sista inlägget 2009

Tjoho, sista inlägget på 2009 och jag är både glad och ledsen. Glad för att jag hoppas att 2010 blir mycket bättre och att jag mår bra igen. Ledsen för att lämna ett lärofyllt år med både skratt och tårar. I morgon så ska jag äntligen få träffa min Hanna igen. På kvällen blir det fest men Elina, Jemina, Fanny, Camilla och Sanna det kommer nog att bli hel najs och jag längtar. Jag tänkte sammanfatta 2009 innan jag går och lägger mig.

Sista terminen i 9:an var både bra och dålig, jag minns att jag bara ville bort i från hjälmsta och stå på egna ben så på skolavslutningen så var det inga tårar som fälldes och om det skulle ha kommit så var det glädje tårar i sånna fall. Den terminen gick fort liksom sommmarlovet, inget speciellt hände då förutom att Hanna flyttad ner och allt blev anurlunda. Sommaren gick och så var det dags att börja gymnasiet och som vi alla redan vet så gick det bra i början men sen blev allt för mycket och jobbig för mig. Det tog ett tag innan jag kännde mig trygg och säker i mig själv och kan säga att börja på gymnasiet är jätte bra men en jobbig om start i livet typ. Jag fick i alla fall ställa om mig jätte mycket. Men efter alla mina motgångar i gymnasiet så sitter jag här och mår ändå hyfsat bra, fick några riktigt bra kompisar som jag aldrig skulle byta bort mot någonting i hela världen. Det är dem som har hjälpt mig i genom den här skiten. Alltså jag kan inte fatta att tiden har gått så himmla snabbt och det är nästan läskigt tycker jag, man hinner ju knappt andas förns det redan är 2010.  

Kan säga att 2009 har varit ett år fyllt med tårar men jag hoppas att det har gjort mig starkare. Det har varit det året med mäst minnen och självklart många skrattattacker.

Jag avslutar inlägget med att säga utan er Hanna, Erika, Elina, Jemina, Frida, Ulrika och Caroline hande inte 2009 blivit så minnes värt och inget år man skulle kunna titta tillbaka i. Det skulle ha varit ett tråkigt år med massa tråkiga människor men eftersom jag har haft er under det här året så har 2009 betytt grymt mycket för mig och jag hoppas att 2010 blir lika grymt och kanske lite mindre motgångar och lite mindre tårar men vad spelar det för roll när jag har er. För med er klarar jag allt. Älskar er och hoppas att erat 2010 blir bra!!!


JAG SÄGER BARA GOTT NYTT ÅR ALLA MÄNNISKOR SÅ SYNNS VI NÄSTA ÅR!!!!!!!!!  

KRAM ELISE LUNDGREN


Stanna livet

STANNA LIVET jag vill hoppa av!!!

Stanna livet jag vill hoppa av
Stanna tiden jag orkar inte vara kvar
Stanna världen bara för en dag
Stanna allt om jag ska vara kvar

Det är inte meningen att allt ska vara skit
Att man ska må dåligt och sitta här och gråta
Meningen med livet, jo jag önskar att den fanns

FÖR STANNA LIVET JAG VILL HOPPA AV


En dag med Elina

Hej, har varit en underbar dag. För idag var jag med min älskade Elina och vi träffades i slussen sen blev det av mot centralen och fortsättning mot ginatricot. Vi gick lite vilse men till slut så hittade vi det och efter det var det lunch på ett jätte mysigt cafeé. Allt känndes jätte bra och skönt att äntligen få träffa henne. Efter mycket letande och mycket folk så tog vi tåget hem till mig och där körde vi lite mario kart och sportade lite. Hon stannade och åt och efter det skulle hon hem. Synd tycker jag men eftersom det tar lite tid att åka till varandra så kan hon inte stanna så länge.

Nyår med Elina och Jemina kommer att bli det bästa ser fram emot det jätte mycket. Det är på torsdag så inte långt kvar. Sen är det ju bara en vecka kvar tills jag ska upp till torpshammar som jag inte längtar till ett dugg. Måste åka dit men gud vad depremerad jag kommer att bli både några dagar innan och hela veckan och när jag kommer hem. Jag hoppas att mitt 2010 blir bättre än vad mitt 2009 var.

Juldagen

Hej på er alla, idag är det juldagen och det brukar vara en sån dag alla tar det lungt och fixar med sina julklappar. Julafton igår och den blev väl som alla andra gånger, jag fick aldrig någon julkänsla eller jag kände inte något speciellt och det tyckte jag var synd. Det blev ändå en lyckad julafton med lite paket. Jag fick inte en bärbar dator som jag ville ha men mamma och pappa lova att hjälpa mig att spara till en. Jag tänkte att jag skulle börja lägga upp lite mera bilder, för själv tycker jag det blir mycket roligare att läsa. Men eftersom jag är så lat så brukar jag oftast inte orka men jag ska ta mig i kragen och göra det.

 
Här är typ alla julklappar som jag fick, inte så märkvärdiga men dem duger.

Idag skulle min farmor och Omar komma men min farmor mådde inte så bra så det gick tyvär inte att dem kom. Så istället så ska jag och mamma baka lite eftersom vi aldrig har hunnit med det. Sen tror jag att jag ska kolla om jag hittar några nya låtar och lite smått och gott men ha det bra så länge.

GOD JUL

GOD JUL ALLA MÄNNISKOR PÅ DENNA JORD. Snart ska jag se på kalle men jag tänkte lägga upp några bilder på mig innan. Jag hoppas av hela mitt hjärta att alla får en toppen jul. <3










GOD JUL!!!


Tisdag

OKEJ, jag behåller min blogg men jag kanske inte är världens bästa bloggare men jag är jag och jag skriver det jag tycker om eller hur jag känner. Just nu är mitt liv inte perfekt så det kommer kanske inte vara dem gladaste inläggen men men, ni som gillar det jag skriver kan fortsätta läsa och ni som stör er på att jag skriver som jag skriver kan sluta läsa.

Två dagar kvar sen är det julafton och jag kan säga att jag vet inte direkt om jag längtar. Tiden går så snabbt så man hinner knappt göra något. Snart är det nyårsafton och det betyder att jag har kämpat mig igenom ett till år. Jag hoppas att 2010 blir bra och ett felfritt år men jag kan ju bara hoppas. Har inte bestämmt om jag ska ha något nyårslöfte eller om jag bara ska köra på som det blir. Men visst längtar jag till julafton och nyårsafton. Längtar till så mycket egentligen så mycket men som jag vet att jag aldrig kommer att få och som aldrig kommer att hända eller visst det kommer att hända men inte på flera år.

Jag vet inte om jag orkar gå till doktorn i morgon för att kolla mitt huvud eller om jag ska göra det någon annan dag. Det är ju alltid bra att ha det gjort så man slipper tänka på att man ska dit men det är jobbigt. Gillar inte sjukhus eller att gå till någon som ska undersöka mig. Vet ingenting just nu, Vill få svar på varför jag jämt har ont i huvudet och varför jag får det genom att göra lite små saker som inte är ansträngande. Det skulle inte vara så roligt  om jag fick typ reda på att jag har en hjärntumör eller något men det skulle ändå vara en lättnad att äntligen ha fått ett svar varför jag jämt har ont. Jag får nog vänta på rätt tillfälle för pallar inte sitta och vänta i flera timmar i morgon när man egentligen kan få sova.

Just nu sitter jag i mitt rum och chillar lite och som vanligt har jag tråkigt men man måste ha tråkigt någon gång om man ska kunna ha roligt.

Jag har insett att det är oftast när jag är själv som jag mår som sämst. Det är då alla tankar kommer och fyller mitt huvud med minnen och allt som har hänt. Det är oftast då och inte så mycket när jag är men kompisarna eller någon annan, jag vet det är konstigt men det är oftast då som allt händer i mitt huvud. Det är då min hjärna tänker i 100. Jag vet att man aldrig sak tänka på meningen med livet men ändå gör man det.


Sista inlägget för alltid

Hej, Det har inte hänt så mycket i mitt liv just nu så jag har inte mycket att berätta. Jag åt nyss frukost och då satt jag och tänkte på om jag ska sluta blogga eller om jag bara ska ta en blogg pause ett tag. För det känns som om jag aldrig skriver något viktigt här utan jag bara skriver att jag mår dåligt osv. Så då tänkte jag att jag kan ta en pause eller sluta blogg. För vem vill läsa om mitt meningslösa liv som inte är viktigt och som det aldrig händer något speciellt i. Vem vill läsa om det? Inte jag i alla fall.

NU SÄGER JAG HEJDÅ FÖR GOTT, så hoppas jag att vi kasnke hörs om några år vad vet jag. Men orkar i alla fall inte blogga mera, vill ta tag i mitt liv och inte bara sitta här och skriva.

Jag hoppas ni fattar vad jag vill och menar.

Ha det bra alla mina kära läsare så kasnke vi hörs. Jag vet att jag kommer sakna att blogga men jag måste släppa taget och börja om från början. För jag har fastnat och jag kan inte längre ta mig upp. så den enda utvägen är att börja om från början. Alltså skita i bloggen och hoppas att det blir bättre till en början. Kommer sakna den och er alla. PUSS <33


Några rader

tjoho alla, nu snöar det för fullt och jag vet faktiskt inte hur jag mår, mår verken bra eller dåligt någonstans där i mellan tror jag. Det blir väl en inne dag framför datorn idag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva för det finns inte så mycket att veta just nu. Ni får helt enkelt nöja er med bara ett par rader så kasnke det klommer mer sen.

Huvudvärk

Andra dagen på lovet och det känns helt underbart. Gick upp klockan åtta idag för skulle till täby med mamma. Var där i några timmar och handlade lite julklappar. Gissa vad jag åt, jo jag åt två cheaseburgare på Donken och jag hade sagt att i onsdags så skulle det vara sista gången jag åt på donken, i alla fall tills vi började skolan igen. Hade helt glömt bort det när jag gick in där och köpte två hamburgare, men kom på mig sen när jag var inne på min andra. Dumma mig säger jag bara men det är inte så lätt att komma ihåg sånna saker. När jag satte mig i bilen eller typ på väg till bilen så fick jag ont i huvudet och det blev inte bättre snarare sämre men jag fick ändå ut en liten stund med min lilla syster. När jag kom in kollade jag på det bästa av idol från 2004-2009. Mitt huvud dunkade fortfarande och jag hunde knappt röra mig. Det var ett tag sen jag fick så ont, sist var det när jag var i skolan och jag kunde knappt gå för det gjorde så ont men jag var ju tvungen att åka hela vägen hem. Jag var jätte trött eftersom jag hade gått upp tidigt så jag somnade i soffan och sen gick jag in och la mig i min säng. Huvudet dinkade fortfarande och jag kunde knappt göra något. Det blev lite bättre efter maten men hat fortfarande ont. Ska kolla upp mig men pallar inte m,an får vänta så länge och det är jobbigt.

Jag hoppas att ni har haft en bra dag för min har varit sådär.

hahahah, vet ni jag har en hemlighet som ni inte vet. Det är bara jag som vet men om jag känner mig rätt så kommer den inte vara hemlig så länge till men jag ska försöka hålla det hemligt länge.

GE ALDRIG UPP





Jag klarade det men det var svårt. Jag var tvungen att kämpa varje dag och aldrig ge upp. Det lönade sig till slut att aldrig sluta kämpa. Från den första skoldagen tills nu har jag fått kämpa så hårt för att klara av allting och jag var nära flera gånger att bara ge upp. Att bara ge upp och sluta kämpa skulle aldrig varit bra. Det insåg jag nu men jag skulle aldrig ha insett det då. Är så glad för att jag fortfarande står kvar på mina ben och att jag lever även när det är mörkt så finns jag. Är så glad att jag fick en ny start i livet och att jag började gymnasiet även fast det har skapat mycket problem på vägen så är jag oerhört glad för att jag träffade Elina och Erika. Jag vet att det inte är slut en men jag har kommit en bit på väg och jag hoppas att nästa år blir ett bra år. Med en bra början så tror jag att det kommer att bli bra och allting kommer att lösa sig. För jag har lärt mig att även i mörka dagar och allt nästan känns hopplöst få finns dem som betyder något för dig alltid där. Dem finns även fast det inte alltid känns så och dem hjälper dig upp när du har ramlat ner. Dem tar dig upp på benen och säger GE ALDRIG UPP, för hur mycket motgångar du en har så finns det även framgångar och allting löser sig till slut. Det har jag lärt mig av en person som betyder allt för mig. Tack mina underbara vänner för att ni finns hos mig <3<3<3<3<3<3

 Sofijah - ge aldrig upp

Annurlunda dag

HEEJ alla människor nu är det äntligen lov för mig och jag har ingen skola att tänka på så jag ska bara slappa och ta det lungt. Jag ber om ursäkt för att jag inte har skrivit på några dar men det är ju så att tiden har gått så snabbt och jag har varit så trött när jag har kommit hem. Men jag tänkte berätta om min avslutning i går.

Vi skulle börja halv tolv och då skulle vi börja med att äta julbord. Då gick jag upp vid åtta för att fixa mig, Jemina sms:a och frågade om jag kunde komma till skolan:
- Jaa, varför skulle jag inte kunna komma till skolan.
- Det är ju värsta snöstormen, sa hon.
- Okej men inte här men jag kollar sl om det står något där.
- Okej gör det så får vi höras.
Jag kollade sl och det stog att ALLA Värmdö nacka bussarna 10-15 min försenade och nästan alla pendeltåg hade växelfel och hade stora förseningar, till och med inställda. Jag tänkte bara ånej inte idag när det är våran sista dag. Det var ingen kaus norr om stan utan bara söder. Fett drygt att det bara var där. Så jag kom till till slussen som jag skulle. Eller först åkte jag till Centralen för att möta Jemina. Gissa vem vi såg på tuben? Joo vi såg Bobby Linda Rosings kompis. Aja tillbaka till kauset, när vi kom till slussen så var det kallt och värsta snöstormen och jag skojar inte när jag säger värsta. Vi väntade på bussen och ingen kom, tiderna bara försvann och så kom det nya. Ingen buss kom och vi stog där och väntade, efter ett tag kom Camilla och Hanna så vi belv inte ensama om att inte komma till skolan. Efter att vi hade stått och väntat i en halv timme på att en jävla buss skulle komma så kom den äntligen men ingen fick gå på. Föraren öppnade dörren och sa: " DEN HÄR BUSSEN HAR KÖRFÖRBUD" Sen stängde han dörren och åkte iväg. Kan ni fatta vi stog och vänta i en timme på att bussen skulle komma och när den väl kommer så är det körförbud. Asså snacka om otur man har. Vi gick till SL Centret och frågade om bussarna var inställda eller om dem hade fkörförbud men hon som satt där visste ingenting för det stog ingenstans. Det stog bara att dem bussarna var 10-15min försenade och inget mer. Camilla frågade dem om man har väntat i 20 min på bussen och den inte har kommit så betalar SL taxi. hon kollade och det stog att dem gjorde det MEN inte vid extrems väder. Är dem dumma vi ville komma till skolan men vi visste inte hur. Vi drog till donken för att gå på toa och när vi kom tillbaka till slussen så träffade vi Sanna och John. Vi fick ännu mera sällskap och vi hade varandra som tusr var. Då fick vi reda på att ALLA VÄRMDÖ NACKA BUSSARNA ÄR INSTÄLLDA. Hur ska vi göra nu? Vi gick in in väntsalen och väntade där. Tiden gick och bussarna gick inte och vi ville värkligen komma till skolan idag så att tänka på att åka hem var det ingen som gjorde. Hoppet var nästan slut och vi hade väntat i TVÅ timmar på bussen och äntligen så kom den. Sanna sa: " 474 bussen är här!!!" Alla sprang till bussen och hoppade på och jag kan säga er jag har ALDRIG varit så glad för att åka till skolan eller att en buss har kommit. Jag kunde inte sluta skratta. Vi satt på bussen kl. 12:50 vi vi hade väntat på bussen sen 10:50 alltså två fucking timmar. Vi kom till skolan halv två så det tog 20 min mer med bussen än vad det brukar ta. När vi kom fram fick vi vår julmat och Bos vår lärare kom fram och sa någonting jag sa att det var ju strul med allt och så. Han visste allt och sa: "Ni är RIKTIGA Doctus elver för ni ger aldrig upp." Dagen gick och vi såg på när våran klass spelade vollyboll och dem sög verkligen. Efter några timmar fick vi reda på att bussarna har slutat gå igen och att vi inte kan komma hem. hahahah man kan bara skratta åt allt som har hänt. Sån tur var så slutade vi sex och då fick vi alla glada nyheter att bussarna har börjat gått. Alla blev glada och skrek av jubel. För vem skulle vilja tillbringa sin första lovdag på skolan. JO ingen. Till slut kom jag hem och jag var helt slut mitt huvud dunkade och mina ögon var hur trötta som helst. Kan säga att gårdagen var VÄLDIGT annurlunda.

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt och slappa skulle egentligen inte sitta vid datorn alls idag men var tvungen att skriva lite. Det är en fin dag idag solen skiner och snön har lagt sig, sisserligen är det 10 minus ute men man klarar sig.
Kanske inte kommer att skriva på några dagar eller nåt jag vet inte men jag ska nog ta en pause ifrån datorn ett tag.


Några dagar kvar

Måndag och bara några dagar kvar tills det äntligen är jullov, gud vad jag längtar.
Idag var jag bara i skolan i en timme för hade ingen matte och kortare engelska och etapp engelskan blev inställd. Så Jag drog till forum med Jemina och Elina för att äta lite lunch och sen skulle vi plugga på biblioteket men allt blev knas så vi drog hem och nu sitter jag här som alltid. Men hade faktiskt inte tänkt att sätta på datorn för hade tänkt att hitta på något annat men sen var jag tvungen att kolla när vi skulle redovisa och så fastnade jag här. Jag kan inte roför att datorn är ett beroende framkallande sak som man sitter vid i flera timmar och man gör aldrig något vettit.




En film om mig

Orkar inte skriva något idag så ni får se ett videoklipp som Hanna har gjort om mig.

 

Lördag kväll

Godkväll eller vad man nu säger. Idag har det faktikst varit en bra dag och är nöjd med mig själv för var i stinsen med mamma, pappa, Elvira och Frida och jag hittade nästan alla julklappar. Vi kom inte hem förns vid fem och då hjälpte Frida mig lite med en läxa och sen kom Caroline över en stund. Kul var det att träffa henne för vi har inte setts på ett tag. När vi alltid ses så pratar vi i flera timmar och bara skrattar åt allt. Vi har alltid något att prata om och vi är som systrar. Fast med åren så har vi glidit lite ifrån varandra och det tycker jag är synd för det har alltid varit hon och jag. Men hur många år det än kommer så kommer hon alltid att vara som en del av mig. Från att ha varit sex år och bara en klasskompis till att ha blivit 16 och som min syster. Kan inte beskriva hur glad jag är att jag fortfarande har henne kvar i mitt liv.

jaja nu tänker ni att jag säger så om alla mina kompisar men det är inte sant. Det finns sex stycken som betyder mera än alla andra och dem sex älskar jag över hela mitt hjärta och vill aldrig lämna dem. För alla dem sex betyder allt för mig. HEFEUC = ÄLSK<3

Lördag

godmorgon, egentligen så ska jag sova nu men har hyfsat mycket jag måste göra idag så det är bäst jag börjar på en gång. Förhoppningsvis så följer Frida med mig till Stinsen och då hoppas jag verkligen att jag hittar den perfekta presenten till Elina.

Som sagt skolan tar död på en, för igår när jag kom hem var jag jätte trött och efter en stund så somna jag i soffan. Jag gillar inte att jag är så trött på en fredagkväll. Men men nu ska jag väl göra lite saker och sen ta och ringa Frida och efter det får jag se vad som står på listan.

Varför IG?

Nu är det äntligen Fredag och jag ska bara vara hemma och tråka mig som alltid. Jaa jag vet aldrig egentligen vad jag ska skriva här men det blir ändå alltid något jag babblar om, är det inte de ena så är det de andra.

Kan verkligen säga att skolan tar död på en och jag längatar jätte mycket till lovet. Idag fick jag reda på att jag fick IG på mitt ambulans prov som vi hade uppe i Torpshammar och det känns ju inte direkt bra. Då kommer jag inte längta ett dugg tills vi ska uppe för då är det omprov och massa andra J***a prov. Kan säga att skolan inte går så jätte bra, för har IG-varning i matte och typ i Svenska. När jag fick reda på provresultatet på abulansprovet så blev allt bara jobbigt. Jag vet att jag kommer att klara det här med skolan om jag bara kämpar men det är det att ju sämre det går för en ju lättare tappar man hoppet, så är det bara och det är bara att inse. Förhoppningsvis så kan jag vila mig ordentligt på lovet och göra det jag vill och träffa alla jag saknar, så kanske jag får upp hoppet igen när det gäller skolan.


En vecka kvar

Heej, idag har jag varit med Elina och vi har pluggat tråkigt tråkigt men nödvändigt. Kom faktiskt precis hem och ska snart se på tv så hinner inte skriva så mycket. I morgon är det äntligen Fredag och idag är det precis en vecka kvar tills jullov, asså snacka om att jag längtar. Jag får faktiskt lite panik för jag har hyfsat mycket jag måste hinna med i skolan innan jag går på lov, vill inte direkt ha kompletering. Får plugga jätte mycket men det är det att jag har blivit så trött på skolan så det ända jag ser framemot nu är lov.

Onsdag

tjo, nu har halva veckan gott och kan säga att det inte har varit några jätte bra dagar, men men jag lever och det är jag glad för. För idag höll jag på att bryta ihop blev så trött och så jävla sur på lisen så jag pallade inte, men jag klarade mig för Jemina muntrade upp mig. Tack för det Jemina. På sista lektionen så var det datakunskap orkade inte göra något för min energi var helt slut. 

Imorgon är det en ny dag och vi har bara en lektion sen ska jag dra hem till Elina och softa där, eller vi ska plugga och förhopningsvis så följer Jemina också med.

Alltid kvar

Kan bara säga att jag saknar alla våra minnen och allt vi skapade under dem tre åren på högstadiet. Vi går olika vägar men jag vet att vi förblir vänner livet ut. Och även fast jag har fått två underbara vänner till så är ni fortfarande älsakde av mig. Älskar er Mina små värdefulla änglar. <3<3<3<3<3<3<3

 



Tisdag

Nu är det Tisdag och jag har precis tagit en dusch, sönt var det att äntligen få duscha länge och varmt. Nu är jag pigg och hungrig men kan i alla fall sitta här i några timmar. Skolan gick som den brukar men segt är det vill ha lov nu.

Som ni märkte så mådde jag inte så jätte bra igår men Erika fick mig på andra tankar och när jag träffade Elina idag så blev allt mycket bättre. Kan säga att jag och Elina inte är normala vi är som vi är, men det bästa är att vi har varndra och att vi har roligt tillsammans som vi hade idag.

Nya dagar med nya framgångar!

Erika

ERIKA mitt hjärta saknar ditt. Alla våra motgångar men även alla våra framgångar har gjort så min hjärna har fått tänka om. Innan jag träffade dig var mitt liv som alla andras. En vanlig tonåring som bor i en liten kommun utanför stockholm. Mina dagar var lika och allt runtomkring mig var samma dag ut och dag in, men jag säger inte att jag hatade det. Jag älskade mitt liv för jag hade fyra underbara kompisar som jag gjorde allt med. Fast ändå ville jag lämna allt det gammla och ta plats för det nya. Jag var berädd för att ta ett steg ut i vuxenvärlden. Berädd för att stå på egna ben och klara mig själv. Till en början gick allt jätte bra och jag älskade verkligen mitt "nya" liv. Sen var det något som gick snett och jag vet fortfarande inte vad det var. Helt plötsligt ville jag tillbaka till allt det gammla. Jag ville fly i från mig själv och bara spola tillbaka tiden. Jag ville inte längre vara den där tjejen som stod på egna ben. Jag ville att allt skulle bli bra igen. Just då behövde jag en som stod och puttade mig framåt så att jag klararde det och inte gav upp. Jag fan den tjejen som hjälpte mig med allt, allt i från himmel och jord. Fast i början var det jag som hjälpte dig minns du det. Det var du som behövde hjälp och jag fanns alltid där för dig och jag kommer alltid finnas för dig. Men en sak kunde jag inte hjälpa dig med och det var att få tillbaka dig till skolan. Att få dig tillbaka dit skulle bara gjort dig ännu mera ledsen. Till en plats där det bara finns problem vill ingen komma till så jag är glad för din skull att du slutade. För problem är bara jobbiga att ta i tur med.

Jag tror fortfarande att vi ska ses i slussen på morgonen så att vi kan ta bussen till skolan tillsammans, men jag vet att du inte kommer och att det aldrig kommer att hända. Jag vet mycket men ändå så fattar jag inte. Jag fattar inte varför allt blev som det blev och jag fattar inte varför vi aldrig ses. Det känns som om det sitter någon och bestämmer att vi inte får träffas för att allt blev som det blev, men om det är någon som sitter och bestämmer det så ska jag skjuta den jäveln för ingen kan bestämma om vi får träffas eller inte. Ingen kan någonsin förstå hur mycke du har förändrat mitt liv och inte bara du utan alla. Allt i från Den första dagen på gymnasiet till nuläget. Allt har blivit så anurlunda men det tillhör väl livet antar jag.

Du har både sett mig gråtit och skrattat, jaa du har fått lyssnat på alla mina dumma komentarer och du har även sett när jag mådde så dåligt att jag var på väg att ta livet av mig. Men Du fick mig att tänka om och du fick mig att förstå att jag fortfarande måste kämpa. Kämpa och aldrig ge upp det har jag lovat dig och jag håller det jag lovar. Ibland så tänker jag tillbaka på allt som har hänt men jag blir aldrig något klokare av det utan det gör mig bara ledsen. Ledsen på alla tankar och allt som snurrar i min lilla skalle. Jag kan inte fatta att det har gått ungefär nio vecker sen den sista dagen vi sågs, alltså fett lång tid och saknaden av dig blir bara större för varje dag som går. Kan inte fatta att jag kan må så dåligt av att jag saknar dig så grymt mycket. Ett hjärta av Guld det är vad du har.
Skulle kunna skriva allt som har hänt från dag ett till nu men det skulle bli för långt och för smärtsamt att läsa och du vet allt redan.

Min ÄLSKADE ERIKA ASKERVALL Du har förändrat mitt liv något så enormt men se det posetivt och inte negativt. Utan med dig hade jag inte klarat mina depretioner och mitt livt på gymnasiet hade visserligen blivit bättre om du hade varit med mig. Men jag älskar dig och kommer alltid att älska dig. Du är min ögonsten som gjorde så att jag blev den jag är idag.

Vill skriva så mycket mera om dig men du vet radan att jag saknar dig och att jag älskar dig och att jag skulle kunna göra vad som helst för dig och du vet mycket mera.

Jag vet att vi kommer att träffas för våra liv är inte slut och jag vet att du älskar mig lika mycket som jag älskar dig. Det var skönt att skriva av mig lite för nu lyftes en del i från mina axlar men som jag sa det finns mer. Jag hoppas att du läser och att du förstår hur mycket du betyder för mig. För du betyder allt för mig gumman. Utan dig så hade jag tappat hoppet och jag skulle bara må dåligt hela tiden, men du behåller min glöd och mitt hopp uppe. Är så glad för att vi träffades. Det var inte slumpen som gjorde det utan det var ödet. Puss På dig min älskling.<3<3<3<3<3

ERIKA ASKERVALL <3 ELISE LUNDGREN FÖRALLTID OCH FÖREVIGT <3<3


Varför?

Tillbaka till helvetet!!!  Jag är så jävla trött på alla mina problem. Vill bara försvinna från allt, men jag vet att det inte blir bättre då utan att det bara blir värre. Det känns som om livet är slut men jag vet själv att jag ska leva tills jag blir gamal. Fuck hela livet som gör så man mår skit. Kan inte allt vara bra som en sommardag utan problem, men istället är det en vinterdag med massa problem. Jag vet oxå att det bara är helt värdelöst att tänka på att ta livet av sig för det lönar sig inte. Det gör bara så att alla andra mår dåligt. Jag ska fortsätta att kämpa och hoppas på att det snart blir bättre och att det förblir bra.

VARFÖR SKA MAN BEHÖVA KÄMPA NÄR MAN REDAN HAR BESTÄMT ATT GE UPP???

Du förgyller min dag

Hemma från en dag med Frida. Söndagen blev mycket bättre än vad jag hade trott. Jag hade det super kul med Frida i Täby och jag hade det jätte roligt hemma hos henne. Vi låg i sängen som vi nästan alltid gör. Vi skrattade och hade det mys kan inte fatta att vi har känt varandra i elva år. Elva år med en av dem bästa. Du är som en syster för mig Frida, så om du försvinner så försvinner jag också. Hade den bästa söndagen på länge.
Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag.

Täby

Godmorgon alla, har ni sovit gott? Det kan jag inte påstå att jag har gjort eller jag vet inte. Jag har nog sovit både bra och dåligt men jag är rättså pigg så jag klarar nog av en dag i Täby Centrum. Jag hoppas att jag hittar julklappar till alla så jag inte behöver tänka på mycket på det sen. Dem som jag i alla fall måste köpa till idag är Elina, Elvira och Linda dem andra får om jag har råd och hittar något.

Nu ska jag bara sminka mig och klä på mig och sen bär det av till Täby med Frida.

Klar

NU är jag nöjd med min blogg, men ska försöka fixa så man ser min profilbild. Men det går inte jag fattar inget men ska försöka. Ska kanske fixa lite andra saker oxå. Men Säg till om det är något ni skulle vilja ha eller om det är något fel ni hittar.

Kan säga att det här med bloggen har tagit hela dan. Jag har inte hunnit gjort en sak som jag skulle men jag kanske hinner sen. Jaa i morgon blir det kanske Täby C med Frida. Får hoppas på det för måste handla lite julklappar. I kväll blir det mys med Jimmy och Elvira för mamma och pappa ska på julbord. Det blir bara vi tre hemma. Vi ska göra våra egna pizzor och sen se på robinsson.


Fixar

Som ni ser så har jag fixat lite med min blogg. Jag kommer att ha så här för tillfälligt. Den är lite rörig men det får ni ta ett tag.


Allt är upp och ner

Förlåt alla kära läsare att jag inte har skrivit på ungefär en vecka. Men det är de att hela den här veckan har jag haft fullt upp och jag har inte mått så jätte bra. Mitt liv är som en berg och dalbana jusst nu så jaa, mina tankar har fyllt mitt huvud med allt möjligt. Som Erika sa det är tonåren som gör det och det suger verkligen. Det verkar som om alla mina tankar och upp och ner gångar kommer nu när jag är 16, man kan alltså säga att jag fick någon 16 års kris. Konstigt det låter men jag tror det är sant.
________________________
Varför kommer tårarana
När man vill visa sig stark?
_______________________

Varför ska man lee
När hjärtat säger stopp?
_______________________

Varför är man ledsen
När man vill vara glad?
_______________________

Varför ska man behöva kämpa
När man redan har bestämt att ge upp?
_______________________

Vad är det för mening med livet
Om det bara skapar problem?
_________________________
Av: Elise Lundgren


RSS 2.0