Elva år

Nu är det första advent och jag har bott med min familj i vårt hus i elva år. Fett länge eller vad tycker ni? Elva år i ett och samma hus. Med ett och samma rum. Fett tråkigt.
Idag har jag varit med Frida och vi gjorde lite saker och hade det trevligt som vi brukar. Som ni ser så har jag ännu inte gjort ny design på bloggen men det kommer med tiden det lovar jag. Det är bara det att jag inte har tid.

I Morgon är det måndag och en ny vecka med nya äventyr att se fram emot. Längtar kan jag ju inte direkt säga att jag gör, men spelar roll det är inte så långt kvar tills det är jullov som jag längtar till.

Nu ska jag fika lite och sen ska jag sova för det är skola och ska upp tidigt i morgon.

Tack för att du finns

Nu har redan halva lördagen gått och jag har nästan bara suttit på mitt rum och mått dåligt. Vaknade i morse och det känndes helt okej först men sen blev allt bara jobbigt och jag vet inte varför. Skulle ha bakat egentligen men jag tappade lusten och istället så satt jag och läste gammla sms och tänkte på allt det som hände i skolan för ett tag sen. När jag var så himmla ledsen och satt och skrev mitt sms till Erika så ringde hon mig. snacka om glad jag blev. Fast först blev jag så ledsen för jag saknar henne så. Och på sista tiden har jag blivit jätte känslig. Men jag pratade med Erika i någon timme sen skulle hon duscha och jag skulle hjälpa mamma. Nu mår jag mycket bättre fast mitt huvud är inte på topp. TACK FÖR ATT DU FINNS ERIKA. Du gör mig glad fast jag är ledsen.

Gjorde aldrig klar min powerpiont i går för mådde inte så jätte bra men tänkte göra klart den idag.

FREDAG

Heej det var ett tag sen jag skrev men som jag har sagt tidigare så har jag haft fullt upp med skolan den här veckan + att jag sov över hos min underbara Elina och när jag kom hem igår så gick jag typ och la mig på en gång för var helt borta. Nu är min efterlängtade Fredag ÄNTLIGEN här. I kväll så ska jag nog sitta framför datorn och fixa lite med min power piont och kanske blir lite med bloggen också.

I morgon så är det julbak som står på listan och det kommer att bli mys. På söndag så ska jag vara med min Frida och vi får se vad vi hittar på. Men jag måste bli klar med min engelska bok och läsa lite ur min dåliga svenska bok shoo bree, som vi läser på svenskan. Och det viktigaste är att min Power piont blir klar. Det blir ingen läxfri helg men det är inte så farligt.


Tisdag

Nu är det andra dagen på den här veckan och den här dagen har varit bra. I morgon är det öppet hus i min skola och som sagt så ska jag vara där. Efter det så ska jag hem till Elina och sova där. Det ska bli mys och så får jag lite sov morgon för vi behöver inte ta bussen förns vid halv tio tror jag. Lyx eller vad säger ni?

Måste bli klar med min Powerpoint, men tur så fick vi till nästa vecka på oss så jag kan ju alltid jobba på torsdag och i helgen. Men det är fett jobbigt för våran dator är typ den trögaste och då funkar det inte att hålla på. jaja helt värdelöst att skriva om men hade inte så mycket att skriva så det fick bli det.

Men nu ska jag gå och packa lite idrotts kläder och andra kläder så vi hörs.

Glad

Heej, glömde nästan att skriva. Omprovet gick inte så bara men världen går inte precis under. Det finns fler chanser. Hade tråkiga lektioner men hade ändå en bra dag fick ju vara med min underbara Elina. På onsdag den 25/11 Kl.17:00 är det öppet hus på Doctus gymnasium så jag och Elina ska vara där och spela en teater, men självklart inte bara vi två. Fett pinsamt det kommer att bli men ändå fett roligt efter det hoppas jag att jag får sova hos Elina.

I morgon är det vanliga lektioner före lunch sen är det kompletering och jag ska göra muntligt i svenskan så jag hoppas det går fort och bra.

Även fast allt inte har gått sådär jätte bra så är jag på toppenhumör och glad som om jag var kär men det är jag inte. Är bara Glad och känns fett bra. Den här veckan kanske inte blir så tokig ändå.

Ha det Bäst så hörs vi i morgon för nu ska jag mysa framför tv innan jag går och lägger mig. Puss på er ALLA<33

Söndag

hej, Idag är det söndag och jag har mycket att göra så egentligen borde jag inte sitta här och skriva men jag orkar inte börja på allt som jag ska göra. Men jag har lovat mig själv att jag ska göra matten och allt det andra så det är nästan bara att börja.

Gårdagen tillbringade jag med Frida. Hon kom över på morgonen för att hon skulle hjälpa mig med matten och sen stannade hon tills det var dags att äta middag. Efter middagen så gick jag över till henne och så såg vi på robinson och transformers tillsammans. Efter det gick jag hem och la mig i min säng nästan på en gång. Jag vaknade runt elva och det är rättså länge om vi snackar med mig jag brukara bara sova till nio max. Jag åt lite frukost och sen tog jag en dusch och även fast jag har tagit det lungt så har jag jätte ont i mitt huvud.




Bra vecka

Dags att skriva lite igen. Nu är det Fredag och jag sitter här som vanligt. Var hemma i från skolan idag för kännde att jag hade ont i hela kroppen och huvudet dunkade och allt var bara så fel. Jag mår lite bättre nu men är fortfarande lite seg och huvudet dunkar lite.

Veckan som varit har varit helt okej, faktiskt den bästa på länge. Det låter konstigt eller hur? för jag har haft två prov och fullt med plugg hela tiden och en dag hade jag jätte ont i huvudet att jag nästan inte kunnde gå jag ville bara lägga mig ner och skrika men eftersom att jag satt på bussen så var det omöjligt, eller dem skulle klassa mig som onormal. Vet faktiskt inte varför just den här veckan har varit så bra. Kan vara bara för att klassen har förändrat sig grymt mycket sen vi började. Men det finns fortfarande vissa som jag inte klarar av. Med tiden kanske dem blir bättre men tror inte det. Det kan oxå ha varit jag som har förändrats grymt mycket. I alla fall den här veckan har varit bra jag har mått bra i alla fall pysiskt. Men mitt huvud har dunkat till och från.

Som jag sa förut så ska jag fixa min blogg men har inte haft någon tid eller ork att göra det. Det kanske blir till helgen eller något. Jag ser inte på idol så jag ska nog fixa lite på datorn och sen klockan nio så ska jag se på Livet är en schlager som jag så länge har velat se.

Har inga planer på vad jag ska göra i helgen. Tar den som den kommer.


 Ken Ring - Änglabarn

Plugg

Förlåt för att jag inte har skrivit men har inte haft tid har fullt upp med skolan den här veckan så datan får komma i andra hand nu och ett tag framöver. Så ni alla vet så kanske det inte kommer att uppdataeras lika ofta för att jag har fullt upp med plugg. Tänkte bara säga det så att ni alla vet.

Nu ska jag gå och lägga mig för mitt huvud dunkar och mina ögon är trötta, men själva kroppen är inte så speciellt trött. Men det skiter jag i nu för måste sova. Godnatt<3puss

Godnatt

Tänkte bara skriva att idag har jag tillbringat dagen med Frida vi har inte gjort något vettigt mera än att hon hjälpte mig att öva lite på ordklasser. TRÅKIGT men det var nödvändigt. Ska snart gå och lägga mig så att jag är utvilad och redo för en ny vecka med nya äventyr och kanske några bekymmer men hoppas på det bästa. Och framför allt att jag inte blir sjuk, för har mycket jag måste göra i skolan den här veckan så har inte tid att vara hemma. Även om det skulle vara skönt:P

GODNATT folket!!!

Tänk alla gånger

Orkar inte skriva något idag så det får bli ett vidioklipp istället.



Den här låten beskriver mig väldigt mycket så sista tiden. Om jag tänker efter så är det väldigt likt.

Godmorgon

Godmorgon! Ni undrar säkert vad jag gör uppe en lördag morgon när man får sova hur länge man vill. Jag ska nämligen träffa Caroline och vi ska till Täby på någon slags gymnasiemässa. Det är bara täby och danderys skoler som ska vara där. Jag hoppas att det blir intressant och roligt. Efter det ska vi väl hitta på något annat skoj.

Fredag den 13

Hej! nu är jag hemma från en lång Fredag i skolan. Och kom nyss på att det är Fredag den 13 men än så länge så har jag inte haft någo otur och jag hoppas det förblir så.  Som vanligt så gick det bra och vi körde innebandy på idrotten idag och jag ägde, bara skoja jag ägde inte jag var typ sämst. Åt världens godaste pizza idag bara så att alla vet. Har inget mera att skriva så det får vara slut nu. Hoppas ni har haft en bra fredag den 13 och hoppas att ni får en trevlig kväll.

FREDAG!!!

Godmorgon! Ska snart dra iväg till skolan men först så måste jag bara fixa några saker. Det är inte alltid jag hinner sätta mig här på morgonen men idag hade jag tid. Det är fredag och jag kan säga att jag har längtata som fan tills det att skolan började igen. Men nu är det äntligen fredag och jag har inga planer på vad jag ska göra idag. Fast i morgon så ska jag vara med min älskade Caroline och på söndag ska vi till några släktingar vi inte har träffat på jätte länge. Den här helgen kommer att bli super bra.


Slut på ord

Orkar inte skriva något idag men kan i alla fall säga TACK Frida för att du följde med mig idag. Det var en trygghet att ha dig där.

Det rullar

Hej min blogg! Just nu händer det inte så mycket i mitt liv. Det rullar på och är typ som vanligt. Jag går i skolan, träffar kompisar, har bekymmer, är glad, jaa allt det vanliga som en tånåring brukar ha och göra.

Jag har just insett att det är tråkigt att läsa om vad man har gjort under dagen om det inte hände något speciellt. För efter en vecka kommer det att bli tjatit. För man lär väl göra samma saker i skolan varje dag och varje vecka det ända i sånna fall som inte är likadant är vad man gör efter skolan. Men ändå fett tråkigt liksom " idag var jag i skolan jag hade den och den lektionen. Lunchen var jätte äklig och jag fick super ont i huvudet. Efter skolan så åkte jag hem" alltså fett tråkigt. Eller jag tycker i alla fall det. Ska försöka att skriva något intressantare och inte bara vad jag har gjort i skolan idag från början till slut. För oftast så går det alltid bra i skolan och då blir det ju bara tjatigt om man säger att idag gick det bra typ varje dag man skriver ett inlägg. Eller vad tycker ni?
Nu lämnar jag det där tråkiga och går till en rolig sak som händer i morgon.

I morgon är det så att Frida ska följa med mig till min skola på värmdö. Det ska bli roligt men det kommer att kännas konstigt att jag har med mig Frida eftersom jag har klarat mig utan henne i ungefär tre månader nu. För sen sexårs så har jag och Frida alltid gått till skolan tillsammans och sen helt plötsligt så går vi skilda vägar, men vi kommer att mötas när vägarna tar slut. haha nu kom jag på en dikt som jag måste skriva.

  FRIDA<3

Vi träffades
Vi sågs
Vi Kramades
Vi skrattade
vi pratade
Vi grät
Vi tillbringade våra tio Skolår tillsammans
Vi skildes
Och
Vi gick våra egna vägar till en framtid
MEN
Vi kommer alltid vara vänner oavsätt vad vi känner
Vi ses
Vi kramas
Vi skrattar
Vi pratar
Vi gråter
Vi tillbringar ingen tid i skolan med varandra längre
FÖR
Vi går skilda vägar
MEN
Vi kommer träffas när vägarana har tagit slut
Och
Då kommer vi tillbringa våra liv som grannar

Den dikten får duga tänk på att jag kom på den nu och att det kanske bara tog mig tio min att skriva den. MenMen Jag har typ inge mera att skriva. Eller jo ni kanske undrar när jag skulle göra om min blogg. Jag ska göra det så fort som möjligt, men det är bara det att jag inte har så mycket tid eftersom jag går i skolan och jag vill helst göra om allt på en dag. För annars så blir allt så rörigt. 

Godnatt alla!!! 

Jag fäller en tår

hallå alla mina kära läsare! Idag känner jag mig borta. Jag vaknade i morse och kände mig olycklig vet inte varför men känndes så och den kännslan var inte bra. Så fort jag tänkte på något som jag saknade eller något annat fick jag en stor klump i halsen och tårarna höll på att komma. Men ändå var det någon del av mig som sa att jag skulle strunta i allt och bara vara lycklig. Den delen av mig är jätte liten jämfört med den andra olyckliga delen. Så självklart så tog den olyckliga delen över så då var jag ledsen. Men sen när lektionen började så försvann allt det där ur huvudet på mig och jag började tänka på annat. Fett konstigt alltså jag kan inte styra det som händer, visst jag kan styra om jag ska vara glad eller inte men jag kan inte styra min hjärna. Det är den som bestämmer allt jobbigt och allt bra. Och det är den som tänker hela tiden.

Jag fattar inte varför jag skriver om det här. Det lär ju inte vara någon som läser eller i alla fall inte tycker det är intressant.
Jag har inte gjort så mycket idag mera än att jag var i Forum Nacka med Elina för vi var så hungriga att vi var tvugna att käka på burgerking. Gott var det!!! Sen tog jag bussen och tåget hem och nu sitter jag här som vanligt.
Tänkte lägga ut den första dikten idag. egentligen så skulle jag vänta tills den nya bloggdesignen kommer men ni får dikten nu.

Jag fäller en tår
Jag fäller en tanke
Jag känner smärta
Jag känner hat
Jag vill men jag kan inte
Jag vill men det går inte
Jag blir stoppad av mig själv
Jag blir fast i mina egna tankar
FAST I MIG SJÄLV

AV: Elise Lundgren


Soft

Snart är klockan sju och jag är super trött och har ont i huvudet så början på den här veckan är inte den bästa men förhoppningsvis så blir den bättre. Idag var det första skoldagen på fem veckor och det gick bra hade bara tre lektioner så det var soft. Sen på väg hem så är det ju mörkt så dä känns det som man sitter och åker hem på kvällen när klockan bara är fyra så det suger jätte mycket.
I morgon börjar jag nio och slutar tolv så det är ännu softare. Orkar inte skriva något mera nu så vi får höras i morgon.

Djurården och Pappa

Måste bara säga en gång Djurgårdare alltid Djurgårdare!!! Fars dag var det idag så pappa fick en jätte fin kladdkaka och den var jätte god sen så slutade det lyckligt eftersom Djurgården vann. Dom är fortfarande kvar i allsvenskan.

Djurgården och pappa i mitt Hjärta<3




från skolan i fem vecker

Idag har jag varit med Frida men hon gick nyss hem för att dem skulle få gäster. Vi var i Arninge en liten stund sen bakade jag en kladdkaka till min pappa på fars dag. Nu har jag inte så mycket att göra mera än att jag kanske kan fixa bloggen om jag orkar men risken är den att jag inte orkar för är fett trött. Ska nog gå och lägga mig tidigt idag för att det är tråkigt skola i morgon. Jag har ju inte varit i skolan på fem veckor. Asså snacka om lång tid.

En vecka full med massa övningar

Äntligen är jag hemma!!! Hemma från en lärorik och fullspekad vecka i torpshammar. Som jag sa förra gången jag hade varit där så har dem bara en affär och det är helt öde. Så mer än en vecka där uppe är tveksamt om man klarar. Vi lärde oss om bilolyckor och hur man skulle agera. Det roligaste på hela veckan var när vi fick klippa sönder en bil och när vi hade ett praktiskt prov på det vi hade lärt oss. Jag spelade skadad med Elina Och Lisa och det var super roligt. Fast vi hade det roligt på kvällarna också. Ni skulle ha sett mig och Elina när vi boxades med John. Vi såg helt sjuka ut för vi slängde med armarna och skrattade. Vi fick till några slag men jag tror nog att John vann för vi fick väldigt många smällar och jag har två blåmärken på låret och ett vid revbenen. Men Kul hade vi i all fall.

Nu ska jag äta och sen kommer Frida över så hinner inte skriva något mera.

hejdå

Ska bara säga hejdå så ses vi när jag kommer hem!!! Ha det ba tills dess <3 Saknar er redan<3

RSS 2.0