Inte så mycket

Förlåt för att jag aldrig skrev igår men det var så att jag hade ingen ork eller lust att skriva så då struntade jag i att skriva. Visst vill jag skriva så att ni ska kunna läsa men jag vill inte direkt känna mig tvingad att skriva. Det här ska kännas roligt och inte som ett måste.

Orkar faktikst inte skriva något mera men jag är ledig i morgon så då sitter jag säkert vid datorn och då blir det kanske ett inlägg.

Mycket snö

Heej, skulle skriva i går men jag åkte in till stan och träffade Jemina så kom hem sent och då var jag skit trött så jag gick och la mig. Tänkte skriva lite om gårdagen och lägga upp bilderna jag tog.
Jag säger alltid till mig själv på lördag kvällen att jag ska ta det lungt på söndagen men det blir ALDRIG så. Var med Frida på förmiddagen och jag tvingade med mig Frida ut i snön.Hahah, det var skoj att se xD Kan inte fatta att det är så himmla mycket snö. Så mycket snö att det är över knäna. Vi var med våran granne Linda en liten stund så då gick vi till pulka backen och åkte lite pulka. Vid tre skulle jag ta tåget in till stan och Frida skulle till sin framor.

Eftersom det hade kommit så mycket snö så var tågen inställda så var tvungen att ta bussen så kom lite senare till slussen. Jemina fick typ vänta i en timme på mig men det gör inget tycker jag. Som vanligt hade vi det kul och hittade på massa skoj. Hela tavlan i slussen där busstiderna står var helt översvämmad med förseningar och skit men just Jeminas buss var det inga problem med, hahah det var mysko!

Bilder från i går!

 

 
Frida är så himmla sexig xD


Frida skulle göra en snö ängel men det blev inte så!


Frida och jag <3

 
Frida i snön


Jag i snön.

 
Jag som håller på att göra en snö ängel.


Det färdiga resultatet xD

 
Linda min granne som är snart 7 år.


Frida och Linda

 
Linda och Frida i backen


 Frida


Lindas rosa och fina pulka!

 
 Snowracern!

 



 
Så här såg tavlan ut igår xD


 Alla dessa vakter xD

Idag har det varit en helt vanlig måndag i stort sätt. Eller det är ju inte varje dag man vaknar upp och så är det 25 minus grader ute. Men annars en helt vanlig måndag. Orkar inte skriva så mycket mera.

Lekte lite med webbkammeran

Nu är det söndag och bara en vecka kvar sen är det LOV!!! Idag ska ju ut i snön och åka lite pulka tänkte jag. fast först måste jag äta frukost och fixa mig lite sen är jag redo för en dag ute i snön. Det finns inte så mycket att säga just nu så jag tänkte ladda upp några bilder jag tog alldeles nyss.

 
Osminkad xD                                 Sminkad :D
 

  

  

  Ha en bra dag så hörs vi!


Snöstorm och fika :D

Tjoho alla människor i det kaos artade stockholm och alla ni andra!! När jag vaknade i morse och kollade ut gemon fönstret så såg jag att det var -12 fucking grader ute och att det var värsta snöstormen. Jag tänkte bara palla att det är sånt här väder idag när jag ska in till stan och allt. Det kommer ju bli värsta förseningarna och inställda tåg och allt. Men det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Så det vara bara för mig att och hoppa in i duschen och duscha, klä på mig och äta frukost. Som tur så fick jag skjuts av min pappa ner till tåget så att jag slapp gå hela vägen i stormen. Jag kom till slussen lite senare än beräknat men inte så farligt. Även fast jag är i stan eller åker igenom stan fem gånger i veckan så är jag ändå lite förvirrad i vissa delar av stockholm och det är faktiskt inte det lättaste att hitta dit man ska. Jag och Elina tog värsta omvägen till det cafét vi skulle till men vi hittade dit utan några problem. Som vanligt hade vi super svårt att bestämma vad vi skulle ha men det blev en smörgår och en chokladboll var. Efter som jag inte dricker kaffe så tog jag en varmchoklad med super mycket grädde. Det var så mycket grädde att det ramlade ut ur mitt glas. Elina tog någon kaffe som heter kaffe chooko eller något.






Som ni ser så var det verkligen mycket grädde jag fick och det var hur gott som helst.

När jag skulle hem så var det inget fel på tunnelbanan så kom till tekniska som jag skulle men när jag närmade mig roslagsbanan så såg jag direkt att det var något som var fel. Tåget hade inte kommit och jag visste att jag skulle komma hem senare än vad jag skulle göra om det var fint väder och sommar och sol. Men det var bara att ha humöret uppe och skita i det dåliga vädret och jag hade ju inget att passa så det var inte hela världen. Direkt när jag satte mig så började tåget att åka i snigelfart och den högsta växeln var typ sköldpadd fart. alltså inte snabbt. När tåget hade kommit fram till visinge var vi tvugna att byta tåg för dem kunde inte växla spår, så himmla typiskt eller vad? aja fanns inte så mycket att göra var bara att byta tåg och hoppas på att man kommer hem. Var hemma i vallentuna 19:07 typ och tåget från östra gick 17:55 det tog alltså mera än en timme att åka där ifrån som vanligtvis tar en halv timme.

Nu kollar jag på melodifestivalen och chillar i soffan med datorn i knät. Mamma bakade världens godaste semlor som jag sitter och äter nu.

 
Semlorna :D

Nu har jag skrivit i en evighet så jag hoppas ni tycker om det jag skrev! ha en bra lördag kväll så hörs vi i morgon.

Varför står den där?

Tjoho, Äntligen Fredag eller vad säger ni? Är ledig från praktiken i helgen så ska hitta på något skojigt med min Elina. Vi ska fika på ett jätte mysigt café någon stans i stan. Den här "Jobb" veckan gick bra känner att jag är mycket säkrare i det jag gör nu än vad jag var när jag började. En vecka kvar sen är det över gud vad jag längtar tills dess. Aja palla prata om praktiken, det finns roligare saker att berätta och skriva om. T.ex. i går när jag var inne i stan med Jemina och Camilla. Kan berätta en sak som var ganska rolig.
Okej hur ska jag börja skriva så ni fattar?

Jag och Jemina hade ju tåg och bussluffat innan vi skulle träffa Camilla vid en pressbyrå. Det blev lite missuppfattning av vilken av alla dessa pressbyråaffärer vi skulle träffas vid, men tillslut blev det rätt och vi hittade Camilla eller rättare sagt hon hittade oss. Som jag sa till Jemina på bussen "När Camilla kommer så kommer hon bestämma var vi ska gå för vi kommer säga vi vet inte eller det spelar ingen roll". Och så rätt jag hade, det blev så men det gjorde ju absolut ingenting för oss. Vi gick högst upp i kulturhuset vid plattan och vilken utsikt. Men men nu ska jag säga vad det roliga i det hela var. Man måste ju ta jätte många rulltrappor för att komma längst upp och vi klarade alla eller rättare sagt jag klarade alla tills jag kom till sista. När vi stod på sista rulltrappan så sa jag: Gud vad mycket folk det är!
Camilla: Nja inte så mycket folk. ( Eller något sånt sa hon)
Sen när Camilla hade gått av och jag och Jemina stod kvar så såg jag en polisbil bakom en vägg av glas mitt emot rulltrappan.
Jag sa: Åå kolla en polisbil!!!
Jag var helt upptagen i att kolla polisbilen så jag såg aldrig kanten av rulltrappan i slutet så jag flög upp och det var nära att jag ramlade. Jemina bara stod där bervid mig och fattade ingenting. Efter ett tag när hon hade kollat polisbilen och när jag hade skrattat färdigt så började hon att skratta.

När vi hade satt oss så sa Jemina flera gånger om

- Jag fattar inte vad den där polisbilen gör där?
- Nä, jag vet inte heller, sa Camilla
- Hur fan har dem fått upp den där liksom högst upp i kulturhuset och det finns knappast någon uppfart. Sa jag  Camilla tänkte lite och sa: jag vet inte, konstigt
- Jag fattar inte vad den där polisbilen gör där, säger Jemina

När vi har lämnat ämnet och börjat prata om något annat så säger Jemina igen
- MEN JAG FÖRSTÅR FORTFARANDE INTE VARFÖR DEN DÄR POLISBILEN STÅR DÄR!!
Hahahaha gud vad jag garva för Camilla började prata om något att vi aldrig kommer att släppa det där med polisbilen. Att vi kommer att tänka på det tills vi får svar speciellt Jemina.
vi har ännu inte fått svar på varför den står där liksom högst uppe på kulturhuset står den. MYSKO!

Nu har jag svkrivit sjukt mycket så det är dags att säga hejdå för idag och Allt det här kanske inte låter speciellt roligt men det var det. aja ja det så bar så görs vi.


Tåg och bussluffa

Tjoho, orkar inte skriva så mycket nu för ska snart gå och lägga mig. Kan i alla fall säga att det har varit en toppen dag och den bästa dagen på praktiken tycker jag. Åkte in till stan efteråt och träffade Jemina vi tåg och bussluffa och det var skoj det är ett måste här i livet, skoja bara kul om man inte har något att göra. Vid halv fem träffade vi Camilla och tog en kopp kaffe i kulturhuset. Trevligt var det och sen drog vi och väntade på Camillas buss och efter der drog jag och Jemina till Tuben.

Det var min dag i sammanfattning :D


Onsdag

Idag är det onsdag och jag hatar onsdagar, vet inte varför men det har bara blivit så. Tror det är för att onsdagar är den dagen mitt i veckan inte nära till något bra. Förut så var onsdagar den bästa dagen på hela veckan och jag önskar att den dagen finns kvar. Vi kallade den för skrattdagen och det kan man verkligen säga att det var. Vi skrattade konstant i flera timmar och saknar det som fan. Tiden går och den läker alla sår eller hur det nu är? Tiden går det vet jag och i vissa stunder så önskar jag att tiden bara stod stilla. Vill se alla minnen igen och uppleva allt en gång till och då kanske jag inser att jag har ett perfetk liv med mina underbara kompisar. Man kan inte alltid ha roligt man måste liksom ha tråkigt för att man ska kunna ha roligt, men det är bara idiotiskt tycker jag. För man mår dåligt av att ha tråkigt man blir depremerad och helt förstörd. För det är när man är ensam som man tänker på allt man aldrig tänker på annars och då blir det lätt att man mår dåligt. Eller vad vet jag men det brukar allefall vara så med mig.

Jag kan ju erkänna att jag har klarat av praktiken bättre än vad jag trodde jag skulle klara av. Fast den är ju inte slut än och allt kan hända.

Semeldagen

Idag är det Tisdag den 16 Februari och jag kan börja med att säga att det är semeldagen idag och så förhoppningsvis en ny bloggstart för mig. Jag ska försöka att skriva varje dag och så bra som möjligt. Hoppas ni gillar den nya designen på bloggen för jag älskar den.

Idag är jag ledig ifrån min praktik så då tänkte jag åka in till Hornstull och träffa Jemina. Jag hoppas det blir roligt men man kan inte direkt ha tråkigt när man umgås med oss. Nu måste jag äta frukost för är jätte hungrig och så måste jag sminka mig innan jag ska gå.

Ha det bäst!

tillbaka

Det var ett tag sen jag skrev men det har hänt så otroligt mycket saker i mitt liv just nu men jag hoppas jag kan fixa till det med en ny disagn på bloggen och lite friska och nya andetag så hoppas jag att det blir bra.


RSS 2.0