Äntligen Fredag

Äntligen är det fredag!!

Som jag sa förut så var jag på öppet hus på Ductusgymnasium och det var jätte bra där. Jag tror att det blir den som mitt första val och sen får jag se. Det var en väldigt anurlunda skol miljö en man är van vid med det var skit cool. Det var liksom inn byggda små stugor som man har lektioner i, Och själva skolan var jätte bra också.

Idag i skolan är det frilufsdag (TRÅKIGT) Men sen efteråt ska jag vara med Hanna, Ulrika och Frida. Det ska bli super kul och jag hoppas på att hela denna dag blir kul.


Vanlig dag

Hej!

Idag har det varit en helt vanlig skoldag med alla vanliga lektioner och vanlig skolmat, alltså en helt vanlig dag eller nästan i kväll ska jag på öppet hus till Doctusgymnasium. Ska dit med min pappa och kolla lite kanske prata med någon eller så. Men just nu sitter jag framför datan och äter mellis och skriver på min blogg. Ska försöka att piffa till bloggen lite så den ser finare ut.

Ny här

Hej! Jag är ny här, så det är därför min blogg ser ut som det gör. Men jag hoppas på att den kommer bli bra efter att min kompis har hjälpt mig lite. Jag hoppas att ni kommer att gilla den!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0