Saknar allt det gammla

Jag trodde att det skulle bli roligt och en ny start i livet att böra gymnasiet Och jag kommer i håg att jag sa att det kommer att bli så skönt att slippa allt det gammla och börja på nåt nytt. Jag ångrar allt jag sa förut nu vill jag bara ha tillbaka allt det gammla.
- Skolan
- Ni fyra
- Lärarna
- Närheten
- Skratten Och mycket mera.
Men visst det är inte helt fel att gå gymnasiet men det är bara det att jag inte kan vara mig själv. Jag är fast i en bubbla som vägrar att spricka. Och det är så jävla jobbigt.

Det kan vara en andledning till att jag mår så dåligt hela tiden, att jag saknar allt det gammla förmycket. Som i går så fick jag så himmla mycket lust att cykla ner till Hanna men sen kom jag på att hon bor ju inte längre här hon bor ju för helvette i skåne 60 mil bort dit cyklar man inte på 5 min. Då blev jag lite lessen och saknade henne lite extra. För i går hade jag så himmla tråkigt och så tråkigt har jag inte haft det på jätte länge. Men ska försöka att öppna mig lite mera den här veckan och vara mig själv lite mera,men jag tror inte att det kommer att gå så bra men jag ska försöka i alla fall.

De här steget in i vuxen världen var inte så lätt som jag hade hoppas på.




Instängd

Att blogga gör mig galen, vill inte blogga men känns som jag måste. Men jag har i alla fall tagit en blogg paus och ska umgås med kompisarna och gå i skolan i första hand.

Har gått en vecka i skolan nu och börjar redan att längta efter lov. Det ända roliga med skolan är alla runtomkring mig som gör mig glad. Jag stör mig skit mycket på att jag inte kan vara mig själv i skolan. Det känns som om jag är instängd i en bubbla och vägrar att komma ut. Och den kännslan vill jag inte ha kvar men det kommer nog att dröja innan jag kan visa mitt rätta jag i skolan.

Jag Saknar er Frida, Ulrika och Hanna men jag är jätte glad att jag träffade dig Erika. Jag vet att du inte gillar folk som bloggar men det spelar ingen roll.

Jaa nu har jag skrivit lite och det kommer dröja innan jag kommer att skriva igen bara så alla vet. Puss och ha det bäst!!!

Typ sista inlägget

Vill bara säga att skolan gick bra och hade det super trevligt med Erika, en sak är klart vi kan vänta. Men tyvär så pallar jag inte blogga mera så jag tänkte ta bort min blogg, men kanske inte förns i morgon jag får se hur det blir.

Min födelsedag

HEEJ, jag sa ju att jag skulle berätta om skolan men pallar inte nu så det får bli sen. Kan bara säga att än så länge så är den bra och jag vill bara tacka min nya kompis Erika att hon är så snäll och rolig och hoppas att vi kan vara kompisar länge.

Idag är det ju som sagt min födelsedag och det ska firas med en trårta. Och sen så kommer jag bli mera firad på lördag. Tack alla som har sagt Grattis!!!

Men ska dra nu för måste äta något.

Första skoldagen

Då var det dags igen. Dags att börja en ny skola med massa nya kompisar och nya lärare. Det har hänt tre gånger innan om man inte räknar dagis för då blir det fyra och det här kommer att bli den femte och jag tror nog att jag är mest nervös nu. För förut har jag alltid haft Frida med mig men nu går vi skilda vägar och det är både bra och dåligt. Men det värmde verkligen när hon rigde och undrade om jag var nervös. 
 
Undra ingentligen när man är som mets nervös om det är när man sitter där och inte känner någon alls eller är det resan dit och man är rädd att åka fel eller är man rädd för att komma försent till första skoldagen. Jag är nog både nervös och rädd att jag ska komma försent och missa bussen eller något sånt, men det kommer gå bra och det är nog inte bara jag som är rädd och nervös.

Ska alldeles strax gå så hinner inte göra så mycket mera. Men ha det bra hemma eller i skolan och så får ni veta hur det gick sen.

Lång resa

Har precis gjort klart mitt kort till morfar och så fasnade jag här och kommer nog att sitta fastklistrad i några timmar och sen blir det sängen för min del. Ska med Mamma till Morfar i morgon för vi ska städa innan han kommer hem och det kommer nog att ta hela dan så jag kanske inte skriver något i morgon. Sen på måndag är det skolan som gäller och jag längtar, konstigt nog. börjar vid ett så jag får lite sov morgon men ska dra här i från runt halv elva tror jag det blir.

Först så måste jag gå ner till centrum som tar tjugo minuter beror på hur snabbt man går. Fast jag kanske tar cykeln jag vet inte än. Sen måste jag vänta på buss 610 som går mot danderyds sjukhus när jag är framme där så går jag ner mot tunnelbanan och hoppar på röda linjen som går mot liljeholmen. Jag hoppar av vid slussen och tar bussen där ifrån mot värmdö och sen går jag dem sista metrarna till skolan. Så hela resan tar ungefär 1h och 30 min. Sen så chansar jag på att vi bara ska vara där i några timmar kanske två eller tre och sen åka hem och då blir det 1h och 30 mins res tid hem. Och så ska jag åka nu i tre hela gymnasium år, men det blir säkert bra och jag ska inte klaga för det är jag själv som har valt.

På tisdag var det ju som sagt min födelsedag och det ska bli kul att fylla år i skolan som jag aldrig har gjort tidigare.

Jaja nu får det va slut pratat för min del, måste göra lite mera saker innan klockan blir så mycket.

Fyra dagar kvar

Har inte så mycket att skriva om mer än att det var underbart och super roligt nere i skåne och jag kommer defenetift att hälsa på flera gånger.

Idag har jag bara suttit vid datan som jag oftast gör när jag är hemma och det är inte så bra. men det ska bli ändring på det när jag börjar skolan. Kollade lite bloggar och kollade på LCD-tv som jag kanske ska få när jag fyller år så jag måste välja vilken jag ska ha. Jag vill ha en 32 tum men jag vet inte om jag får det för mamma och pappa, men jag ska i alla fall inte ha en 19 tums skärm det är en sak som är klart. Sen vet jag inte om jag ska köpa ett playstation 2 eller en dvd spelare eller om jag ska köpa en tv med en inbyggd dvd.

Vet inte riktigt om min födelsedag kommer att bli så bra som jag hoppades på för att pappa ska på sin fotboll som han alltid är på och elvira har träning och jag går i skolan så det blir bara jag, Jimmy och min Älskade mamma som ska fira mig, men mamma är så påhittig så det blir säkert bra. Så jag får hoppas på det bästa och vara näjd med allt jag får. Och skulle bli jätte glad om ni la en komentar den 18.

Nu ska jag städa rummet och tänka ut någon bra lösning på hur jag ska ha det i mitt rum.

Hemma

Hem ljuva hem...

Äntligen hemma efter två vecker nere i skåne så längtar man hem. Så gud vad skönt det var att se vårt hus igen och att få komma innan för dörren. Men självklart så kommer jag att sakna Såne och Eslöv och Självklart kommer jag att sakna Hanna. Vi gjorde mycket skoj och fick äntligen en chans att träffa mina underbara och snälla kusiner som jag inte har träffat på två år.

På måndag börjar jag skolan och ser faktiskt fram emot det även fast jag är super nervös. Så nu i helgen ska jag bara det det lungt och umgås med familjen. Så jag får berätta mera om mina två veckor nere i skåne senare. Puss och Kram och ha det bra.

RSS 2.0