvud tomt, tomt som en tom burk. Så här tomt har det aldrig varit och jag vet inte vad jag vill längre. Jag vill bort från allt men ändå vill jag stanna. Jag vill vara med er men ändå vill jag vara ensam. Jag vill kunna vara den jag var förut men ändå vill jag inte. Jag vill tillbaka till allt det gammla som jag bara ville bor i från. VAD VILL JAG EGENTLIGEN???
Allt är bara upp och ner just nu men jag har lovat att jag aldrig ska tvivla på mig själv.

Nu ska jag bara sminka mig och sen ska jag ta tåget till stan och sen tunnelbanan till slussen och sen bussen hem till Elina. Så har inte tid att sitta här längre.<3

Bort från allt

Natten till idag har jag nästan inte sovit alls. Jag var jätte trött men av någon konstig anlednig så ville inte min kropp sova och det stör jag mig sjukt mycket på. Fast jag får ta igen den tiden nu eftersom jag är ledig i morgon. Praktiken gick bra men det var inte så jätte roligt, fast jag hoppas det blir bättre.

Jag fick sluta en halv timme innan så jag var hemma vid fyra och då sms ulle och frågade om vi kunde göra något. Egentligen ville jag inte men ändå pallade jag inte vara hemma. Jag ville bort i från allt. Bort från alla dessa problem jag har fått. Så jag mötte Ulle och vi gick till centrum sen sa jag att jag hade sån himmla lust att dra in till stan. Och snäll som hon är så var det inga problem för henne så vi tog tåget in och sen bussen till odenplan och sen vidare till Hötorget där vi satte oss på burger king och käkade middag. Medan vi satt och åt så såg jag en godis affär så jag var bara tvungen att gå in och köpa lite godis. Det blev faktiskt bara lite 18kr kostade det och det är nog det billigaste jag någonsin har köpt för. Efter det drog vi till något kaffe ställe där ulle köpte någon chai latte, som faktiskt var jätte god, man längtade jätte mycket till julen när man drack den. Så en sån dricka måste handlas nästa gång jag går förbi det där stället.

Ska gå och lägga mig nu för jag är jätte trött. Det har varit en jobbig men bra dag. Vi får se vad jag hittar på i morgon. Men ha det bra tills dess. PUSS


Söndag

Hej, idag vaknade jag klockan 12 och det är det längsta jag har sovit på en helg och ändå gick jag och la mig vid halv elva. Jag tror att det beror på att sängen där borta var inte så jätte skön, den knarrade och lät och kudden var platt som en pannkaka. Så det var jätte skönt att få sova i sin egen säng med sin egen kudde. Efter det tog jag en dusch i våran dusch vagn och sen blev det frukost eller snarare lunch för klockan var ungefär halv två. Så nu sitter jag här och skriver. Ska snart skriva klart min engelska även fast jag inte vill så måste det göras. Det lär ta tid att skriva den men i alla fall så ska jag ringa Hanna när jag är klar och sen tror jag att det blir middag. Jaa jag lär väll bara ta det lungt idag för halva dahen har ju redan gått och jag måste bli klar innan jag gör någor annat.

I morgon så börjar praktiken och det ska bli kul, eller snarare lite spännande eftersom jag ska praktisera på ett ålderdomshem. Väsbygården i Vallentuna där ska jag vara nu i två veckor framöver och sen är det HÖSTLOV!!!

Eftersom det har varit lite dött här i en vecka så ska jag lägga upp lite bilder, några i från torpshammar och rästen på mig och Frida i går när vi var på ip och hade det skoj.



  
  
   
    

Hemma

ÄNTLIGEN HEMMA!!! Jag kom hem ungefär vid elva för vi åkte klockan sex på morgonen i från torpshammar. Själva veckan har vait helt okej. Jag längtade hem ganska mycket men det berodde dels på att jag egentligen inte hade någon lust att åka upp och dels för en annan sak. Men själva övningarna var roliga och man läsde sig jätte mycket. Jag kan säga en sak som jag lärde mig som är jätte viktig och det är att man MÅSTE ha mössa på sig när det är kallt ute. För om man inte har någon mössa på sig är man som en termos utan lock och då fattar ni att ex. kaffet blir kallt utan lock. Och ni själv blir jätte kalla och om man har mössa på sig så blir man inte kall om fötterna. SÅ jag säger det spesifikt till dig Frida, skaffa en mössa. DET ÄR JÄTTE VIKTIGT!!!
Jag lärde mig massa andra bra saker oxå men det orkar jag inte skriva så om ni vill veta mera så får ni ringa mig.

Jag fattar inte att folk kan bo så där långt ute på landet. Själv skulle jag aldrig klara det, okej om det fans lite mera affärer och ett litet mysigt centrum men Torpshammar hade bara en liten fjuttig Coop nära butik och sen hade dem ingen mer affär. Det var öde och nästan bara skog, ingen täkning på mobilen och kallt som satan var det, Men jag överlevde och ska dit vecka 45 oxå. Då får vi se om jag överlever och det lär vara snö då. Vet ni att det snöade faktiskt en kväll när vi var där uppe. Det var stora fina snöflingor och det blev vitt på marken men när vi vaknade nästa dag var all snö borta. ):

Måste bara säga att det är så himmla skönt att vara hemma och få göra vad man vill och kunna sms när som helst och kunna GÅ till en affär och jaa allt är skönt just nu. Fast jag kommer längta tillbaka allefall till dem här roliga stunderna vi hade och allt det nya. Men just nu längatar jag bara till en sak och det är att träffa Erika. Kommer inte kunna träffa henne i helgen för hon skulle vara med en gammal kompis och sen börjar min tråkiga praktik. Jag hoppas att jag får vara ledig någon dag så jag kan få träffa henne. För annars dör jag.

Medan jag var uppe i Torpshammar så hade jag fått mina skolfoton och som jag trodde så skulle det bli de fulaste korten som jag någonsin har tagit. Och så rätt jag hade, de fulaste korten EVER och då skojar jag inte. Klass fotot blev jätte fult och porträtt bilden blev oxå jätte ful. Nakdelen med de är att jag måste lida varje gång jag ser korten och då kommer jag få lida i ett år. FATTA ETT ÅR med de där fula korten, Den som blev finast på gruppbilden var Erika. Så tyvär så delar jag inte ut några kort i år eftersom dem blev de fulaste korten någonsin. Så alla som vill ha kort på mig får vänta ett år tills ni får dem. Haha Visst är jag elak.

Nu har jag inte så mycket mera att skriva, så om ni vill få reda på mera vad som hände där uppe så får ni ringa. Eller joo visste Caroline fyller ju 16 idag så det måste firas med tårta och kakor. Och jag har inte köpt någon pressent så det får bli någon annan dag.

Men ni får ha en bra dag och så hoppas jag att vi ses snart<3<3


Hejdå

Nu om en halv timme ska jag åka och det kommer nog bli både bra och dåligt. Har packat allt nu så jag är klar och rättså taggad på att träffa Elina men de andra blir säkert oxå jätte roligt.

KOMMER ATT SAKNA DIG SOM FAN ERIKA OCH JAG LOVAR OCH SVÄR ATT DU KOMMER KLARA DIG UTAN MIG!!!
MEN GÖR INGET DUMT MEDANS JAG ÄR BORTA<3 ÄLSKAR DIG<3 MEN NU HAR DU INGEN SOM HAR KOLL PÅ ALLT ÅT DIG. EFTERSOM JAG ALLTID HADE DET OCH SÅ HADE JAG JU ALLTID MED MIG ALLT I MIN VÄSKA SOM DU BEHÖVDE, SÅ DET FÅR DU KLARA DIG UTAN.  MEN JAG ÄR INTE BORTA FÖR EVIGT JAG ÄR BARA BORTA TILLS PÅ LÖRDAG MEN DET KOMMER KÄNNAS SOM EN EVIGHET. TA HAND OM DIG NU<3<3<3

Jag kommer att sakna er andra oxå, och jag tänkte faktiskt på dig Hanna för nu kommer vi typ komma 90mil i från varandra och det är ännu längre bort. KOMMER ATT SAKNA ER<3<3<3<3

Snart åker jag

Nu är det söndags morgon och jag är vaken för jag måste packa det sista och duscha. Igår var jag i Täby en sväng med Frida för var tvungen att köpa en vinter jacka så jag inte skulle frysa till is där upp, så då tvingade jag med Frida till Täby. Det är alltid bra att ha Frida.

När jag satt och packade vid kanske sju halv åtta tiden i går så fick jag ett sms av Erika. Jag tänker inte säga vad det stog. Men det var då jag insåg att jag och Erika har varandra. Att vi inte klarar oss utan varandra och det känndes i hjärtat. När jag tänkte att jag kommer inte kunna träffa henne på en vecka och hon kommer inte kunna träffa mig på en vecka. Trårarna fyllde ögonen och jag tänkte på henne minst en halvtimme, bara satt där och tänkte. Jag vill inte lämmna henne här hemma ensam jag vill att hon ska vara där jag är nu och för alltid. Så jag kommer fan tänka på dig Erika 24/7. Jag visste att livet var hårt men så här hårt visste jag inte att livet var. Jag är Erikas skydds ängel och hon är min. Jag hjälper henne med allt och hon hjälper mig.

Erika jag lovar att när jag kommer hem så ska vi träffas och ha det super kul. Då ska jag prata om allt som hände där uppe och du ska prata om allt som hände här. Du vet att jag kan offra allt för att se dig skratta och vara lycklig. Och jag håller fast vid det. Jag vet att du kommer klara en vecka utan mig men det kommer att vara svårt eftersom vi aldrig har varit borta från varandra så länge. Men du klarar det, det vat jag att du gör. 

Vid halv ett åker jag till gustavssberg och sen vidare upp till Torpshammar. Jag kommer inte hem för om en vecka eller jag kommer hem på lördag, och då är det ingen vanlig dag för det är Carolins födelsedag hura hura hura. Så jag säger Grattis till henne nu om jag inte hinner sätta mig vid datan då.

Ni får ha det så bra här hemma och jag får ha det så bar där uppe, men jag kommer att tänka på dig Erika 24/7 och jag ljuger inte. Men du vet att du alltid kan sms och ringa mig om det är något.


17:17

orkar inte skriva något, så ni får nöja er med ett litet inlägg. Idag har det varit en ganska bra dag, har varit på möte och i morgon ska jag träffa Erika för att lämmna hennes tröja. Sen får jag se vad jag hittar på. Som sagt på söndag åker jag upp till torpshammar och kommer inte kunna skriva på en vecka.

Danish

Älskar dem här två låtarna<3





Torsdag

Idag har jag varit i skolan hela dagen och varit på varje lektion ett stort PLUS för mig. Men såklart så saknade jag Erika men jag hoppas hon har det bättre nu. Jag har ju Elina och vi hade det roligt i alla fall. Lunchen tillbringade vi på donken och jaa jag har varit där varje dag den här veckan men i morogn blir det paj tror jag.
Nu ska jag sätta mig med matten eftersom vi har matte prov i morgon. Som jag ändå inte kommer att klara, men jag ska göra mitt bästa.


RSS 2.0