ingen vanlig dag

Jag vaknade och kände att det skulle bli en helt vanlig dag, men det blev det absolut inte. Efter fukosten blev det lite bråk och jag var trött på det så jag stack ut ett tag. Jag var sur och lessen så jag gick upp i ip skogen. Jag följde inte deräkt några spår utan gick bara. Fast jag viste ju var jag gick någonstans. Till slut gick jag ut på vägen och var nästan hemma och så kom min granne Eva. Hon hundrade ju såklart varför jag gick där helt ensam men jag sa bara att jag var ute på en prommenad. Hon undrade om jag ville gå lite med henne och jag sa ja för jag hade ändå inget bättre för mig. Vi gick på gång vägen och pratade om allt möjligt. Fats det var mest hon som pratade. till slut var vi hemma efter en lång promenad, var jag helt slut och jätte svättig.

Ha en bra dag!

En bra dag

Idag var jag i alla fall galdare än vad jag var i går och det är ett stort plus i kanten. På Onsdagar så brukar jag vara glad vet inte varför men det är bara så, visst är det konstigt? Det kan vara för att jag gjorde ett glädjeskutt på morgonen. Jag sa till mig själv i går att jag ska göra ett glädjeskutt varje dag så kanske jag blir gladare och det blev jag också. Kostigt men men ... jag är inte normal.

Skolan var väl som en vanlig onsdag men först SO Väldigt roligt tycker jag, sen fortsatte dagen med No som suger så hårt efter No:n så var det dags för idrotten. Det var betygsättning på trampolinen och jag fick VG är inte så jätte nöjd ville ha MVG. Men ett VG får räcka. Efter en lång förmiddag så var det äntligen dags för en talrik mat i magen. Det blev fisk och potatis men tur att man kan välja mellan vå maträtter jag tog köttserslimpa och potatis och det var gott. Efter lunchen så var det Bild som stod på schemat det var väldigt slappt för man fick bara sitta och lyssna på redovisningar. Sen var det äntligen dags för elevens val alltså bild för min del och då håller vi på med foto. inte så jätte roligt att fota när man har så mycket krav men man får göra det roligt av sitvationen. Efter en lång och trevlig dag så var skolan äntligen slut men sen så ska man ju gå hem och det orkar man aldrig så jag fick lite ont i benen och tog lite pauser här och där. Frida blir lite sur på mig men hon är en Ängel som står ut med mig som är jobbig och gnäller rättså ofta. Men utan henne vet jag inte vad jag ska göra, vi har hängt i hop i 10 år och det är länge det. När jag kom hem så var hela familjen hemma och det är inte så vanligt men det var trevligt. Satte igång och gjorde klart alla So frågor. Det var inte alls jobbigt att göra dom när man är på så bra humör. Sen var det dags att äta makaroner och korv. Nu sitter jag här och skriver det längsta inlägget jag någonsin har skrivit. Jag har lärt mig en sak att livet är lättare när man är glad och snäll och inte gnäller. Mem ska nog ta och runda va texten men ett hejdå.

Depremerad

Heej bloggen!! jag är fett depremerad, Hela min dag har jag nästan varit det. Först blev jag det för att vi har massa prov att göra och sen blev jag ännu mer depremerad för att några personer är helt dumma i huvudet Och det sista var för att min brors operation fick avbrytas. Jag är jätter orolig men det går nog bra får jag hoppas. 
Jag hatar skolna för det finns så mycket idioter som går där och vissa går i min klass. Men Men man måste gå till skolan ändå och man får stå ut helt enkelt. Ibland har jag så himla lust att gå fram och ge dem en riktigt fet smäll. Men jag vågar inte för jag är så feg men en dag så kommer det en riktig fet smäll i från mig.
Hoppas skolan blir roligare i morgon en vad den blev idag. Hejdå!!

Pallar inte

Pallar inte skriva något idag, men gör det ändå. Har inte gjort någontin vättigt en så länge men hoppas på förändring. ska plugga HKK men pallar inte göra det nu. Kanske blir det lite senare får jag hoppas.
Hejdå!!!

Lördag

Heej!

Det blev en sväng till Täby den här helgen också. jag köpte två par jeans och en jeans kjol och en tröja. Nu sitter jag framför datan och skriver lite granna. Ska se på melodifestivalen i kväll. ha det bra hejdå.

Riktiga Svin!!!

Idag har skolan varit lite seg, men helt okej. Jag och Hanna pallade inte lektion så vi gick ut en stund skulle gå till syster och vila men i stället ville hon prata med oss. Vi visste vad det var men vill inte säga, Jag kan bara avslöja GRISAR. GRISAR GRISAR är riktiga svin det ända det kan är att hacka på andra. Jag känner två RIKTIGA svin och det är jag inte glad för, men snart är det slut på deras sviniga atityd.

Nu glömmer vi det tråkiga och går till det roliga i stället. Idag var jag med Hanna, Ulrika och sist men inte minst Frida. Vi var hemma hos Ulle och spelade det classiska spelet tjej snack. Frida vann sen kom Hanna!!

Med dessa människor känner jag mig hel, jag älskar dem och kommer nog alltid att göra det. För vi har så jävla kul tillsammans.

Dagen slutade bra!!!


Medlemskort:)

Idag har det varit en helt okej dag. Alla fyra var här idag och det var bra. Pallar inte berätta hela dagen men vill säga en sak. Att när jag kom hem från skolan så såg jag att jag hade fått ett brev självklart så öppnade jag det på en gång. Jag blev jätte glad, vet ni vad det var? Det var ett medlemskortdjurgården och det har jag velat ha, men jag har aldrig sakt det till pappa men han hade beställt det ändå. Snacka om lycklig, då tänker säkert alla hur kan man bli så glad över ett sånt fånigt kort. Men kortet var så fint och så får man massa rabatter och så.

P.S Det hände en väldigt rolig sak idag men får inte berätta för någon men kanske gör det ändå. D.S
 

Ha det bra hejdå

Söndag

Tjo hej allesammamns. Nu var det söndag och sista dagen på helgen och denhär veckan. I morgon är det den 9 mars och så får man ta nya och friska tag så man orkar med skolan. Jag hoppas det snart blir vår på riktigt, för jag längtar så.

Jag vet att jag inte är världens bästa på att skriva men man behöver ju inte vara bra på allt. Ni får nöja er med mig och mitt skrivande. Har inge mera att skriva nu så vi får se om det blir något senare.


Täby Centrum

Det blev en sväng till Täby i alla fall. Nu har jag kommit hem med en kasse från Stadium med en väst. Frida följde med hem till mig efter shoppingturen och nu sitter vi och gör inte så mycket. Vi får se vad vi hittar på, ha det bra hejdå.

Kanske kanske inte

Nu är det lördag igen och har lust att åka till Täby centrum och handra lite granna, frågade frida om hon vill följa med mig. Hon var inte riktigt klar så hon ska ringa mig sen så får vi se vad vi hittar på. 

Skönt att vara ledig lite men skolan väntar ju på måndag. Även fast vi nyss har haft en vecka lov så längtar jag redan till påsklovet. 

Får höras sen  
                       

hemma

Skolan har börjat men jag är hemma och är sjuk. Trodde jag skulle gå till skolan idag men mådde jätte dåligt på morgonen. Det bästa var väll att vara hemma och vila lite så man blir bättre. Så på morgonen gick jag och la mig i soffan och tittade på vakna med the voice det är alltid lika trevligt att ligga där i soffan och kolla på när dom pratar och diskuterrar olika saker. Efter det gick jag tillbaka till min säng för jag ville försöka att sova lite och det lyckades jag med. Efter jag hade sovit i ungefär en timme kläde jag på mig och gjorde ett grattis kort till min granne som fyller år idag. Ska ringa och säga Grattis vid fyra tänkte jag. men nu har jag inte så mycket mera att säga.
 Ha det bra Hejdå!!

RSS 2.0