Tidsfördriv

Jag har fett tråkigt om någon undrar!!!


Skulle du vilja vara längre? nja kanske lite längre
Skulle du vilja väga mer?nej
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? Jag vet inte 
Skulle du vilja ha sex med en kändis? kanske
Skulle du vilja dricka dig full nu? nej

Tio KAN

Kan du röra på öronen? Ja
Kan du slicka dig på näsan? Nej
Kan du kolla i kors med ögonen?  typ inte
Kan dina föräldrar lita på dig? Jaa
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Nej inte om jag är med Hanna!
Kan du vara på fest utan att dricka? jaa
Kan dina vänner lita på dig?  jaa, det kan dem<3
Kan du tänka dig att pierca naveln? nja vill hällre ha i tungan
Kan du suga? ja
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? japp det kan jag


Femton HAR

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
Jaa, men gör sällan det
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?  Jaa
Har du ett syskon? Jag har två
Har du varit full den här månaden? nej
Har du hånglat med någon från samma kön? nej
Har dina föräldrar ljugit för dig? Det har dem säkert gjort
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? nej det har jag inte
Har du ljugit för dina föräldrar?  Jaa, svarade ju på det
Har du pussat någon som är fyra år äldre?  Jag tror det
Har du träffat någon från internet i det verkliga livet? ja
Har du börjat gilla den/dom personen/personerna?  förut men det var länge sen
Har du varit kär? jaa
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? Nej varför fundera det är dumt att äns tänka tanken
Har du blivit full mer än 10 gånger? nopp
Har du ljugit på någon fråga än då? Nej, jag är helt ärlig

Vem kramade du senast? Erika<3
Hur många har varit otrogna med dig? ingen
Har du pojk-/flickvän? Nej, jag väntar på den rätte
Vem pratade du med i telefon senast? Erika<3
Vad stod det i ditt senaste sms du fick? jag sitter framför tv:n :P ska skriva romananalysen:( ska vara klar innan tolv i natt:P

SENASTE

Person du tänkte på?
Erika
Gången du spydde? I går
Gången du grät? Idag
Gången du var i Göteborg? Har aldrig varit där :P
Gången du var i Stockholm? Idag
Personen som såg dig gråta?  Erika


Till Erika<3

Idag fyller min pappa år och det ska firas med kakor och tårta!!!

Mitt humör är inte på topp för att jag saknar dig Erika. Så därför vill jag tillbringa det här inlägget till Erika.

Jaa, vi träffades den 17 augusti 2009 det var första dagen på gymnasiet det är därför jag minns den såväl. Du sa hej och sen började vi prata. Vi kom varandra nära på en gång och jag kände direkt att det kommer att bli ett bra år på gymnasiet och förhoppningsvis två till bra år. När jag kramade om Erika vid slussen och sa hejdå så kändes allt så himmla bra. Det är svårt att beskriva den kännslan men det var underbart att få en sån bra kompis redan första dagen.
Andra dagen var min födelsadag och den var i stort sätt lika bra som den första. Det var den dagen jag träffade Elina. Det hände inte så jätte mycket den dagen men den var bra och det var huvudsaken. Eller jag tror det var den dagen vi satt på bussen med sebbe och du skrattade otroligt mycket, minns du det?. Jag älskar ditt skratt det är underbart.
Nästa dag var det dags för skola igen och vi träffades i slussen som alltid. Jag minns inte så jätte mycket av själva skoldagen mer än att vi hade mentors grupperna och vi hamnade i samma, snacka om flyt vi har. Jag tror vi slutade vi tre och då slutade alla alltså både ettorna, tvåorna och treorna så det blev fullt på bussen. Vi hade inge brottom så vi satte oss och väntade på att alla hade åkt så vi kunde ta en buss där det inte var så mycket folk på. Vi hade typ hoppas över fyra bussar och vi tänkte att vi kan ta den som kommer och det gjorde vi även fast det var hyfsat mycket folk på. Det var då du sa att du hade sån himmla lust att hoppa av i värmdö marknad för att köpa glass. Självklar så gjorde vi det och vi hade hur kul som helt och jag fattar inte att man kan skratta så mycket när man bara har kännt varandra i tre dar. Det var den sjukaste glassen jag har ätit men det är ett minne och varje gång jag tänker på det blir jag glad för vi hade det så bra då bara du och jag liksom. När vi gick mot bussen så pratade vi och skrattade vi hur mycket som helt och vi hoppade säkert över fem bussar till där. Totalt så hoppade vi över ungefär nio bussar och det glömmer jag aldrig.
Torsdagen kom och den minns jag inte så jätte mycket mer än att alla började fråga om vi var syskon eller bästisar sen innan och det sjukaste var ju att vi inte var det. Vi träffades liksom när vi steg av bussen den 17.
På fredagen det var då du skulle hem till mig för första gången och vi pratade om allt mellan himmel och jord, men det sjukaste var ju att det kändes som om vi hade kännt varandra hela livet men det hade vi inte. Minns du vad vi gjorde hemma hos mig? Jag minns, vi satt och läste och skrev dikter. Sen fick du träffa min familj för första gången. Du tyckte dom var hur sköna och snälla som helt. När klockan började närma sig åtta halv nio skulle du hem och min pappa som är så snäll körde dig till danderyd. Där sa vi hejdå och så skulle vi ju höras på lördagen för att fira mig men då blev du sjuk så vi fick ses på måndag.

Jag tycker att det sjukaste är att jag fortfarande kommer i håg vad vi gjorde den där första veckan i skolan, jag minns och jag hoppas jag kommer minnas den veckan för evigt.
Jag trodde att gymnasiet skulle bli så bra och vi skulle ha det så kul men så fel jag hade det. Det har nästan gått två månader sen vi började och under dem två månaderna så har det bara varit kaos allt har vait upp och ner och jag har bara mått skit. Jag har längtat tillbaka dit jag bara ville bort i från.
Erika det var du som gav mig hoppet, så därför har jag brytt mig. Det är inte många personer man kommer så nära på en gång som du och jag gjorde. Det är något unikt med oss två något som vi inte vet om men som finns där hela tiden.
 Men när jag har sätt hur du har mått så har jag själv mått jätte dåligt.
Jag kommer nog aldrig glömma när du bröt i hop helt och fick den där attacken. Jag var så himmla orolig för dig och det var därför jag började gråta. Jag tycker bara synd om dig som måste gå igenom det du gör nu.
Du vet att jag är sämst på att trösta när du är ledsen men det bästa är ju att jag alltid finns där för dig och det vet du. Jag skolkade liksom en hel dag bara för att göra dig gald och få dig på bättre tankar och bara skita i allt för en dag.
Den dagen var i går.
Jag fick dig nog på lite bättre humör för vi pratade inte så jätte mycket om allt det där jobbiga vi pratade mäst om det vi tyckte var nödvändigt. Jag tyckte att det var skönt att känna din närhet att du alltid fanns där. Och vi fick äntligen bara vara du och jag.
Idag så bestämde du dig för att byta skola eller ta ett sabatsår men i alla fall inte komma tillbaka till Doctus. Jag visste att det inte var någon ide att försöka få dig att stanna så jag försökte att peppa och bara finnas. Det var många tårar som fälldes idag kan jag lova. Men på något sätt så kändes det bra att få gråta och prata med dig.

Allt har gått så himmla snabbt från att allt var så bra den där första veckan tills allt bara fall över och belv för mycket. Just nu skulle jag bara vilja spola tillbaka tiden så vi kunde göra om allt det vi gjorde fel, så vi kunde träffas varje dag och ha lika roligt som vi brukar. Men allt är försent och vi får istället ta vara på den tiden vi har nu och inte tänka så mycket tillbaka. Men jag skulle vilja skjuta alla som har gjort så mot dig, alla dem som har tryckt ner dig och gjort så du mår så dåligt.

Men idag var det sista dagen vi satt på 474 hem tillsammans. Vi kommer nog aldrig göra det något mer och det känns i hjärtat men jag vet att vi kommer att träffas och ha det lika roligt som alltid.

Du vet att du alltid kommer att vara än av mina bästa kompisar och jag kommer typ sitta och sms dig 24/7 för hur höra hur du har det. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du kommer få det så mycket bättre nu när du inte behöver återvända till Doctus.

Jag säger det ännu än gång att jag älskar dig och att jag kommer sakna dig som fan. För du har fått mig att tänka annorlunda och det är jag super glad för.

Det kommer kännas fett konstigt och jätte tomt i morgon i skolan. Det kommer kännas som om någonting fattas och jag kommer få leva med att vi går i olika skolor. men jag klarar mig nog jag har Elina och utan henne så skulle jag nog fan hoppat framför ett tåg eller något.

Jag vill bara tacka dig Erika att vi träffades den där dagen och jag skiter i om jag har skolkat lite mera än vad jag gjorde förut. Men nu ska jag kämpa för din skull jag ska gå kvar och skita i alla andra och göra det jag ska men jag saknar dig redan.

JAG ÄLSAKR DIG ERIKA AV HELA MITT HJÄRTA <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

P.S Du vet att du alltid är välkommen hem till oss och att du alltid kan bo här om du har det jobbigt och Just nu sitter jag och gråter, för att jag saknar dig och för att du måste kämpa mera än vad jag behöver och för att du är värd mäst.D.S

Minnena

Kom på att jag skulle lägga ut Dikten jag Skrev till Hanna, eller den handlar om mig och Hanna. Men jag skrev den när jag tänkte på Hanna.

Minnena

När Jag tänker på dig
fylls ögonen med
tårar
När Jag tänker på oss
blir jag
glad
När Jag tänker på alla
minnen
vi har
fylls huvudet med
tankar
tankar om oss och alla
minnen
minnena är värda mer än
GULD
GULD är värt MYCKET men
minnena värda mer.


JAG ÄLSKAR DIG OCH SAKNAR DIG<3<3
DET ÄNDA VI HAR ÄR VÅRA MINNEN!!!


En dag med Erika

HEJ, Pallar inte skriva men kan säga att jag har haft en underbar dag med Erika och jag önskar vi får fler sånna dagar. Vi "hängde i skanstull" och hade det skoj vi paratade och käkade på donken. Sen drog vi hem till Erika och chillade där lyssnade lite på musik och hade det trevligt, Sen tyckte jag vi skulle åka hem till mig så det gjorde vi. När vi kom hem till mig var vi helt slut så då vilade vi lite och sen så käka vi mellis. Frida ringde så pratade med henne lite och sen fixade vi oss och när vi var klara drog vi till Frida så jag fick sällskap hem efter jag hade lämmnat Erika i centrum. 

Det var typ min dag i korthet orkar inte ta allt i detajl för det skulle ta en evighet men vi hade det i alla fall super roligt och det var skönt att vara med henne för det var ett tag sen.

Jag ska väl gå och fixa mig och sen är det sängen som gäller är fett trött.

TACK ERIKA FÖR EN UNDERBAR DAG!!! ÄLSKAR DIG<3<3<3<3<3

Slut på helgen

Nu är klockan halv sex och jag har precis kommit hem från matchen som Elvira spelade. Den slutade 0-0 och Elvira var nära att göra mål flera gånger.

Jaa dagen börjar lida mot sitt slut och helgen är snart över tråkigt tråkigt men jag längtar lite till att träffa Elina och Erika i morgon och jag hoppas verkligen att det blir en bra vecka. Jag hoppas oxå att Erika vill hitta på något med mig någon dag den här veckan men vi får se hur det blir.

Just nu känner jag hur mitt huvud dunkar och hur trött jag är. Det är verkligen skit jobbigt och jag klarar inte av att gör någonting. Men jag hoppas att det går över snart. får väl gå och vila och ta det lungt nu.

Hoppas att eran helg har varit bra, för det har min varit eller den har inte varit kanon utan den har varit helt okej men den kunnde ha varit bättre.

Söndag

Nu är det söndag och sista dagen för vila innan skolan börjar igen. Idag ska jag åka och handla med mamma och pappa vi ska handla lite saker som jag ska ha med mig upp till torpshammar. Vid tre har Elvira match igen så då ska jag och pappa kolla på henne och sen får jag se vad jag hittar på.

Ha det bra så länge!!!

Gammla minnen

Hej, klockan är runt fem och min dag har inte varit så interessant. Jag har mäst suttit vid datan och gjort nästan ingenting, fast det var ändå rättså skönt och inte ha någon press på sig att man måste göra det och man måste göra så. Jag satt inte så länge som jag trodde utan jag satt typ bara till två eller något. Efter det kom mamma och Elvira hem från matchen och vi åt lite lunch. Sen visste jag inte riktigt vad jag skulle göra för jag ville inte läsa och jag ville inte sätta mig framför datan så jag tog fram några gamla fotoalbum och började kolla lite. Kan inte fatta att alla gammla minnen kommer tillbaka när man kollar på några kort. Men det gjorde dem alla minnen kom tillbaks och jag längtade tillbaka till den gammla goda tiden där livet var så lätt. Sen skulle mamma leta efter typ underställ som man har på sig när det är kallt och den blev att hon ränsade hela sin tros låda. Jag skojar inte när jag säger att mamma har typ 100 st trosor. Så det gjorde vi och nu hammnade jag här igen.

Jag har fett tråkigt men ändå vill jag inte hitta på något. Jag vet inte men någonting fel är det med min kropp. Den är inte som den var förut. Jag är trött hela tiden även fast jag sover som jag brukar, är inte lika hungrig och har någon konstig magvärk. Jag vet inte om jag ska gå till doktorn och undersöka mig eller om jag ska skita i det och hoppas påd et bästa. Jag får se hur jag gör, men just nu orkar jag inte bry mig.

Jag måste bara säga att jag älskar min pappa, jag sa att jag ville ha chokladpudding med grädde till kvällen och mamma sa som vanligt att det är onyttigt och pappa sa att vi inte ska ha det. Men jag visste ändå att pappa skulle köpa det och det gjorde han oxå. Så till kvällen blir det chokladpudding med grädde smaskens.

Jag kan inte fatta att klockan redan är halv sex och det känns som om jag inte har gjort någonting idag förutom att sitta vid datan. Men det var ju det jag ville, eller inte sitta vid datan hela dan men ta det lungt och skita i vad klockan är.

Nu får jag se vad jag hittar på kanske sätter mig och chillar farmför tv eller så kanske jag sätter på Wii eller något annat skojigt. Men vi får höras så hoppas jag att ni har haft en mer hendälserik dag.

26/9

Godmorgon!!! ja eller vad man nu säger när klockan är 12. Idag har jag inga planer och inga läxor som jag måste göra, för lämnade allt i skolan så jag skulle få en läxfri helg, fett skönt. Så nu ska jag bara chilla och ta det lungt, göra det jag är bäst på. Att sitta och slösa tiden framför datan såklart. Men jag ska kanske göra något fint kort till pappa som fyller år på onsdag.

Nästa helg åker jag upp till Torpshammar och ska vara där i en vecka med klassen så kommer inte att kunna uppdatera bloggen på en vecka så det kommer att vara hel dött här då. Men det får ni leva med för det finns inget jag kan göra. Om jag ska vara ärlig så längtar jag inte ett dugg tills vi ska åka och just nu vill jag bara vara hemma men det blir säkert jätte roligt.

nu ska jag fixa en sak så vi får höras.


Slarvig

Jaa då var man här igen, alltså den tiden man sitter frammför datan i flera timmar. Idag har det varit en helt okej dag med matte omprov som gick sådär och efter det var det matte och sen lunch. Efter lunchen så var det engelska och sen idrott. Allt gick okej men på idrotten så skulle vi orgentera och det gick jätte dåligt för vi hittade aldrig konrtollen. Men men vi fick i alla fall inte IG för det var bara på skoj. När jag hade bytt om och var klar för att åka hem så såg jag inte min allmenacka och blev jätte orolig för brukar alltid ha koll på mina saker och jag har alltid med den på varje lektion och har med mig den hem varje dag. Och så när jag inte hittade den så fick jag leta typ i hela skolan efter den och jag hittade den inte så jag drog mot bussen och hoppades att den skulle komma tillbaka på måndag. Men jag tänkte att Erika kanske hade den så jag ringde henne eftersom hon redan hade hunnit åka. "Jag var helt upprörd och hon sa direkt att din allmenacka inte är borta den ligger i mitt skåp, för att du hade glömmt den på skåpet så viktoria gav mig den." Så där hade jag gått runt i typ hela skolan för att leta och så låg den i Erikas skåp. Jag säger bara TACK Viktoria att du gav den till Erika och jag säger tack till dig Erika som tog i mot den. Jag har typ blivit jätte slarvig på sistonde och jag kan inte fatta varför.

Jag ska äta nu och sen tror jag det blir tv för rästen av kvällen. Funderar på att baka något smarigt till kvällen.

En lyckad dag

Tja alla, först vill jag bara säga ETT STORT GRATTIS TILL FRIDA SOM FYLLER 16 ÅR IDAG HIP HIP HURRA!!!  Och sen vill jag säga att jag tappade min mobil när jag väntade på bussen och den typ föll i en liten vattenpöl och den blev jätte repig och jag blev ledsen att den blev så repig för jag stör mig sjukt mycket på det. Sen vill jag säga att idag mår jag lite bättre eller jag fick ett leende på läpparna när jag var med Frida. Hon fick mig att tänka på annat. Skolan gick bra idag käkade på donken och hade engelska prov som gick sådär kunnde ha övat mera, så egentligen får jag skylla mig själv. Imorgon är det redan fredag och jag längtar faktiskt för det ska bli skönt att sova och ta det lungt och göra allt i sin egen takt. SEN ett till plus var att jag fick prata med hanna och det gjorde mig ännu gladare och när jag kom hem i från Frida efter jag hade ätit tårta och god mat, så fick jag äntligen mitt csn-kort som jag har längtat så efter. För nu kan kanske jag äntligen ha råd att åka till Hanna. Så ett jätte stort PLUS för det.

Nu har jag inte så mycket mera att säga, Så jag säger bara lycka till på matte provet i morgon till mig själv. Och God natt!!!

Pallar inte mera

Orkar inte skriva så mycket mera än att dagen har varit jobbig och allt har varit upp och ner. Så jag är helt slut och orkar inte göra någonting. Jag ska egentligen plugga på mitt engelska prov som jag ska ha i morgon men jag orkar inte plugga så mycket så jag får väl göra det bästa helt enkelt.

Nu vill jag bara lägga mig i sängen och sova och bara skita i allt för jag orkar inte med både skolan och läxorna, kompisarna och fritiden. Men jag ska fan klara det här jag ska kämpa och inte ge upp även fast det är jätte jobbigt och jätte svårt med allt då ska jag ändå klara mig igenom det.

Men tack för att ni finns, annars så skulle jag inte klara mig.<3<3<3

Tack

Hej, nu har jag precis ätit och Frida har precis gått hem. Hon ringde nämligen mig och ville komma över ett tag och självklart så fick hon det. Jag satt med läxorna när hon ringde så då kunde hon hjälpa mig. Men det blev inte så mycket gjort för vi pratade mäst och hade det super trevligt. Vi skrattade och jaa vi hann helt enkelt prata och skratta om mycket på den där korta tiden. Även fast vi var med varandra i lördags så hade vi mycket att prata om. TACK för ett bra slut på dagen Frida.<3<3<3

Nu ska jag typ duscha ute i våran duschvagn och det kommer inte gå så bra men jag får bita ihop. Sen blir det tv som gäller fram tills jag ska gå och lägga mig.

Måste bara säga att denna dag har varit den bästa på länge. TACK för det!!!

Glad

heej, idag vaknade jag med Elina hon sov ju över hos mig för vi skulle till djurgården. När jag vaknad var jag och Elina jätte trötta men vi kunde inte precis ligga kvar och sova för då skulle vi missa bussen så det var bara att gå upp. När vi väl satt på bussen så var jag fett glad vet inte varför men livet går mycket lättare när man är glad så jag hade det roligt tills Lisen blev sur. Vi kom en halv timme innan vi började så vi hade inte så mycket att göra mera än att springa upp och ner för alla trappor vid nordiska museet. Fast vi hade det roligt för jag var ju så glad så jag hittade på massa saker och sa massa roliga saker och det kom en liten ekorre förbi. När klassen hade kommit så gick vi till någon park typ vid grönan. Vi gjorde massa övningar och skulle skriva dikter men Lisen blev så arg så vi fick gå hem. Fett lyxit vi började liksom nio och vi fick typ sluta elva. När jag och Elina satt på buss 47 mot Sergelstrog så sa jag "Men jag ska ju till T-centralen och den här går bara till SergelsTorg". Sen kom jag på efter jag hade tänkt typ fett länge att T-centralen ligger ju i Sergelstorg. Alltså fatta hur dum jag kännde mig då och hur bra jag känner till stockholm igentligen.

När jag kom hem fick jag en smärre chock och nästan trillade om kull. Eller det var lite att ta i men jag fick en chock. Det var bara för att dem har tagit bort väggen mellan badrummet och köket. Och så man ser rakt in i Elviras rum och mamma och pappas sovrum. För ni som inte vet så har vi en fuktskada och det måste bytas så därför har dem gjort det och det kommer inte bli klart förns om två månader. Fett jobbigt. :(

Som ni kanske märker så är jag GLAD och det är fett bra. Men jag blir inte glad när jag tänker på att jag måste öva på engelsa provet och matte. men det får bli när jag är klar med allt och inte orkar sitta här mer.

Jag har haft en super bra dag eftersom mitt humör var på topp hela tiden. Så kunde den inte ha varit bättre. Jag hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har haft.

Fjärde inlägget

Fjärde inlägget på en dag det måste vara rekord för mig. Eller så börjar jag med att skriva oftare men det är egentligen bara jobbigt. Har nyss pratat med Elina och hon ska sova hos mig i morgon så vi kan åka till djurgården tillsammans. Det kommer att bli jätte roligt även fast vi inte kan vara uppe så länge eftersom det är skola men ändå.

Om någon vill veta så har jag äntligen jobbat lite matte men sen fasnade jag på ett tal så jag la av men jag jobbade i alla fall några tal. Någon engelska blev det inte och det kommer inte bli någon heller för jag hatar engelska så får komma på någon bra ursäkt till varför jag inte har gjort den.

Nu ska jag duscha så ni får ha det så bra och godnatt!!!

Tråkigt

Heej för tredje gången idag!!! Det betyder att jag har jätte tråkigt och jag har ännu inte gjort läxan. Istället så följde jag med pappa och åkte lite för jag hade det så tråkigt. Jag önskar bara Hanna bodde här nu för då skulle jag kunna vara med henne och skratta och slippa ha tråkigt. Men jag får försöka att klara mig utan henne ett tag nu men det är inte det lättaste.

Hanna det är klart att jag kommer ihåg dansen vi gjorde den glömmer man inte i första taget och varje gång jag hör låten dansar jag på det stället. Har blivit beroende av låten nu, jag tror det är för jag saknar dig så.

Nu ska jag börja med läxan vare sig jag vill eller inte så måste det göras.

Chokladbollar

Nu har jag bakat resultatet blev såhär. Jag har oxå bakat muffinsar men ni får nöja er med en bild på chokladbollarna.
 Nu har halva dan gått och jag har inte äns öppnat någon läxbok. Det är inte så bra men jag tycker att man ska vara ledig på helgerna och efter skolan. Men nu får inte jag som jag vill så får väl gå och göra lite läxa så har jag det gjort.

Frukost

Hej, just nu sitter jag vid datan men ska snart gå ut till köket och äta lite frukost. Efter det ska jag nog baka lite för vi ska ha med oss fika på tisdag och då är det trevligt med lite hembakat. Sen måste jag jobba lite matte och öva lite på engelskan men egentligen så pallar jag inte det, men jag får se hur jag gör.

I morgon är det skola igen och har inte direkt någon lust att gå dit men man måste. Så man får helt enkelt göra det bästa av situvationen.

Men vi får höras för nu ska jag äta frukost för håller på att dö av hunger.

Hanna + Elise = Sant

Alla minnen med dig är obeskrivliga och varje gång jag tänker tillbaka så får jag tårar i ögonen för jag saknar dig så<3<3<3<3<3
Bilderna och låten säger allt heller hur?


Hanna + Elise = Sant<3<3 Jag älskar dig<3<3

Fredag

tja alla!!! Nu är det helg igen och har inga planer på vad jag ska hitta på men det blir säkert något roligt. Den här veckan har gått jätte fort men den har varit rolig och bättre än förra veckan.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för det är tomt i huvudet på mig just nu. Men jag kan säga att jag har ätit Sveriges godaste pizza idag och igår. Och det bästa med det är att pizzerian ligger precis vid skolan så det tar bara några minuter att gå dit. Fast en sak är dåligt och det är att det är dyrt där men det är det värt tycker jag. Ja inte så viktigt att veta men nu vet ni det i alla fall.

Funderar på att gå ner till centrum och köpa lite godis för är jätte godissugen men vet inte om jag pallar, annars så får det bli godis i morgon. Snart ska jag äta varma makor i ugnen och det ska bli smarigt.

Nu har jag inge mera att skriva om eller jag skulle ju kunna skriva jätte mycket men det blir för jobbigt att läsa så det här får räcka.


TILL ER<3

ÖNSKAR JAG KUNDE DELA MITT HJÄRTA I SEX DELAR SÅ FÅR NI EN VARSIN DEL AV MITT HJÄRTA. MEN NI KANSKE INTE VILL HA MITT BRÖSTNA HJÄRTA EFTER SÅ MÅNGA GÅNGER DET HAR BLIVIT SÅRAT OCH LÄMMNAT I TÅRAR. MEN EN SAK ÄR SÄKERT DET RÄKER I NÅGRA ÅR TILL OCH DET GÅR NOG ATT DELA MED ER UTAN ATT DET SKA BEHÖVA GÅ SÅ MYCKET SÖNDER. JAG VILL ATT NI SKA VETA ATT JAG ÄLSKAR ER OCH JAG KOMMER ALLTID ATT GÖRA DET OCH NI KOMMER ALLTID ATT HA EN STOR PLATS I MITT HJÄRTA.

 DET KOM TVÅ NYA ÄNGLAR IN I MITT HJÄRTA EN SOM JAG ÄLSKAR SÅ MYCKET MEN JAG FÅR INTE LIKA MYCKET TILLBAKA MEN JAG VILL INTE LÄMMNA HENNE JAG VET ATT HON BEHÖVER MIG. DEN ANDRA FINA ÄNGELN ÄR SÅ UNDERBAR OCH SNÄLL OCH EN RIKTIG VÄN. JAG KAN INTE FATTA ATT NI DISSAR HENNE HON ÄR FAN FINARE ÄN ER.

DEN TREDJE ÄNGELN ÄR SÖT OCH COOL HON ÄR DEN SOM FAR HIT OCH DIT OCH TRÄFFAR NYA MÄNNISKOR LITE HÄR OCH DÄR. MEN ÄN SAK SOM HON BEHÖVER ÄR KÄRLEK OCH LYCKA. DU ÄR DEN BÄSTA.

DEN FJÄRDE OCH GULLIGASTE ÄNGELN ÄR DEN SOM JAG INTE TRÄFFAR SÅ OFTA ÄVEN FAST DU BOR VID MIG. JAG VILL ATT DU SKA VETA ATT JAG ALLTID FINNS FÖR DIG OCH KOMMER ALLTID GÖRA DET. ÄR GLAD FÖR DIN SKULL ATT DU HITTADE DEN RÄTTE KILLEN. HOPPAS NI HÅLLER IHOP LÄNGE. SAKNAR DIG.

DEN FEMTE ÄNGELN ÄR DU, DU SOM ALLTID HAR FUNNITS HOS MIG I ALLA DESSA ÅR. DU HAR HJÄLPT MIG MED MYCKET OCH JAG HAR HJÄLPT DIG. VI LEVER FÖR VARANDRA OCH JAG ÄLSKAR DET. VI KANSKE INTE ÄR DEM LIKASTE MEN JAG LÄMMNAR DIG ALDRIG FÖR SÅ MYCKET DU HAR GJORT FÖR MIG. I BLAND KÄNNS DET SOM VI ÄR SYSKON DU ÄR MI STORA SYSTER OCH HJÄLPER MIG MED DET JAG INTE KLARAR AV. SÅ JAG ÄR BEROENDE AV DIG.

DEN SJÄTTE OCH SISTA ÄNGELN ÄR DEN ÄNGELN JAG SAKNAR MÄST AV ALLT. DET ÄR HON SOM FICK MIG ATT SKRATTA OCH DET VAR HON SOM FICK MIG ATT GRÅTA GLÄDJE TÅRAR, DET VAR HON SOM JAG ALLTID VAR GLAD MED OCH HON SOM JAG DELADE ALLT MED. MEN EN DAG LÄMNADE HON MIG, MEN INTE FÖRALLTID UTAN BARA UNDER EN LÅNG PERIOD. FÖR SKÅNE LIGGER INTE DIREKT RUNT HÖRNET. TÅRARNA RINNER VARJE GÅNG JAG TÄNKER PÅ ALLA MINNEN FÖR DET VÄRSTA ÄR ATT JAG INTE KAN KRAMA OM DENNA ÄNGEL OCH DET KÄNNS I MITT HJÄRTA. JAG SAKNAR DIG SÅ MYCKET ATT DET KÄNNS I HJÄRTAT.

ALLA DESSA SEX ÄNGLAR TILL HÖR MIG PÅ NÅGOT SÄTT SÅ OM NI SKADAR DEM ELLER GÖR ILLA DEM PÅ NÅGOT SÄTT SÅ LEKER DU MED DÖDEN FÖR RÖR INTE MINA FINA ÄNGLAR DEM TILL HÖR MIG. OM NÅGON AV DEM MÅR DÅLIGT SÅ MÅR JAG SJÄLV DÅLIGT.

JAG VILL BARA SÄGA ATT JAG ÄLSKAR ER SÅ HIMMLA MYCKET ATT DET KOMMER GÖRA ONT I MIG OM NI LÄMMNAR MIG. NI ÄR VERKLIGEN ALLT JAG HAR OCH JAG ÄR JÄTTE RÄDD ATT FÖRLORA ER SÅ VAR FÖRSIKTIGA. NI ÄR HELT UNDERBARA OCH FINA OCH ALLA HAR ETT HJÄRTA AV GULD.

TACK FÖR ATT NI ORKAR LÄSA DETTA<3<3<3<3<3<3

Inte så lätt

Heej min kära blogg, eller jag bara skoja. Idag har det varit en bra dag eller jag det har varit helt okej, men det kunde ha varit bättre men nu för tiden så brukar det inte bli mer än okej. Jag tror jag tänker för mycket och inte lever för stunden. Ska försöka men det är inte så lätt.

Ja ja Idag var jag med Elina hon följde med mig hem till Vallentuna och vi hade det skoj och så men vi pratade mäst. Trevligt hade vi i alla fall.

Kommer skriva ett till inlägg tror jag men jag ska kolla runt lite så inlägget kommer att bli perfetk.

Ken rings nya album

Idag släpps Ken rings nya album hip hop och om jag hade haft pengar så skulle jag ha köpt den men nu får jag vänta tills jag får pengar för då ska jag defenitift köpa den.




1. En man
2. Välkommen till en ring
3. Wharrup
4. Dödens gränsland
5. Min musik
6. Africa
7. Jag gråter
8. Nu måste vi dra
9. Ber en bön
10. Jag minns ljudet från igår
11. God morgon
12. Änglabarn
13. Bror
14. Hip hop


Frilufsdag

Kan börja med att säga att jag är hur trött som helst och skulle kunna somna vilken sekund som helt men jag ska försöka att vara uppe någon timme till i alla fall. Tröttheten kan bero på att jag gick upp kvart över fem och har gått i 2h och 30 min utan pause. Sen var det lunch och efter lunchen var det dags för massa olika stationer. Det är vad lärarna kallar frilufsdag. Själv kallar jag det för ett självmord. Det var hur jobbigt som helt och jag gör aldrig om det. Först åka buss och tunnelbana i två timmar sen ska man gå i typ två timmar och göra massa himla stationer typ två timmar eller något. Vi fick i alla fall sluta två timmar tidigare än beräknat. Så det var jätte skönt. Kommer säkert att vakna med träningsvärk eller något för annars är det konstigt. (Mycket två timmar)

En liten läskig sak är att både Hanna och Frida hade oxå frilufsdag idag och det är helt sjukt. Hanna går liksom i Malmö och frida går i Täby och själv går jag på Värmdö. Alltså fatta alla tre hade frilufsdag just idag.

I morse fick jag reda på att Hanna inte kan komma upp Till Stockholm på lovet för brist på pengar så jag kanske ska spara ihop lite pengar och boka mig en biljett och sätta mig på tåget ner till Malmö. Men Först så måste jag ju prata med mina Föräldrar vad dem tycker. Vill träffa Hanna så himla mycket så skulle vara bra om allt gick enligt planerna.

Nu orkar jag inte skriva mera för mina ögon orkar inte mer så vi får höras och hoppas eran dag har varit bra.

Puss på er<3


Täby

Tjaa alla, idag har jag varit med Frida och vi tog en sväng till Täby och shoppade lite. Eller Frida shoppade jag köpte bara en tröja för hade inte så mycket pengar:( Som vanligt så brukar man var onyttig när man är i täby för det blir alltid en sväng till Donken, men idag blev det Taco bar och burger king i stället, gott gott. Det känndes hela tiden att klockan typ var fem fast den bara var tolv, hel knäppt. Men vi var där i några timmar och sen fick det bli tåget hem.
Det var väldigt trevligt att va med någon man känner sig trygg i och som man kan vara sig själv i. För jag ÄLSKAR verkligen Frida hon är den bästa. Vi tycker väldigt olika men ändå så passar vi så bra ihop. När vi kom hem gick vi som vanligt hem till mig och satte oss vid datan en liten stund och sen blev det framför tv med Män som hatar kvinnor.

I morgon är det skolan som gäller och har bestämt mig att jag ska vara närvarande hela denna vecka och ingen frånvarao alltså. Får se om jag lyckas men det tror jag nog jag gör bara jag tar en dag i taget så går det säkert bra.

Ken Ring - Ber en bön

Måste bara lägga in ett till klipp men den här gången är det Ken Ring - Ber en bön. Den är så himla bra man gråter nästan när man hör den så lyssna på den!!! Ska nog börja med att lägga upp ett klipp i veckan eller något det blir kanske lite levande här på bloggen då.

Ken Ring - Ber en bön


Djurgården

Jag vet att det inte går så bra för djurgården nu men jag ska hjälpa dem med att lägga upp ett klipp med jag tror det var tre sånger på. Den första sången sjunger alla innan matchen typ som nationalsongen fast djurgårdens:) och den andra brukar spelas i högtalarna innan matchen. och den andra spelas oxå i högtalarna.

EN GÅNG DJURGÅRÅRDARE ALLTID DJURGÅRDARE!!!

Lyssna och njut!!!



Fatta vilken upplevelse att sitta och kolla och sjunga och skrika och skratta och gtåta. Den upplevelsen går inte att beskriva med ord man msåte uppleva den själv.

Läxa

Just nu sitter jag och gör läxor men har fastnat lite så tar en liten pause.
Dem här två senaste skoldagarna har verkligen tagit slut på all min energi för efter jag har kommit hem så har jag somnat och varit helt slut. Men det har varit en jobbig vecka oxå humöret och allt har bara varit upp och ner som en berg och dalbana. Så helgen var längtad. Jag hoppas av hela mitt hjärta att måndagen börjar bra och resten av veckan lika bra. För pallar inte vara så slut som jag har varit dem här sista dagarna har knapt orkat äta något.

Idag har jag varit i sollentuna och kollat på Elvira som hade match tyvär så förlorade dem med 5-1 men det finns inte så mycket att göra. Efter jag kom hem började jag med Svenska läxan och nu sitter jag med Soms läxan. Fast det är skönt att göra läxorna på helgen ibland för då behöver man inte tänka på det efter skolan sen.

Nu ska jag fortsätta med läxan så vi får höras och hoppas alla har en bra helg.

Blogg fix

Så nu har jag fixat lite med bloggen men orkar inte mera för fick en sådär jätte obehaglig huvudvärk, så orkar inte fixa. Men jag tycker att den ser okej ut i alla fall.

Ska vila lite nu så hoppas jag att huvudvärken går över.

Ny heder

Vad tycker ni om den nya hedern jag har gjort??? Jag tycker i alla fall att den blev riktigt nice!!! Ska fixa med bloggen oxå men vet inte om jag gör det nu eller någon annan gång.


Hos Farmor

Heej allesammans nu sitter jag hos min farmor och skriver kom hit i går och ska åka hem i morgon fast då åker jag från skolan hem. Jaa idag har jag träffat mina kusiner Joakim och Emy. Jag har gjort lite annat smått och gott också men det pallar jag inte skriva om.

Ja i morgon är det skola som gäller och ska träffa underbara Erika vid gullmarsplan så vi kan göra sällskap därifrån till skolan.

Det finns inte så mycket mera att skriva om så jag får helt enkelt skriva mera någon annan dag. puss på er alla så hörs vi.

Pizza:)

Bara för att jag har en sån snäll store bror som bjuder mig på pizza, Kan det bli bättre jo det kan allitd bli bättre men det kan också alltid bli sämre. men men jag ska vila och sen ska jag äta pizza och ben jerry´s.

Mår dåligt

Jaa idag är det Fredag och jag mår piss dåligt så jag är hemma från skolan. Men jag hoppas jag blir bättre nästa vecka så slipper jag lida så mycket. Igår pallade jag inte vara hemma så jag drog hem till ulle och chilla lite där sen när klockan blev runt 9 så gick jag hem. Det var mys att träffa henne som jag inte har träffat på länge och plus att jag fick min pressent. Jag älskade den verkligen, jag fick en liten nallebjörn som höll i ett rött hjärta och så fick jag en sjungande ros. Tack ulle för fina pressenter.

Jaa det finns inte så mycket mera att skriva om så ni får nöja er med det här. Ha det bra alla :)

Tre Timmar matte

Då var det dags igen för ett litet inlägg.
Idag har vi haft tre timmars matte, inte så värst kul men Erika fanns ju där så hon gjorde det roligt. Sen efter tre timmar så slutade vi och då var klockan 12 och jag Elina och Jemina drog till Forum Nacka och äka på burgerking. Sen var det bara att ta bussen till slussen och vidare med tunnelbanan och sen bussen igen. Efter det drog jag hem till Carro och vi gjorde typ lite läxor och sen satt vi mest och pratade. Vi hade det trevlig hemma hos henne men vi drog till mig efter en liten stund. Sen ringde Erika och var upprörd för att hon hade tappat bort en viktig lapp och så pratade vi en lite stund. Sen skulle Carro hem och jag ringde Erika igen och så pratade vi lite mera. Jaa som ni kan läsa så är jag inte världs bäst på att skriva men jag skriver bara för Fridas, Hanna och ulles skull så dem ska kunna läsa vad jag gör.

Jaa det var min dag och hoppas att eran var bra. Så ses vi när jag har tid och lust att blogga.

RSS 2.0