Fin dag

Gud vilken fin vår dag vi har idag. Var i Täby i går med mamma och shoppade, hittade en jätte fin balklänning som jag ska ha på balen. Blev riktigt nöjd med den, nu är det bara skorna som fattas sen är allt klart. Jag som har jätte svårt för att hitta en klänning som jag gillar, men denna gång gick det lätt, och det var skönt. Väntar på att Caroline ska ringa så vi kan hitta på något. Det var väldigt länge sen vi var, men det blir inte så ofta eftersom vi går i skolan och carro har fotboll men när vi väl är med varandra så har vid det jätte roligt. Vi har många goda minnen tillsammans.
Vi får höras ha det bra!!!

Tomt

Just nu mår jag så jävla dåligt så jag har lust att ta livet av mig. Men självklart ska jag inte det men jag känner mig så värdelös. Jag känner mig så tom som om någontig fattas. Fast det är en sak jag aldrig kommer att göra och det är att säga förlåt. Jag är ingen elak människa och kommer aldrig att bli. Jag har ett hjärta av guld,men visst man behöver inte gilla alla människor på jorden.

Onsdag

Idag var jag hemma från skolan för jag mådde verkligen skit dåligt på morgonen och hade nästan inte sovit så mycket heller. Vet inte hur jag ska göra i morgon får se om jag mår bättre och det hoppas jag på. Som ni ser så är min blogg inte så vacker i nu läget men det beror på att jag och Frida försökte fixa till den i går men datan cpade sig efter några timmar och sen skulle Frida och jag äta. Men ska försöka fixa till den lite nu, men tror inte jag kommer att lyckas så bra eftersom att jag fattar nästan ingenting. Fast jag ska försöka.


Har försökt

Har försökt att fixa min blogg men har inte lyckats så bra som ni ser. Ska göra ett försök i morgon tror jag. Så länge får den se ut så här.


Måndag

I morgon är det So prov och håller på att plugga till det. Är inte speciellt kul men måste göras. Väntar på att Jimmy ska bli klar så han kan förhöra mig, men vi får se hur det blir. Skoldagen började bra men slutade dåligt. Som vanligt var ju typ skolmaten slut så vi nior inte fick så mycket. 

Utrota alla idioter

Världen är ful av idioter speciellt i skolan. Jag är så trött på alla jävla folk som alltid ska lägga sig i och tro att dem är bäst men sanningen är att dem är riktiga idioter. De säger till en att vara tyst men själv är dem inte det och det säger till en att "Gud vad barnslig du är" men själva är dem ju dubbelt på barnsliga. Alla dessa elaka komentarer då... Man blir så jävla sur så det inte är sant. Asså man mår så dåligt av allt det här så att man knapt pallar gå till skolan. Skolan kanske inte är den roligaste platsen, men den blir ju inte bättre när folk håller på så här. Det kanske låter jätte alvarligt  men kanske inte riktigt så alvarligt är det inte, MEN det är änå MOBBNING!! Jag tycker att vi ska utrota alla idioter.

Plugg och match

Idag blev det lite So frågor och Match med Elvira. Jag pallade inte göra klart alla frågor men får göra det på planeringen i morgon i skolan. För palla vara den duktiga flickan hela tiden. Har redan tröttnat på att vara tillbaka till skolan för det finns så himlans mycket idioter som går där. Men jag hoppas helgen blir bra. ska kanske till Nova och se Danish men vet inte. Ska nu gå och käka lite och sen kanske det blir en dusch och sen mysa framför tv innan jag lägger mig.

Puss och god natt!

Jobbigt att plugga!!

Så var det dags med massa plugg igen. Sitter nu och skriver reflektion om boken kort kjol som var bra. Men det jobbiga är inte att skriva utan att hitta på något bra att skriva om, men försöker så gott jag kan. Jag tror jag får göra klart alla jobbiga SO frågor i morgon för pallar inte göra dem idag.
Skolan tar verkligen kol på mig och allt, så jag är helt slut på helgerna så jag aldrig pallar att göra något. Det ska bli skönt att sluta nian längtar som fan.
Snart kommer pizzan som jag och min bror ringde. Det ska bli super gott!! Sen får det bli nya tag med Svenskan vill verkligen bli klar med den idag.

Det blir ingen Fotboll i morgon för lill syrran har match så jag får nöja mig med att titta på henne. Det finns en fördel med det och det är att jag kanske hinner köpa min kröja innan nästa hemma match.

Ha det bra så länge så får vi höras!!!

Djurgården

I morgon är det skola och det längtar jag inte specielt mycket till, Inte äns till att träffa alla. Men jag får stå ut tills sommarlovet kommer. Man har ju lite att se framemot. 
Har haft ett super bra påsklov och riktigt fint väder har tagit det lungt och varit med mina bästa vänner.

På Onsdag så är det djurgården-gefle på stadion vill dit men får se om pappa orkar åka dit.
Såg en jätte fin tröja som jag nog ska köpa när jag får lite pengar. Vad tycker ni?

1 April

Ett litet inlägg bara. Idag har det varit en bra och rolig dag. Det var ju första april och jag kom på några skämt. Onsdagar är min favorit dag vet inte varför men det har bara blivit så. Snart är det påsklov och det längtar jag till. Ha det bra

RSS 2.0