Eslöv här kommer jag

Det kommer att bli väldigt dött här ett tag fram över, för i morgon åker jag till skåne och kommer inte hem förns torsdag den 13 aug, sen börjar skolan och då kankse jag inte har så mycket tid över åt bloggen men ska göra mitt bästa i alla fall.

Idag var jag med Linda och vi hade det skoj sen var det lunch och jag skulle packa ner det sista sakerna inför resan. Så nu ska jag gå och duscha och sen kolla lite på tv.

Vi får höras mera när jag kommer hem. Puss och Kram och ha det bra.


Glass och kakor

Har vilat lite, kollat på tv och nu sitter jag här framför datan och käkar glass, äter kakor och lyssnar på den bästa musiken. Bättre kan man inte ha det. En dag man är ledig så ska man göra det man vill och tycker om och inte lyssna på alla som säger att man får fyrkantiga ögon av att sitta framför datan förlänge och att man blir tjock av att äta glass och kakor.
Fast hälst så skulle jag ju vilja vara hos Hanna nu. men men jag får vänta tills fredag. Om jag klarar av att vänta så länga för att få träffa henne. 

Det är skönt att Frida äntligen har kommit hem från landet jag har saknat henne och hoppas hon har saknat mig också. Får passa på att vara med henne nu eftersom jag ska åka och hon ska också åka men jag vet inte när.

Pakning

Tjooo, idag har jag varit i Arninge och handlat. Jag fick två presenter som jag sak ha med mig ner till skåne. Det första var en resväska eller rättare sagt två i en, en liten som låg i den stora och den andra var en pejamas. Så när jag kom hem började jag tänka vad jag skulle ha med mig och började packa lite smått och gott. Det bästa är att allt får plats i en och samma väska så slipper man släpa på två väskor. Till och med min kudde får plats, det är ett under.

Jag blir alltid så tung i huvudet efter jag har varit och handlat och vet inte varför. Det är skit jobbigt. Men jag är van fast man vänjer sig nog aldrig.

Vi får höras sen för nu ska jag hitta på något att göra.
Hanna nu är jag på god väg till dig. Jag är utrustad med allt möjligt och jag har en resväska.

Film och donken

hej alla!!! Idag har det varit en super bra dag på lovet. Först var jag med min älskade kompis Linda och sen skulle jag på Harry Potter med Jimmy, Elvira och Ulle. Den var jätte bra och helt klart värd att se. Efter filmens slut så tog vi lite onyttigt käk på donken. Som tur var så körde pappa oss dit så vi slapp ta tåget.

Nu ska jag nog bara ta det lung. Lyssna lite på musik och kanske läsa. Som jag sa i några inlägg sen så läste jag en bok som heter 14 år till salu. Den har jag läst ut och jag tyckte den var jätte bra och jag rekomenderar den värkligen. Jag brukar inte läsa för jag har aldrig hittat någon bok jag tycker är bra men den här var värkligen bra.


Grattis!

Grattis Jennifer!!!

Vi har inte träffats på jätte länge men vi måste ses snart.


Bilder

Nu får ni se lite bilder i från idre.



Två av idres Hästar.
 
Sveriges högsta vattenfall.


 
En flok Renar
 
Sen två utanför vårat fönster.
 
Vi åkte fel så vi råkade åka till Norge.


 
Här ser man hur Sverige och Norge delar sig.



Jätte trolles mobiltelefon som vi såg när vi gick i skogen.
 
På väg hem från idre. Hade tråkigt så jag tog kort på det här coola molnet.
 
Här är en bild på vårt lilla landställe i jordbro. Det är så himmla skönt och bara sitta där ute och inte göra någonting.
Det är så lungt och tyst.


Hemma

HEEJ, nu är jag äntligen hemma efter en lång vecka i idre. Det var både roligt och tråkigt där uppe eftersom jag inte hade någon att vara med så blev det tråkigt och jag längtade hem. Men jag fick se massa saker som jag aldrig trodde att jag skulle få se. Det var skönt att komma bort i från allt här hemma men det är också skönt att vara tillbaka. Fast på fredag åker jag igen men då åker jag ner till skåne med Ulle och sen kommer Frida ner och det ser jag framemot. Där ska jag vara i två veckor sen börjar skolan. Jag kanske lägger upp lite bilder på veckan uppe i idre efter jag har ätit frukost.

Ha det så bra så länge.

Hanna Brev till dig

Den 24/7 så flyttar min bästa kompisa Hanna ner till Skåne. I Tisdags så var det min och hennes sista dag här i Vallentuna. Vi gjorde det vanliga skarttade, pratade, åt mat och kollade på tv. Så jag måste bara skriva hur mycket hon betyder för mig även fast hon finns kvar här i livet men ändå, hon flyttar 60 mil bort. Så här är ditt brev i från mig.

Hanna Vi träffades i tvåan men vi var inte direkt vänner men i trean så splitrades vi och i sjuan kom vi tillbaka till varann. På dem här tre åren i högstadiet så har vi kommit varandra närmre med åren. För I sjuan så var du bara en klasskompis till mig men i åttan så blev du en kompis och i nian blev du min bästis och vi delar allt i mellan himmel och jord. I nian så har vi de mäst underbara och roligaste minnerna som finns för vi har både skrattat och gråtit. Kommer du i håg när vi på onsdagar hade det som alldra roligast fast dem andra bara klagade så brydde vi oss inte ett dugg vi bara körde på hade det som roligast. På SvEn så var det bara du och jag och ingen annan som kunnde hindra hos vi gjorde som vi ville och hade det kul. Jag glömmer aldrig hur kul vi had det i skolan och jag glömmer heller aldrig hur kul vi hade det hemma efter skolan. Det har ju inte alltid varit du och jag utan två personer till har funnits i bilden och finns fortfarande kvar Frida Och Ulrika ni ska veta att jag Älskar er också.

Jag vet att du kommer att få det lika bra i skåne, men jag kommer att sakna allt vi har gjort här i stockholm och jag kommer att sakna dig. Det finns så mycket mer att skriva om dig men då skulle du aldrig hinna läsa klart allt. Jag kommer såklart att hälsa på dig för då får vi bygga upp nya minnen i skåne. Och ha det lika roligt där som vi har haft det här uppe. Jag sa ju förut att vi ska upptäcka Eslöv och det ska vi också. Kanske inte det roligase men man får göra det roligt av sitvationen.
Du ska veta att jag kommer att sakna allt vi gjort, allt kul vi haft, jag kommer sakna dig och jag kommer att sakna allt med dig våra pratstunder jag allt. Men allt finns ändå kvar det försvinner bara inte för att du flyttar, allt kommer alltid att finnas kvar. Så länge vi andas och lever så finns det kvar och jag glömmer dig aldrig.

Hanna Min ÄLSKLING jag ÄLSKAR dig och kommer alltid att göra det. VI TVÅ 4-EVER LIKSOM.

Jag vet att du inte är hemma och att du kanske inte ser det förns på måndag eller tisdag. Det gör inget när du ser det, jag blir bara glad att du läser. Vill i gentligen skriva mera men det blir så långta att läsa och du vet reda hur mycket jag kommer att sakna dig. Så jag avslutar mitt Brev till Dig med att säga JAG KOMMER ATT SAKNA DIG OCH JAG GLÖMMER DIG ALDRIG FÖR DU HAR GETT MIG HOPP I LIVET OCH DU HAR GJORT SÅ DET ÄR VÄRT ATT LEVA.

ELISE LUNDGREN + HANNA PETTERSSON = VÄNNER FÖR EVIGT.


 

Ses om en vecka

Hej, har packat och badat idag. I morgon ska jag sitta ungefär sex timmar i en bil, för jag och min familj ska till idre. Det ska bli roligt men vi får hoppas på fint väder. Så jag kommer inte kunna skriva på en hel vecka och kanske lite till. För om min mamma och pappa är snälla så ska vi stanna till i koppaberg och hälsa på frida. Det hoppas jag på.

Vet någon hur man får bort vatten ur örat, jag har nämligen badat och råkat få vatten i örat och det är jätte obehagligt. Pappa säger att det går bort när det går bort helt enkelt. Jag får verkligen hoppas på det.

Har nog inget mera att skriva än att vi ska äta pizza snart och att vi ses om ungefär en vecka. Så ha det bäst så länge.

14 år till salu

Hann aldrig sriva i går för var med Hanna och Ulle hela dagen och kom inte hem förns vid elva och jag pallade inte sätta på datorn då. Vi hade det som vanligt roligt men hanna mobbade ulle hela tiden och det var ju inte så roligt för ulle men hon ger nog igen någon dag. Idag har jag bara läst och läst och det är kors i taket för dem som känner mig. För att jag läser aldrig frivilit utan den ända gången jag läser är i skolan när man är tvungen att läsa. Men i går fick jag min bok som jag beställde i söndag det var 14 år till salu och den är så bra att man inte vill sluta läsa. Jag har redan kommit till 90 undefär, men Hanna och Frida skulle nog redan ha läst ut den men jag läser inte lika snabt som dem. Jag är väldigt stolt över mig att jag har läst så mycket.

Nu tar jag det bara lungt och ska fixa mig för kvällen. För vi ska nämligen på middag hos min syras kompis familj samma familj som vi ska till idre med. Jag hoppas det blir trevligt och att vi kommer bra överäns synd bara att det inte finns någon i min ålder antingen 98, 96 eller 90 och själv är man 93:a.

Men nu ska jag dra så ha det bäst alla sköna människor.

Tråkar

Hej, har inget att göra så kollar klipp på youtube. ska igentligen duscha men det pallar jag inte så det får bli sen. jaja nu vet alla att jag har jätte tråkigt. men ha det bar så får jag väl ta och hitta på något.

Söndag

Idag så har jag bakat och tagit det lung. jag torde jag skulle vara med Hanna idag men hon ringde aldrig så jag chansar att hon inte ville hitta på något. I morgon ska jag åka och shoppa lite kläder om jag hittar något, vill köpa en kamera men då får jag inga pengar kvar till semestern. så det får bli en annan gång om jag inte får en när jag fyller år. Ska snart äta och sen ska jag nog se lite på tv knaske lyssna på musik för det blir man på bättre humör av. mne vi får se vad jag hittar på.

Inte långt kvar

Vaknade lite tidigare än vad jag brukar idag, försökte somna om men det gick inte så jag gick och satte mig framför datan. Jag kan säga att jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde i går. Och det är jätte skönt, så då orkar jag va med Frida.

Asså tänk vad tiden går snabbt. det känns som det var i går jag slutade nian och att lovet precis har börjat. Men i själva verket så är det bara några vecker kvar tills jag börjar gymnasiet. Jag kan inte fatta det, jag som tyckte att jag hade all tid i världen att ta det lungt och vara med kompisar och träffa släkten osv. Men jag har inte all tid i världen längre. För den 18/7-24/7 är jag i idre med familjen och den 31/7-13/8 är jag i skåne med kompisarna och sen den 17/8 börjar jag i skolan och den 18/8 fyller jag 16år!!! Så jag får ta vara på den tiden jag har kvar att göra vad jag vill.


Jag saknar dig

Idag har jag inte mått så bra har bara legat framför tven och hoppas på att bli bättre men kan inte säga att det har givit resultat. I morgon kommer Hanna äntligen hem och gud vad jag har saknat henne. Vi får ta vara på tiden nu för på torsdag är det sista dagen vi ses på typ tre vecker eller något. I morgon ska jag vara med frida om jag orkar men det tror jag nog. Men puss på her så hörs vi.

Badat

Idag har jag badat i stort sett hela dan från halv elva till tolv sen var det dags för att spela lite spel och äta lunch sen badade jag igen. Så nu är jag lite trött och seg men det är bara skönt. Hoppas det blir bad väder i morgon med så man kan bada då också.

Seg

Är lite seg idag märker jag, men det får man vara när det är lov. Ska klä på mig och äta frukost sen ska jag ringa Frida. Vi får se vad vi hittar på. Eftersom det inte är så fint väder så blir det säkert det vi brukar göra inne se på film, spela kort och bara chilla.

Men vi får höras!!!


Hemma

Heej, nu har jag kommit hem eller för några timmar sen. Jag hade det super trevligt och mysigt men lite lång tråkigt. Det är skönt att vara hemma men jag skulle kunnat varit kvar några dagar till. För jag längtade inte precis hem. Men måste bara säga att det var lite dålig stil att ni inte ville följa med mig. Men vad ska jag göra åt saken vill man inte följa med mig så behöverman inte, men då ska ni veta att jag kanske inte ställer upp för er någon annan gång.

Trevligt att vara hemma så nu kan man börja blogga igen och göra det man brukar göra.

RSS 2.0