Städ galen

Hej igen!

sitter vid datan nu igen och bloggar lite till. Har precis ätit lunch det blev hamburgare som jag stekte själv. Före lunchen så var jag på städhumör så jag tog fram dammsugaren och städade hela huset. Jag vet inte varför men det bara blev så och sen så ville jag ju vara snäll mot mamma så hon slapp städa. Någon gång kan man vara snäll och städa huset. Så någon nytta har jag i alla fall gjort idag.
Ska nog gå till frysen och ta fram glass,för så duktig som jag har varit så försänar man det. Jag tror pappa har köpt choklad och vanilj glass Mmm...

...Det kanske blir ett inlägg till sen vi får se ha det bra så länge puss och kram.

Fredag

HEJ!

Nu är det fredag och lovet är snart slut, sitter framför datan och gör ingenting som vanligt. Skulle sova hos Hanna med alla kompisar men orkade inte och sen så var det en annan sak också. Vet inte riktigt vad ´jag ska ta och hitta på idag men det blir väll att ta det lungt hemma.

Wii med Carro

Hej bloggen!


Idag har jag varit med min kompis Caroline och det var trevligt. Vi pratade mest men det var trevligt eftersom vi inte brukar ses så ofta. Vi spelade lite wii hemma oss henne men det fick damp så vi kunde inte köra så mycket sen kollade vi på roliga klipp på youtube. Efter det gick vi ut i snöstormen och gick till mig. När vi kom hem till mig så kolla vi lite på tv och sen spelade vi wii i några timmar sen skulle Carro hem och äta middag. Så nu sitter jag själv framför datan och käkar godis. Vi får höras hejsvejs.

Tack gode gud...

...för att kompisar finns. Frida ska hjälpa mig med bloggen lite, så jag kan skriva lite. Jag vägrar ju skriva om den är ful. Hoppas det blir en bra förändring!


Ful och tråkig

heej bloggen!

Jag tycker att min blogg är ful och därför har jag ingen lust att skriva här. Och jag är inge bra på att fixa för jag fattar ingenting. just nu siter jag framför datan och tråkar för jag är ledig från skolan idag har inget annat för mig och måste vila lite till så att jag kan gå till skolan i morgon. Men min kompis säger att jag måste skriva lite ändå så jag gör det för hennes skull.

Helgen har varit lyckad för det var alla hjärtans dag och min pappa kom hemm från åland i går men han är sjuk så han fick vara hemma i från jobbet idag. Men men... nu har jag inget mera att skriva så vi får höras någon dag.
<3Puss och hej<3

Fredag den 13

Idag är det fredag den 13 och jag är sjuk. det var väll en otur kan man säga eftersom jag hade matte prov idag men kunde inte gå till skolan mådde för dåligt. Jag hoppas att jag orkar med ett bio besök i morgon och en fika på cafeé. Så det gäller för mig att vila så jag orkar men jag hade tänkt att göra alla hjärtans kort till i morgon. Nu har jag inte så mycket mer att skriva. men det kanske blir ett inlägg i kväll eller senare på dan. Puss på er alla.


Söndag

Hej!! Idag har jag varit med pappa och handlad inte så värst roligt men jag hade ändå inget annat att göra. Nu sitter jag framför datan och tråkar. Jag gör typ aldrig någon nytta på helgerna men det behöver man inte tycker jag.
Skola i morgon och två prov denna vecka TRÅKIGT men måste göras i alla fall. Nu ska jag gå och spela lite Wii så vi får höras sen.

Förlåt Bloggen

Hej bloggen!

Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men jag är ingen bra bloggare och har inte så mycket lust att skriva så jag undrade varför jag skaffade mig en blogg igentligen. Jag hoppas jag blir bättre på att lägga in inlägg och skriva lite mera så det blir bra. Men idag har jag varit hemma och tagit det lungt och gjort lite matte.

RSS 2.0